Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkiye-Ukrayna

-Nae

Öne çıkan mesajlar

maci bi yana birakiyorum bosa dil dokmeye gerek yok cok sey var.

milli takim macini surda gozune siyah beyaz sari lacivert sari kirmizi perde inmis adamlar halinde yazanlar var bariz sekilde,hepsine kafam girsin.

once siz kendinize cekin duzen verin bunun milli mac oldugunu anlayin,sonra sahadakilerden birsey beklemeye hakkiniz olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Milli takım düzeyinde başarı için bence belirli şartlara ihtiyaç var ve bunlardan en önemlisi o ülke liglerinde oynanan futbol kalitesindeki yükseklik.

Bir yana bırakalım milli takım kadrosunu ve sonuçlarını. Lige baktığımız da bırakın süper ligi, 1nci lig ve daha altlarında bile kaliteli futbol, mücadeleci futbol malesef yok.

Ligin zirvesinde yer alan 3 takımımızı ele alalım, hangimiz oynan oyunu beğeniyoruz. Ne Fenerbahçe'si, ne Trabzon'u ne de Galatasaray'ı sizce kaliteli futbol oynuyor mu?

Gelelim avrupa kupalarına çıkmış takımlarımıza onların durumu lig'den de beter.

Diğer yandan gelelim avrupa'da koşturan lejyoner oyuncularımıza, kaç habere rastladınız bu sene bunlar ile ilgili

Şimdi oturup şapkamızı önümüze koyup düşünelim bakalım. Lig'in de kaliteli yüksek futbol yokken, avrupa kupalarında iyi oyun sergilemezken, dışarıda top koşturan oyuncuların çoğulukla yedek maçlara başlarken nasıl bir mucize olsun da milli takım başarılı olsun.

Son sözüm olarak küçük noktalara kafamızı takmayalım Ersun Yanal şunu oynatmadı bunu oynatmadı diye, kim oynarsa oynasın ligimizde oynanan kalitenin üzerine bu form durumu ve bu performans ile çıkılamaz.

Futbol federasyonun hatalı ya da hatalılar arayacağına, kimler yardımcı olacaksa, gerekirse tüm millet ile birlikte çözüm üretmek ve gidişatı değiştirmek için çalışmak zamanıdır.

Matematiksel olarak hala daha katılma imkanı varsa benim için mücadele bitmemiş demektir.

Saygılarımla
Sosyal ağlarda paylaş

said:
December_Flower, 17 Kasım 2004 22:39 tarihinde demiş ki:
antrenor fenerli,pankartlar GFB yazar sarı-lacivert,mubarek ukraynalılar da bundan mı gaz aldı ne,oyuncular fenerli,zihniyet fenerli,stad büyü fenerli,trübünden FENERRRR diye bagırırlar...
olacagı buydu
Yahu bir kere fener diye bağırılmadı BİR KERE!
Gittik,bağırdık,elimizden geleni yaptık,geldik.
Sonlarda sahaya atılan bir sürü sopa vs. ler için atanlara kafam girsin diyorum. dk 85 ten 90 a kdr aralıksız devam eden "ersun yanal istifa!" tezahüratıda birşeyler ifade etmiştir umarım o adam için.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Sosyal ağlarda paylaş

Sonucta Deniz ve servet cogu macta iyi oynayan oyuncular ozellikle server gecen danimarka macı gayet iyiydi.(yada ondan onceki mac)[signature][hline]Bakınız! Na
Buyrun! Mail=MsN
Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim!

[Bu mesaj Naa tarafından 18 Kasım 2004 04:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sözlüğe yazdığımı yapıştırayım buraya:

içimde bir korkuyla gittiğim ve bu korkunun doğru çıktığı maç. o korku nedir diye sorarsanız, en sevdiğim futbolcu yani shevchenko korkusu.

aynı zamanda, skor 2-0 iken yanımdaki arkadaşıma "inşallah 3-4 falan olur da akılları başlarına gelir ve bir ihtimal ersun yanal takımın başından gider" dediğim maç olmuştur. dileğim de shevchenko'nun 2. golü ile tutmuştur. ancak keşke 90. dakikada şevki'nin orta sahadan çektiği şut da gol olsaydı diyorum. böylece jeneriklik bir golü canlı olarak en sevdiğim futbolcudan izlemiş olacaktım.

sahada emre harici bir milli takım olmadığı için içimde buruk bir sevinç ile staddan ayrıldım. çünkü çok güzel kontra atak futbolu uygulayan bir ukrayna ve 2 gol atan sheva'yı canlı izledim.[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiye futbolu adam olmaz. Kulüpler desen her sene aynı kısır döngü. Ligi kaldırabilecek bir kadro oluşturulur, yanına her transfer döneminde sönmüş bir yıldız alınır ŞL ye en kötü çeyrek final diye başlanır. Ama sonuç hüsran.

Ersun Yanal FB ye yaranmak için FB den daha cok oyuncu alıyormuş. Böyle birşey duydum. Gerçekmi değilmi bilemem.

Ama şunuda çok merak ediyorum. Fenerbahçe defansı şu. Rüştü,Deniz,servet, Luciano ( 13)

Ya adam bu defans 3 maçta 13 tane cillop gibi gol yemiş. Ve nerdeyse %80 i bireysel hatalardan .Nedendir beynım almıyor almak istemiyor neden hala bu adamları MİLLİ TAKIM ın defansına koyuyorsun. ÜMİT OZAT KİM YA? YA BU ADAM MAC BOYU SAHADA NE YAPTI. YA DENİZ? Servet. hepsi gezdiler.

Bir tek Emre oynadı. Emre için bugune kadar topcu değil. 1 mac oynuyor 3 mac yatıyor demiştim. Beni yanılttı çok güzel oynadı. İnşallah bundan sonraki maçlarda bu şekilde devam eder.
Sola ümitin yerine İbrahim üzülmez, İbrahim Akın süper olurdu. Sağ tarafa formda olan Cihan daha iyi olurdu. Orta ikilide ise Çaykur rizenin defansı bile daha iyi olurdu.

Gökdeniz- Fatih formda olmadıgı zaman biz maça 2 kişi eksik çıkıyoruz. İllet oluyorum. Yazık ya. Rezil oluyoruz git gide.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben takımın yenıldıgıne hıc uzulmedım.Seref gokay ıcın yapılan saygı dusrusuda federasyonun yanlılıgını ortme cabasından baska bırsey deyıldı.
Sen kollanmadıgı 4 macta 13 gol yıyen bir defansı (kalecide dahıl) oyuna suruyorsan.Hakan Sukur gibi bir forveti kesiyorsan.Bu sonucu hak edersen.
Adamlar 3 kisi savunmayı hallac pamugu gıbı attı.dıgerlerıde kotu defansa ayak uydurdu Emre Haric.
Ben Besiktas Kulubu Baskanı olsam o milli takıma 1 tane oyuncu gondermem.Fenerlılere tecrube kazandırılmaya calısılıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

anlamadıım olay şu
paso orta sahadan top atıolar ceza sahasına olmuyo ümit özat bilmemne orta kesıo sürekli madem bukadar kafa topu atıcaksınız haka şükürü enden almadınız takıma
yahu bi türkiye maçını izledim sorada bide isp-ing maçını izledm adamlar ne güzel paslaşıolar bizde top istemeye gelen yada kanattan bindirme yapan kimse yok
bi emre alıyo sürüyo topu eyvallah ama kardeşim bunların hepsi iyi topçu hçbiri dandik adamlar diilki
hadi servet tecrübesiz rüştünün yedıı ilk gol ne öle okadar dar açıda ne dıye açılıosun adam belli ortaya çıkarıcak topu
ben dün şuna karar kıldımkı türkiye dünyada en kötü paslaşan takımlardan birisi[signature][hline] Whether long range weapon or suicide bomber, Wicked mind is a weapon of mass destruction
Whether you're soar away sun or BBC Disinformation is a weapon of mass destruc
You could a Caucasian or a poor Asian, Racism is a weapon of mass destruction
Whether inflation or globalization, Fear is a weapon of mass destruction
Sosyal ağlarda paylaş

Abi diyecek laf bulamıyorum ya . Artık tutmuyorum Türkiye milli takımını . rezillik ya . Ersun Yanal abi sanki alay ediyormuş gibi. Oha ya Denizin ümitin ne işi var abi milli takımda. yeter ya. Abi keşke 7-0 8-0 filan yenılseydıkte Ersun Yanalı direk gönderselerdi.[signature][hline]Şükrü demiş ki:
NAIHAIHA LAN AYBÖKE KABIZ SIÇTIM HELA TIKANDI DEDİM KENDİME HAKİM OLAMADAN.
Deli333
Sosyal ağlarda paylaş

bu takımın basında ersun yanal gıbı futboldan anlamayan bırı varken hıc bı başarı elde edemeyız....sıstemındekı buyuk sorunları anlayamayan ve bunları cozemeyen bı antrenorun mılli takımın basında olması cok buyuk bı yanlıs...
gelelım hakan sukur konusuna...mac boyunca 14 kornerımız var ve hepsıde ceza sahasına orta olarak gonderıldı....fatıh tekke dedıler onunda ne oldugunu gorduk...kaleye sutu yok mac boyunca...hakan olsaydı en azından kafa falan vurur bı sekılde gol atardı...
defans zaten allahlıktı...denız&server ıkılısının buyuk eksıklıklerının olugunu butun turkıye bılıyo...ama yıne de yanal bu ıkılıyı oynatmaktan hıc cekınmıyo....bunların yerıne ergunu oynatsaydı daha fatklı olurdu mac...
sol tarafta umıt ozat...6-7 kere sıfıra ındı yaptıgı ortalardan hıc bırısı bızım oyunculara gıtmedı...keske ıbrahım uzulmezı oynatsaydı....
ama sahadakı tek oyuncu da EMRE BELÖZOĞLUydu bunu da soylemeden gecemıycem.....
Sosyal ağlarda paylaş

ya inanılmaz bişey maçtaydı süper bi atmosfer ama bu atmosfere ayak uyduramayan ve kendisini motive etmesini sağlamak yerine heyecenlandırmasına izin veren ve çok kötü oynayan bir DENİZ BARIŞ ya senin evin bu stad nasıl böyle panik ve berbat oynuosun ya...
EMRE dışındakiler hiç oynayamadı ve Emre harikaydı süper oynadı oyuna sonradan giren YILDIRAY da kısa zamanda fena oynamadı ama bu takım böyle giderse biz uzun süre basarıya aç kalırız...[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...