Sam Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 ben de heyecanlandım ama yok daha birkaç ay varmış, yaza doğru sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=G4zu_o_vGCQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 of şahane, hem meraklandım hem heyecanlandım şimdi. (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 3 çıkmış ama nyaa da sadece 1 tane kaynak var, düzgün mü bilmiyorum. Commie diğerlerini 1 hafta içinde filan çıkarmıştı, beklenir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 http://i.imgur.com/vDf8EBg.jpg erken izleme için yeterince iyi görünüyor. ben beklemeden dalacağım, sonra zaten commie'den daha iyi birinden indiririm arşivlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Görüntü iyi, çeviri de, izleyebilirsiniz bu ilk çıkanı arşivlik olmasa da. gene efsane olmuş, çok güzel tutturdular arise'ın kalitesini. Hikaye gene bayağı komplike olmuş. Shousa'yı ciddi bir ilişkide görmek güzeldi. :) togusa'ya patlaması filan bayağı ondan normalde beklenmeyecek birşey. Sonda bebek doğuyor telefonu kısmı da güldürdü ahah Sıradaki bölüm de güzel görünüyor gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 http://img7.anidb.net/pics/anime/148110.jpg http://s.mxtv.jp/kokakua_nyumon/images/pic_1.jpg şöyle de 5 dakikalık, 26 bölümlük bir mini seri yayınlamışlar gits arise introduction diye ama altyazılı bulamadım. sac'ın tachikoma mini serisinden ziyade gargantia'nın mini serisi gibi olmuş ama sanki, chibi karakterler filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Togusa'da geldi takım tamamlandı. Ana hikaye bu bölümde anlatılan scylla - firestarter kısmından çıkacak anlaşılan. Yalnız adamlar gerçekten serinin hakkını veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 herşeye tamam demeye zorlasam da kendimi, o çizimleri gördüğüm an saged, reported, thread hidden, called the cops Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 önceki serilerde bu scylla olayından leak varmıydı hatırlamıyorum vay baban diye bi şaşırdım. güzel gidiyor ama cook uzun aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 nyaa da 4 diye birşey var, gerçek mi fake mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 fall 14 chartına göre ayın altısında çıkması lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 ya dedim bir gün bekleyeyim belki altyazısı gömülüsü çıkar diye, nyaa, horrible vs gene göçtü gitti. major ddos mu atıyor bunlara nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 https://animetosho.org/ şuradan magnet linkleri kullanabiliyorsun ama sadece o ilk gün çıkan var, yenisi çıkmamış. ben yine commie bekliycem sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 eyvallah, animetosho'yu galiba yedi firewall arkasında saklıyorlar, major bile göçertemedi ehu. aslında hepsi bitince arşivlik 1080p thora gibi kalite grup çıkarırsa onu indiririm zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Togusa'nın hack olayında şaşırdım. Daha önceden hep takımdaki tek doğal insan olarak tanıtılmıştı. Gerçi mangaya göre öyle değilmiş ama seyrederken kafa karıştırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 meanwhile in Hollywood: https://38.media.tumblr.com/db6d52817621df4416360ed40af2c702/tumblr_ndkz43syze1qi5d0bo1_500.jpg 10 milyon teklif etmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 ben 15 verim baskasini oynatsinlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 bana uyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 başkası konuşuluyordu zaten, wulf of wulf street'teki bimbo vardı. ucundan dönülmüş. yönetmen desen kısa film harici çöp çekmemiş, uwe boll-tier çıkması muhtemel. scarlett olursa öpüp başımıza koymak lazım, lucy'de iyiydi gene ekşın olarak. beklentimi sıfır seviyesine çektim ben şimdiden maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 son bölümü izlemeyi önce erteleyip sonra unutmuştum salim kafayla izleyeyim diye, lakin ona rağmen durdurup geri ala ala seyrettim bir noktadan sonra ehu. bayağı endişeleri boşa çıkardı ya bu seri, düzgün, güzel yaptılar. umarım devamı gelir ileride. film de endişeleri böyle boşa çıkartabilse keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 unutmusum bende simdi izledim son bölümü. aynen güzel iş olmuş. son destroyer sahnesinde komple kaybedicek bodyi sonra degisitircekler diye düşünüyodum ama batou girdi araya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 tv için yayınlanan seride 9 ve 10 yeni bölümlermiş, salim kafayla izleyeyim diye ertelemiştim bir süredir: 9-10 gayet güzel olmuş, gene kompleks işlemiş adam hikayeyi. yalnız sonunu açık bıraktı, inşallah oradan devam ederler. shousa'nın sanal genjutsu atması çok iyiydi. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 uplamasan haberim yoktu saol standalone yazıyyor wikide 4. borderın devamı degilmi yani neyse izliyim hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 ben de bilmiyordum tv series 9-10 izlemek lazım peki diğerlerinde bir fark yok di mi? sadece 1 ovayı 2ye bölüp basmışlar herhalde ilk 8 bölüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar