Trans Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Video Linki said: Designing electronics is generally cumbersome and expensive -- or was, until Leah Buechley and her team at MIT developed tools to treat electronics just like paper and pen. In this talk from TEDYouth 2011, Buechley shows some of her charming designs, like a paper piano you can sketch and then play. Gerçekten çok ilginç geldi. İletken bir kalemle demirli kağıt üzerine devreler çizip bunlar arasında akımı sağlayabiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Çok çok iyi ya cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 ted videoları tek bana mı uzun geliyor. yarı yarıya süreyi kısaltabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 enteresan ve yaratıcı. maliyet ne tabii onu da bilmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 inb4 elektronik kitaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 bana göre burdan cıkarılacak en iyi sonuç metal tozu kalemi bulmus olmaları, onun dısında da kadın söylüyo zaten sonucu "You'll be able to play,build and sketch all kind of stuff like this" Yani elektronik için mükemmel bi gelişme değil, sadece eğlenceli bi yönünü keşfetmiş abiler. Şu an kullanılan motherboard/mainboard ları 7-9-11 kattan alıp tek kata indirecek bişey yapabilmiş olsaydı(ki benim gözümde daha cok var o olaya), o zaman saygı duyardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 cok etkileyici gelmedi bana niyeyse ya. bir shine like a diamond degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar