Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Selamlar, En son kuzene laptop alacaktık, buradan süper tavsiyeler geldi, güzel bir laptop edindik. Şimdi annem de "ben facebook a gireyim, oyun oynayayım (basit oyunlar bejeweled vs gibi) diye bir tablet istiyor. Şu üründen almışlardı; http://www.artescorp.com/urun/tablet-d9702.aspx Bozuk çıkınca iade ettiler. Şimdi daha basit 200 300 400 vs liralık birşey istiyor. Öneri bekliyorum. Sıfırım tablet konusunda. Teşekkürler ahali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Acer A110 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 işte en hızlı öneri sahibi GERGE yine ünvanı bırakmadı :D hemen bakıyorum =) edit; baktım güya hepsiburada da var görünüyor ama yok çıkartmışlar. nereden bulunur ki. peh peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Selam, Bitti o. Daha yok(muş). Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 ainol novo9 spark 9 inc 4 cekirdek cpu ve gpu baya iyi 200dolardan az olmasi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 acer a110 jejeje xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 http://www.tabletburada.com/tablet-pc-modelleri/289-ainol-novo-7-fire-burning-flame-tablet-bilgisayar.html Kızıma aldım , velet aşırı memnun Alet te guzel ama. Bu siteden almadım ama. Çin den gelirken tanıdık getirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 ipad miniye kafayı taktım bu aralar. alınası alet midir sizce ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 acer a110 baya iyi fiyatına göre de benim alette de bir çatlak problemi başladı baktım internette yığınla insanda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 ipad mini o para icin fazla dusuk ppi ile geliyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Edit: Verdiğim linkteki aletin wi-fi yokmuş. 1000 +-100 liraya hangi tableti önerirsin peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Ipad mini super alet. Daha once retina ekran kullanmadigim icin bana cok batmadi. Bekleyin bir sonraki jenerasyonu. Boyutu falan cok ideal ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 10" alti tablet kotu bence. Dergi olsun, cizgiroman olur okurken sorun cikarir kucuk tablet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 abi annemde iphone var zaten o mantıkla ipad gereksiz. şu ainol fln onlara bakayım bari. hayır alıcas çatlak fln çıkacak sonra otur debelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Poly pad al son cıkarn 7' poly pad 1.2 ghz çift işlemci 1 gb ram var yeterde artar bile 199 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 o marka güven vermio pek. :S hatalı mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Abi cidden eskiden kıytırık 10 liraya piranha mp3 player falan alırdıkta yani tablette apple samsung asus vb. markalar dışında bence hiçbirisi alınmaz gibi geliyor tahtakalede satılan iphone çakması çin malı telefon gibiler gözümde. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Bir Ainol var bende, nerd adam kullanir ama normal adam icin cok sorunlu. Kesinlikle anne-grade degil ama. Eger dukkanlarda bulunmuyorsa Sahibinden'de ve Gittigidiyor'da Acer A110'lar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Şimdi bir update geldi, hanfendi galaxy tab 2 10.1 inch olanın ilanını görmüş 799 olmuş electroworld de diye, e dedim o fiyata çıkıyorsan zaten ona göre bakalım dedim. hey allam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 aynol igrenç beleş olsa alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 ainol aurora 2 var. jelly bean 4.1 çıktı official. Eskiden bi ton problemi vardı, şuan çok stabil hiç bir problemi yok gayet memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar