Akito Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 coco said: herşeyi unut. şeyi ayrı, imla kurallarını unutmayalım. lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 şu hayvana eziyet muhabbeti tamamen saçmalık kusura bakmayın.o sokak köpeklerini görünce içiniz sızlamıyor mu abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Dworgian said: fazla duygusal oldu bu. tartışmanın boyutu oradan çok uzakta. onu anladım zaten.. bir hatırlatma olsun dedim.. tek geçtiğim. fazla söze de gerek olmadığını düşünüyorum bu konuda, belki yanılıyorum. ama öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 bilen bilir zaten o sevgiyi vs vs vs. anlamayan bilmeyen aksini iddia edene de anlatamazsın ki ohooo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 :) eywallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 coco'nun hayavn sevgisi tasviri kadınların hunharca yediği çukulata reklamları gibi yanıltıcı. mal değil canlı, süs değil aile bireyi; tabi böyle düşününce 'bu ne lan çocuk mu yaptım hem aileden biri hemde gram ekonomiye katkısı yok , bütün gün yiyo içiyo' bakış açısı ortaya çıkıyor. bunu çözümü ise köpeğinizi erken yaşta kurslara gönderip, onun yakışıklı ve güzel görünmesini sağlamak: nihai amaç ise onu bir film yıldızı yapmak, böylece kendi yemini karşılayabilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Mesaj yazmadan ne içiosan bana da ver abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 arkadaşlar köpeği bugün saat 3 civarı aldım bu kadar konuştuk bari barney'nin bi resmini koyayım,ama saat akşam 10 oldu daha adam gibi bişey yemedi hafifde ishal var inş bi aksilik olmaz yarına kadar bişey yemezse aldığım petshop'a götürücem tekrar veteriner baksın,bu arada tam 60 günlük köpeğim http://a1301.hizliresim.com/15/l/j2sqj.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 güle güle kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 laaaaan!!!!!!!!!! şu an o köpeği ısırabilirim... erkek olduğumu hatırlamak için bira içip çamur güreşi izleyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 yogurt yedır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 abi çok şirinde aslında o ne canavar :) ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 reampage said: yogurt yedır başına geldimi daha önce,yoksa direk insan metabolizması gibi mi düşünüp cevap verdin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 geldi veteriner tavsyesi olarak yavru hiçbirşey yemeyn goldena yedirdik şapur şupur yedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 reampage said: geldi veteriner tavsyesi olarak yavru hiçbirşey yemeyn goldena yedirdik şapur şupur yedi :D 2 aylık yavruya vereyim diyosun dimi ? yaş problemi olmaz yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 yok süt verme ama yoğurt ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 hani komşudan alıyodun petshop nerden cıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 LethE said: hani komşudan alıyodun petshop nerden cıktı evet komşu dişiyi vermeye çalışınca bende gidip petshopdan aldım fiyat yine aynı verdim 100 dolar üstüne çıkmıycaktım 400 dedikleri köpeğe almıyorum bu kadar param var işinize gelirse diyince verdiler :) bu arada şu an ki erkek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 reampage said: yok süt verme ama yoğurt ver son sorum kardeşim yoğurtla mamasını karıştırıp mı vereyim,sadece yoğurtmu vereyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 bence karıştırma güvenini sarsarsın. ya aç bırakıcan açlıktan zoraki yicek (abv böyle yaparsan :P) yada önüne hem yoğur ykoy hemde yemli yoğurt koy , o hoşuna gideni yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 karıştırma direk ver ilerde karıştırırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 süt vericeksen 1/3 ü kadar su kat öyle ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 LethE said: hani komşudan alıyodun petshop nerden cıktı asdjsajdl en güzel ayrıntı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Çok tatlıymış yav :) Umarım hayvana da kendine de eziyet etmeden mutlu mesut geçinir gidersiniz :) Bu arada evet yoğurt yiyor. Hele ki bizimkisi biraz da büyüdü, o 2,5 kglık yogurt kabını dibini yıkayıp temizlemeden veriyoruz. Önce yalıyor tertemiz yapıyor kafayı içine sokup sonra kabı ile bir hafta oynuyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 dilini ağzını kesmesin onla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar