Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Köpek alıyorum yardımlarınıza ihtiyacım var

Raistllin

Öne çıkan mesajlar

coco'nun hayavn sevgisi tasviri kadınların hunharca yediği çukulata reklamları gibi yanıltıcı.

mal değil canlı, süs değil aile bireyi; tabi böyle düşününce 'bu ne lan çocuk mu yaptım hem aileden biri hemde gram ekonomiye katkısı yok , bütün gün yiyo içiyo' bakış açısı ortaya çıkıyor.

bunu çözümü ise köpeğinizi erken yaşta kurslara gönderip, onun yakışıklı ve güzel görünmesini sağlamak: nihai amaç ise onu bir film yıldızı yapmak, böylece kendi yemini karşılayabilecek.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar köpeği bugün saat 3 civarı aldım bu kadar konuştuk bari barney'nin bi resmini koyayım,ama saat akşam 10 oldu daha adam gibi bişey yemedi hafifde ishal var inş bi aksilik olmaz yarına kadar bişey yemezse aldığım petshop'a götürücem tekrar veteriner baksın,bu arada tam 60 günlük köpeğim

http://a1301.hizliresim.com/15/l/j2sqj.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

LethE said:

hani komşudan alıyodun petshop nerden cıktı

evet komşu dişiyi vermeye çalışınca bende gidip petshopdan aldım fiyat yine aynı verdim 100 dolar üstüne çıkmıycaktım 400 dedikleri köpeğe almıyorum bu kadar param var işinize gelirse diyince verdiler :) bu arada şu an ki erkek
Sosyal ağlarda paylaş

Çok tatlıymış yav :)

Umarım hayvana da kendine de eziyet etmeden mutlu mesut geçinir gidersiniz :)

Bu arada evet yoğurt yiyor. Hele ki bizimkisi biraz da büyüdü, o 2,5 kglık yogurt kabını dibini yıkayıp temizlemeden veriyoruz. Önce yalıyor tertemiz yapıyor kafayı içine sokup sonra kabı ile bir hafta oynuyor :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...