Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 3 haftadır cumaları ümmetli mümmetli mesajlar atan bir numara var, 0543lü. Bunun kimin numarası olduğunu öğrenme şansım var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Recep'tir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 118 18 soyluyor yada onun turevleri iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 çok gereksiz biri çıkacak kesin. hiç öğrenmeye kasma bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 fettulkah gulendir, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 imamizer said: çok gereksiz biri çıkacak kesin. hiç öğrenmeye kasma bence. tanıdığım gereksiz biriyse hayatı bizzat daredeceğim, tanımadık biriyse outsourcing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Hayır niye arayıp sormuyosun numaraya da, böyle sapığını merak eden liseli kız gibi yöntemler arıyorsun asgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 "Ne muhatap olacam lan allahın dingiliyle" deniyor o duruma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Klasik bir yöntem var hala duymadın mı "Kusura bakmayın telefon bozulunca numaraların hepsi gittiği için kim olduğunuzu bilemedim" yazıp tüm suçu telefona yüklüyormuş gibi yapacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Rotweiler said: Hayır niye arayıp sormuyosun numaraya da, böyle sapığını merak eden liseli kız gibi yöntemler arıyorsun asgsd TECAVÜZ ÜSTÜYORLAR KANKA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 118 18 i sakın arama da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Turkcellse 7777e numarayi yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 yok turkcell değil vodafone'a kayıtlı numaraymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Aket-Atum said: yok turkcell değil vodafone'a kayıtlı numaraymış Onu nasıl öğrendin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 google'a gsm numarası kime ait öğrenme gibi birşey yazdım, orada bir site çıktı oraya numarayı yazınca çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 böylelerlini bunların silahlarıyla vuracaksın. tarife derdin vs yoksa ara numarayı ve son ses bunları dinlet. cevap falan verme her mesajdan sonra sadece dinlet kapat. bana atsalar yaparım kesin nur nurani swf camiye gidiyorum swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 olm nur nurani neden tam değil ki? tam dinliyordum bitti http://www.youtube.com/watch?v=1SL0pFbesEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 neden seviyoruz bunu diyordum da said: bu fakirler seni özler gelir diye yolun gözler anlaşılmıştır bunun neden youtube'da 1saatlik versiyonu yok ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar