Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 yani rmah için 1 sene beklettiler ertelettiler oyunu,sonra kendi elleriyle silkelediler oyunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 rmah ı katledecek aksiyona niye girer ki blizz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Çünkü oyun birçok kitle tarafından en kötü/bekleneni veremeyen/vb. olarak görüldü 2012'de. Bunun en büyük nedeni RMAH, diğeri de Jay Wilson. Biri gitti, diğerini de askıya aldılar gibi :p Adamların prestiji kurtarması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 iyi de bu adamların ölen wow yerine düşündükleri cash cow değil miydi? eee ne yapacaklar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 1 senedir bize beta oyun oynattılar. Canlı canlı oyunu test ettiler üzerimizde cibiliyetsizler. Her patch ekonomik kriz gibi birilerini zengin birilerini fakir etti. Neden hala oynuyorum onu da bilmiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Blizz in en büyük avantajı rakiplerinin olmaması , mal bu işine gelirse diyorlar resmen.Gerçektende öyle ama wow a diabloya rakip olabilecek birşey yok piyasada. EA felan adam olsa şöyle düzgün bişi sürse piyasaya , domine eder millet blizz e sövmekten sıkıldı ama rakiplerinde de iş yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 EA oyun yapacak, Blizzard'ın oyununu geçecek? Çok başka dünyalar bunlar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 şu rmah ve ah için bir app yapsalardı ben de çok başka dünyalarda olabilirdim peh. wow da var burada yok. hiç akıllıca değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 paypal olması yapılabilecek bişeyde internet üzerinden bile senkronize etmek günler alıyor app koysalar kesin patlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 sadece AH için bile olsa yeterdi aslında. artık gold rmahtan satılmaz gerçi de işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Arkadaş 2 gündür kaç run attım bilmiyorum. yeni recipe lardan hiç düşmedi. 2 eksik grand recipe ım vardı 6 aydır hiç düşmeyen. onlar düştü 2 günde, yenileri yok. oyun bizimi kopartıyor nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 laaann bir marquise gem 100m ye felan denk geliyor abartmışlar biraz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Dworgian said: iyi de bu adamların ölen wow yerine düşündükleri cash cow değil miydi? eee ne yapacaklar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 wow a hala subs yapan birisiyim bende lakin ölmedi diye daily blink koymakta fanboyluktan öte bişey deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 İŞSİZLİK: tamanını AHden aldığım emerald ve tome ile 18 dakika boyunca kesintisiz tıklayarak radiant star emerald yapıp sattım. sonuç: 18 dakikada 1.5m kâr. (%15 komisyon düşüldükten sonra tabi) eğer cebinde 30m olan fakirlerdenseniz tavsiye ederim. saatte 5m kazanabilirsiniz ahah yalnız dikkat edin alış satış fiyatlarını toplayın bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 1 run kaldırdı midem. bıraktım direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 goldbären said: İŞSİZLİK: tamanını AHden aldığım emerald ve tome ile 18 dakika boyunca kesintisiz tıklayarak radiant star emerald yapıp sattım. sonuç: 18 dakikada 1.5m kâr. (%15 komisyon düşüldükten sonra tabi) eğer cebinde 30m olan fakirlerdenseniz tavsiye ederim. saatte 5m kazanabilirsiniz ahah yalnız dikkat edin alış satış fiyatlarını toplayın bi. hımm deneyeyim bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 bende buna benzer bişey yaptım dün inferno da düşen ruby gemleri bir üst tarifini yaparak(tome da vardı baya 1k küsür) yaklaşık 1,8 m civarı kazandım.ama sakın sarı gemlerle yapmayın dünkü fiyatları craft parasına bile yetmez gibi.. yeşilleri de salak gibi satmıştım patch öncesi kafama benim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 tembel işsizler için şöyle bişi buldum gem maliyet hesabı için :P http://diablo-3-gem-calculator.com/ verildiyse yada yasaksa editleyiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 güzelmiş valla akşam reel sektörde deniyim bi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kokopalli Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Abi square emeraldlar zaten 5kya satılıyor, 3 tane + tome lazım o infernoda düşen klasik flawless emeraldlar için. Onlar da 15k zaten. Daha üst kalite gemlerin hiçbiri de karlı değil %15 cutoff gidince. Hiç oluru yok gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 güzel bir mage pvp buildi bilen var mı ya. bi monk bi de barbarla kapışıyorum, barbar rend atıp kaçıyor sırf zaten critlerse ölüyorum, monkun elinde echoing fury var zaten, knockbackten feardan çıkarmıyor, vurmaya çalışıyorsun full dodge artı heal artı immune u var. beceremedim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 10 sayfa yazılmışta bişey sorcam bu updatelerden sonra oyunda oynamaya değer bişeyler kaldımı.bi girdim baktım pvpsi çok yavan geldi 1 shotfest ki beklediğimde buydu.bu yeni recipelar heralde 1 stat sabit kalıp diğerleri random gelio kanımca.yani dönmeye değer mi varmı yeni boss gibi bişeyler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 yok öyle şeyler malesef ben de dün akşam yaptım patchi bi heyecan, biraz pvp yaptım biraz amulet bastım sonra çıktım aynen. pvp'ye biraz zaman harcasalar azıcık denge gelse belki onun için oynanır da şuanki haliyle yeni bir amaç yok überboss gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kokopalli Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Abi yeni amaç ilevel 63 crafted amulet. Düşen amuletler max 62 olduğu için abuk subuk rolluyor. 130kya falan 250 dex + 5 stat. Bir de monkunuz varsa o. %900 vuran + aoe + knockback vuran wave of lighti spirit cost rune'u ve spirit reg itemleri dayayıp spamlıyorlar hunharca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar