Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 ya aldığın yere hepsiburada vatan falan yolarsan onlar bi şekilde halleder ama aldığın yeri devreye sokmadan direkt logitech supporta gidersen sittir çekiyolar ki internasyonal logitech support veya euya eskiden kim bakıyosa, ingilizler herhalde, garantisi bitmiş mouse için bile değişim veya tekrar yeni gönderme gibi güzel haraketler yapıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Selam, Ürün elime geçti, kutusu açılmamış. Hediye edeceğim için açıp bakamadım :P Omron'dan switch alıp sevdiği mouse'a nakleden arkadaşlar biliyorum. Plastik ellerinin arasında aşınana kadar devam diyorlar :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 aynen ben de bu oglen aldim mausu essek kadarmis ama kablolu oldugundan cok da onemli degil gelsin makrolar nıhohahahhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 su an 88 TL :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Selam, paticik'den kaç kişi aldı acaba :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Oha naptınız la 88 lira olmuş skdjhfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 mausu kullanmama ragmen setpoint te device settings bir turlu gormuyor healp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 g500 g400 g300 falan yani yeni nesil logitech mouseları setpoint desteklemiyor artık, diğer yeni program lazım gaming bilmemne ama driver aflan yüklemeyin daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 g500 üm bazen pc yi açınca çalışmıyor, kırmızı ışığı yanıp sönüyor.kabloyu takıp çıkarınca düzeliyor, sorunu ne bozuk mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 yutubda g500 u konfigure ediyor adam setpoint le versiyon da guncel g9 g9x g500 icin desteklemesi lazim cd ye gore :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 hee g500 setpointmiş pardon ama default setpoint değişmiş Please note that G series mice do not use the same SetPoint as other devices . You will find All programs > Logitech > G9x, G500 and G700 Gaming Mice > Device Settings is the correct SetPoint . After making sure your system is using the Logitech driver by following the steps previously posted by me in this thread and running the SetPoint noted above in administrator mode and your mouse is not plugged into an external USB hub or pass through device , you still do not see your G500 in SetPoint please contact Customer care for your region. Regards, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 İnşalla tez zamanda bozulur o ucuza alanların mouseları asdsaff.Biz alamadık ake:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 arkadaşlar şunu almak istiyorum fakat bu yorum nedir ne değildir bilgisi olan varmıdır acaba ? Logitech G400 (Eğer oyun için alıyorsanız Pid numarası lz13333 ve üstü sürümlerden alın yoksa pişman olabilirsiniz. Logitech lz13333 ve üstü sürümlerde angle snapping / mouse prediction özelliğini oyunculardan gelen yoğun baskı üzerine kaldırmış.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 yazmışlar öyle takma kafana sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 artık angle snappingli kalmamıştır, 1 yıl oldu g400'ü dönüştürdükleri ha ama onun ne olduğunu bilmiyorsan zaten seni etkilemez olup olmaması. al g400'ü, angle snapping olsa bile g500'ü ezer. sadece onu değil çoğu mouseu ezer gerçi http://i.imgur.com/mmCBE.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Sanırım kabloyu lehimledikten sonra bantlarken kısadevre oldu benim g500'de, sağ click yapınca dpi düşürüyor sağ clickle birlikte =/ 30 liraya alanların hemen bozulsun amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 GreenPeace77 said: arkadaşlar şunu almak istiyorum fakat bu yorum nedir ne değildir bilgisi olan varmıdır acaba ? Logitech G400 (Eğer oyun için alıyorsanız Pid numarası lz13333 ve üstü sürümlerden alın yoksa pişman olabilirsiniz. Logitech lz13333 ve üstü sürümlerde angle snapping / mouse prediction özelliğini oyunculardan gelen yoğun baskı üzerine kaldırmış.) alıcağın yerde bak seri numarasına, inventusa sorabilirisn orda sölerler direk geldiyse. angle snapping rahatsız eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Kadıköy'de çeşitli yerlerde ki G400'lere baktım, hepsi 2. jenerasyon'du. Eskisine denk gelmek zor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Selam, Kıskananlar çatlasın :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 ahahaahah para alemsin valla bu arada aksam eve gecince bakicam o setpoint isine lazim olmasa calisir zaten murphys stayla ahan da aynı poroblem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Selam, Hediye edeceğim için zerre bakma ihtiyacı duymadım sorun ile ilgili ama programını kurmak mı problem? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Ya FPS oynamıyorsanız ve çok accurate bir mouse ihtiyacınız yoksa bu kadar hassas sensörler misal g400 gibi çok fuzuli. Lazer bi mouse misal g500 alın orta seviye düzgün bir mousepad gayet kaliteli bir sürüş keyfi elde edersiniz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 ben 2 hafta önce vatandan online aldım angle snappingsiz geldi, eskisini arasanız bulamazsınız anca online satışı olmayan ufak dükkanlarda geçen yıldan kaldıysa stokta. bi de offtopic bi sorunum oldu fareyle, kutudan çıkış default usb poll rate 1000hz, benim anakartta kötüler kötüsü bir şey 1000hz stable tutamadı sürekli 300-1500(!) oynuyodu ayrıca negatif ve pozitif accelerationa da sebep oldu bu mouse movement recorderdan baktım. neyse driverı yükleyip 500hz yaptım tüm sorun çözüldü ama işte yıllar sonra bi fare için logitech driverı yüklemek zorudna kaldım :( keşke default 500hz yapaydılar, ne güzel def dpi da 800dü öyle kullanıyorum zaten hiç drivera gerek kalmayacaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Ya şimdi Logitech akıllıysa G400'ün sensörüyle G550, G750, G900 falan çıkarması lazım. Aynı şey Razer için falan da geçerli. Ama saçmalıyorlar sensör seçimlerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 o sensörü yapan firmalar avago vs ekmeğinden olur öyle yapalarsa, her modele hatta her sürüme farklı sensör lazım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar