Killer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 oyunlarda böyle salak bi problem var ya anlamadım. q ve w beraber basınca hafif takılmaya başlıyo oyun. sorunu yaşayan var mı? skyrim dead island bu sorunu gördüğüm oyunlar. heralde q ve w'nun yürüme tuşu olarak aktif olduğu tüm oyunlarda olcak bu. any ideas? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 klavyen dandik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 sırf öyle dedin diye yeni klavye aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 oda dandiktir kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 dur bitane daha alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 cpu'un handle edemiyor olabilir mi acaba? eski mi makinan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Klavye wireless ise sinyal sorunundan kaynaklı olabilir. Bir şey sinyali bozuyordur, sen lag zannediyorsundur, halbuki komut gitmemiştir. Klavye marka, model ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 w + a da da oluyo mu aynı sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 çapraz giderken oluyo işte klavye wireless değildi artık wireless logitech makinam eski değil canavar tüm oyunlar full detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Ekran kartin da 2 cigabayt mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 yeni başlayan bir problem mi eskiden de var mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 gazeteci olmasını istiyorsunuz ama doktor gibi adam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 23 yıllık pro oyuncuyum böyle saçma bir sorun görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 geforce gtx 570 ekran kartı buarada. update'li sorun önceden var mıydı hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 -Deno- said: 23 yıllık pro oyuncuyum böyle saçma bir sorun görmedim lalalalalalalala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar