Gangren Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Geldi datamined infolar, PTR da yakında aktif olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 PTR aktif. Gelin bakiyim kafanızı kırayım barbarımla. (Tabii tek atmazsanız...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 sitede yazmıyor ptr? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 aha buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 monk hoplatıyor mu? var mı düelleyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Beyler girmeyin.... Dedeler değil. 1 Shot Fest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 ahaha abi ne bekliyodunuz şunu oyunun 2. haftasında dedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 dh imba olmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 70 disiplinli dh ile şov yapıyorum. 8k armor, 700 AR %70 blocklu barbarım çöp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Wizardın ilizyonları op. Öldürmek için 6 defa vurmam gerekiyor. Hepsine 1 defa vurcam daa ohooo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 aynen witch doctorda bi ezik barbar olmuş sdf kaldırsınlar abi pvp'yi bu şekilde olmaz mümkün değil. skillerin komple değişmesi lazım pve skilleriyle mümkünatı yok . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 zamanında bu oyunu pvp mi kurtarcak ki okadar bekliyorsunuz dedik, BÜZ DAYABLO ÜKÜYÜ SENELERCÖ PÖVÖPÖ İÇÜN OYNADUK LOLOLOL çekmiştiniz. pvp için d2 oynayan insanlar pvpnin sadece bonus olduğunun farkndadır heralde diye ummuştum bunu dediğimde. ama gerçekten değillermiş şuan anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 diablo 2yi battle.nette oynamadığın çok belli kthxbye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 evet oynamadım, yanlşta anlaşılmasın ben günümüzden bahsediyorum. Diablonun sağlıyabileceği potansiyel pvp hiç bir zaman doyurucu olmuycaktır. d2 de yaşananlarda bir zamanların uo'su gibi tarihte kaldı o zamanki şartlara ve beklentilere göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 diablo 2yi gündeme getiren sensin ama. evet tarihte kaldı. evet 2 ve 3 çok farklı oyunlar. kendine counter argüman ortaya koyuyosun resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 diabloda pvp mi olur abi ne zevk alıyonuz ya sdfs millet aylardır pvp pvp diye kıvranıyo da bence oyuna hiçbir şey kattığı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 dh imba olacağı belliydi. şu %50 vs chance to knockback li bowlar işe yarıyorsa bende girişeyim dh ilen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Bu haliyle tabiki yok, PvP'ye özel gear/kural/kısıtlama gelmezse de olmaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 beyler problem yok, resilience will fix it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 wowdaki gibi itemler. pvp buildleri incoming baska turlu olmaZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 kthxbye said: evet oynamadım, yanlşta anlaşılmasın ben günümüzden bahsediyorum. Diablonun sağlıyabileceği potansiyel pvp hiç bir zaman doyurucu olmuycaktır. yoo potansiyel olarak bir problem yok. problem adamların uğraşıp adam gibi bir sistem yapmaması yada öyle bir şeylere niyetinin olmaması. doyurucu pvp için competetive ve balanced olmasına bile gerek yok azıcık eli yüzü düzgün bir şey olsa yine oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 2v2 3v3 4v4 MMR a dayali sira alip girdigin bir sistem getirebilirler. insanlar yine en birinci ben olucam derken ne paralar doner ah de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Gangren said: Bu haliyle tabiki yok, PvP'ye özel gear/kural/kısıtlama gelmezse de olmaz zaten. e adamlar yazmış "özel ayar yapmıyoruz zaten denge olmasına uğraşmıyoruz şu an" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 ne kadar sürecek ptr? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Yazıp yazmamalarından bahsetmiyorum Dworgian, sadece PvP'den en ufak zevk almak için böyle bir ayar yapılması gerektiği konusunda görüşümü bildirdim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar