Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkiye-Ukrayna

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Sparkcaster, 13 Kasım 2004 11:49 tarihinde demiş ki:
eğer takım adam gibi oynasa doğruya doğru brezilya dışında bizi yenebilecek takım yok.sadece normal bir futbol oynamak yeterli .yeterki aptalca oyuncu seçimleri yapılmasın

Takımın adam gıbı oynaması ıcın bu taktıkle hakan sart taktık ne rustu topu dıker hakan ındırır hakanın ındıreceı adamda nıhat veya tuncay gıbı hızlı bır eleman ve ıı sut adan bırı olur ve golu cakar ama hakan yok fatıh tekke var fatıhın boyu kac en fazla 70olmadı 75 olsun adamın kafası nekadar ıı nekadar sıcrıo sonuc olarak fatıhde olmasa kım olursa olsun haknın mevkınde hepsının boyu ...kadar hepsı hızlı elemanlar teknık elemanlar ama nıe bu salak ersun yanal hala sısırme toplarla oynar yerden takır tukur pas yapsa turkıye barcanın pas oranını gecer allah carpsın ya sınır ypatım gene kesıcem bu ersun yanalı bı b.k yıyon barı akıllı ıs yap be adam
Mesaj tarihi:
said:
Vodan, 13 Kasım 2004 03:19 tarihinde demiş ki:
1 aydır sahadan maç izleyen hakanı mı alsın yani bu mudur?

YA HAKANIN olusunu kalitesinde bi golcu yok milli takımda ayrıca bir aydır gs mac oynamıyomu??[signature][hline]ERKEK ADAM KANATLI TAKIM TUTMAZ
Mesaj tarihi:
said:
Cthulhu_, 14 Kasım 2004 20:23 tarihinde demiş ki:
kapalı 7 milyon gidilesi maç

kale arkaları 7 milyon oralarda kapalı sayılmaz bi de anlamadığım bilet fiyatları kazakistan maçından daha pahalı
Mesaj tarihi:
ben kapalıya gidiyorum
10 milyon tl bilet parası[signature][hline]dillere destan bir öykü:
Günün birinde çiftçi tarlaından kısırlık için ilaç olan havuçları topluyormuş adam kısır kalmış niye:???
havuç kısırlık içinmiş

Mesaj tarihi:
Maçta aman Rüştü ve yapma Shevchenko demek istemiyorum adam gibi oynasınlar o yüzden[signature][hline]Your feelings
I can't help but rape them
I'm sorry, I don't feel the same
My heart inside is constantly hating
I'm sorry, I just throw you away
Mesaj tarihi:
2-0 gibi net bi skorla kazanırız gibime gelio
golleride 1 necati 1 de nihat atar heralde[signature][hline] Whether long range weapon or suicide bomber, Wicked mind is a weapon of mass destruction
Whether you're soar away sun or BBC Disinformation is a weapon of mass destruc
You could a Caucasian or a poor Asian, Racism is a weapon of mass destruction
Whether inflation or globalization, Fear is a weapon of mass destruction
Mesaj tarihi:
ark. dün bilet bulduysa ve aldıysa gidiorm maça...[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
Mesaj tarihi:
alırız işallah[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki:
-Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama

Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki :
-Palayla bi ilişkiniz varmı?
-Sadece arkadaşız...

Mesaj tarihi:
ümitler yendi sıra a'larda ...[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki:
-Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama

Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki :
-Palayla bi ilişkiniz varmı?
-Sadece arkadaşız...

Mesaj tarihi:
yenerız ya yıldıray'ın oynaması bence avantaj[signature][hline]
-bunu kırıyım mı?
-hayır.
-bunu kırıyım mı?
-hayır.
-bunu kırıyım mı?
-hayır.
.......
-bunu kırıyım mı?
-kır allahın cezası kır.
-neden?
Mesaj tarihi:
kimin yerine oynıcakta avantaj olucak ki?
Nihat? Gökdeniz? Necati? Emre?
bence bu takımda gökdeniz ve emre varken bir yıldıray'a ihtiyaç yok.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
  • Yeni Oluştur...