ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 http://www.imdb.com/title/tt2189221/ http://www.youtube.com/watch?v=4BJN2ssm8Qg said: The series is set in the near future, where aliens known collectively as Votans have come to Earth seeking a new home after their solar system was destroyed Bir battlestar galactica olmayacaktır elbette ama umut verici, ön izlenim yorumları iyi; müzikler Bear McCreary'den falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Syfy olmasi ilk bolumlerini izlemeye yeter. Syfy yaziliyor bu arada o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Videoyu bile embed edemedim ya, öyle düşün :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Yaptim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 oyundamı aynı zamanda çıkıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 keşke alienlar bassa da hayatımız renklense diyen meslekler: HUKUK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 çok uyduruk görünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 of iddialı kötü, prometheus'taki engineer'ı koymuşlar bi de resmen?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 şu dizilere aileden birilerini koyma nanesini kaldırsınlar ya i raised you better than that!!! bullshit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 uzaylılar niye insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Farscape'de oluyorsa burada da olur demislerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 syfy direk çöp son 5 senedir falan. aptal aptal tv filmlerine slot verip para ödüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 insanlarda uzaylı zaten. güzele benziyor tüm yeni diziler nisanda geliyor güzel olur inşaşlah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 In Bear McCreary We Trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 mani said: syfy direk çöp son 5 senedir falan. aptal aptal tv filmlerine slot verip para ödüyorlar. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 dasaaa said: mani said: syfy direk çöp son 5 senedir falan. aptal aptal tv filmlerine slot verip para ödüyorlar. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 fenris said: dasaaa said: mani said: syfy direk çöp son 5 senedir falan. aptal aptal tv filmlerine slot verip para ödüyorlar. +1 So say we all.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 mmo bolumundeki konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Baya emek verilmis buna.. fena baslamadi dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 abi hala carbine colt mu kullanıyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 ben beğendim. biraz firefly kokuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 yoklukta gidiyor ama uzun vadede bu diziye ne olur bilmiyorum.. Baktığın zaman pek bir maliyetli (Bakınız uzaylı makyajları,efekler falan)inşallah bu kadar emek boşa gitmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 makyajlar güzel ama cgi rezalet. gençlik aşkı muhabbeti daha ilk bölümden ortaya çıktı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 sayfayın bi sürü yeni sci-fi procesi var bundan başka, iyi bişiler çıkabilir beeelki aralarından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 ben beğendim ama bölümler ilerledikçe tıkanıyor gibi. oyunu varmış birde yeni gördüm paticikte arama yaparken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar