guernica Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 lumen'in olduğu sezonda kaldım ben. kaçıncı sezondu o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Lumen 5. sezondu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 güzel olucak bu sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Bugün çıkıyor yeni bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 vatana millete hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 oh sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 NEY bugün mü çıkıyor? aklım çıktı gerçekten hiç beklenmedik anda çıkıyomuş. arpa bulmuş at gibi sevindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 26 saat falan var sanırım daha bugün olmadı=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 biraz gaza gelin madem https://www.facebook.com/photo.php?v=10151480692796444 niye gaza gelicekseniz artık lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 ne ara düşüyodu ya bunun bölümler hmm düşmüş de edited diyor niyeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Boobs and violent languages are censured Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 tahta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 kötü başlangıçtı bence, cheesy kalmış biraz ama bölüm sonu plot twist / cliffhanger'ı bir şahane. daha ilk bölümden kadının bildiğini, planladığını ortaya çıkartmalarını beklemiyordum; debra'yı sktir edelim bütün sezon bunun etrafında dönebilir şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 sansürlü ve altyazısız, bekleyemeyenler için: http://www.dizi-mag.com/dexter-8-sezon-1-bolum-nosub-izle-dizi.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 video nerde cikiyo lan orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 - You can't kill me. - Why? - Because I don't fit Harry's code. soru o resimler kimindi la hatırlayamadım? güzel bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 soruya cevap kendisinin küçükken çizdikleri değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 of neyse beklediğimden az gerilimli geççek heralde. kadının gösterdiği fotoları anlamadım, dexterın doktoru heralde harry götürmüş küçükken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Sonu hariç ortalama bi bölümdü ama sezon iyi geçicek gibi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 iyi bölüm. iyi sezon olacak. şey inanılmaz saçma tabi debranın önceki sezonda televizyonlara çıkması ünlü olması üzerine 'undercover' çalışması falan gerçekten çok korkunç ama sinirli dexter izlemek eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 dexterin çocugu değişmiş mi yoksa büyüyünce tipimi değişmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 ya ben bu olayı anlamıyorum kadın ufak ufak çaktırmadan delil toplayacağına, böyle geliyor dexter'ın üzerine. niye çünkü muhtemelen merak ediyor dexter'ı, nasıl böyle oldu, beynini çözmek, araştırmak istiyor. en nefret ettiğim şeylerden biri bu pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 bölümün sonundaki trailerda direk söylüyordu niye dextera geldiğini o şekilde asdf. güzel başladı ama debralı kısımlar meeh. Jaime'de iyiymiş böle asdf birde sanki her sezon quiinin tip değişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Llama said: dexterin çocugu değişmiş mi yoksa büyüyünce tipimi değişmiş şunun spoiler'da olmasına gerek yok :D evet değişmiş progamer said: bölümün sonundaki trailerda direk söylüyordu niye dextera geldiğini o şekilde asdf. izlemem dizi trailer'ı asla. resmen spoiler almış oluyorum sonraki bölümle ilgili, hoşuma gitmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 sabonis said: ya ben bu olayı anlamıyorum kadın ufak ufak çaktırmadan delil toplayacağına, böyle geliyor dexter'ın üzerine. niye çünkü muhtemelen merak ediyor dexter'ı, nasıl böyle oldu, beynini çözmek, araştırmak istiyor. en nefret ettiğim şeylerden biri bu pff işi bitincede paçavra gibi atacak kahpe .s.s.s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar