Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ghost in the Shell - Arise

Kaede

Öne çıkan mesajlar

• 3 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Görüntü iyi, çeviri de, izleyebilirsiniz bu ilk çıkanı arşivlik olmasa da.

gene efsane olmuş, çok güzel tutturdular arise'ın kalitesini. Hikaye gene bayağı komplike olmuş.

Shousa'yı ciddi bir ilişkide görmek güzeldi. :) togusa'ya patlaması filan bayağı ondan normalde beklenmeyecek birşey. Sonda bebek doğuyor telefonu kısmı da güldürdü ahah

Sıradaki bölüm de güzel görünüyor gene.

Sosyal ağlarda paylaş

http://img7.anidb.net/pics/anime/148110.jpg
http://s.mxtv.jp/kokakua_nyumon/images/pic_1.jpg
şöyle de 5 dakikalık, 26 bölümlük bir mini seri yayınlamışlar gits arise introduction diye ama altyazılı bulamadım. sac'ın tachikoma mini serisinden ziyade gargantia'nın mini serisi gibi olmuş ama sanki, chibi karakterler filan.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
başkası konuşuluyordu zaten, wulf of wulf street'teki bimbo vardı. ucundan dönülmüş. yönetmen desen kısa film harici çöp çekmemiş, uwe boll-tier çıkması muhtemel. scarlett olursa öpüp başımıza koymak lazım, lucy'de iyiydi gene ekşın olarak.

beklentimi sıfır seviyesine çektim ben şimdiden maalesef.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
son bölümü izlemeyi önce erteleyip sonra unutmuştum salim kafayla izleyeyim diye, lakin ona rağmen durdurup geri ala ala seyrettim bir noktadan sonra ehu.

bayağı endişeleri boşa çıkardı ya bu seri, düzgün, güzel yaptılar. umarım devamı gelir ileride. film de endişeleri böyle boşa çıkartabilse keşke.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 9 ay sonra ...
tv için yayınlanan seride 9 ve 10 yeni bölümlermiş, salim kafayla izleyeyim diye ertelemiştim bir süredir:

9-10

gayet güzel olmuş, gene kompleks işlemiş adam hikayeyi. yalnız sonunu açık bıraktı, inşallah oradan devam ederler. shousa'nın sanal genjutsu atması çok iyiydi. (tu)

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...