presentxy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Myshkin said: Adam bütün forumlara sıradan aynı konuyu açmış. be adam hangi foruma ne açtığımı gördün de konusuyorsun açtıysamda açarım sanane seni ne ilgilendirir ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Ergen rage'e girdi. Copry'nin seni tanimasina gerek yok, kavga etmek hayvanliktir daima. Agir abilik de ise yaramayan bir sifat. Ergensen bunu belli etmen lazim degil, ya da icinde hic ergen kalmamis bir toplulukda hayat dersi vermen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 adam hem görüş soruyor hem de beğenmediği görüşlere atar yapıyor. olm madem en iyisini sen biliyorsun niye konu açtın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Buyu de gel yani, buyudugunde bu haline gulersin. Seni kavgaya cagiran arkadas da tam anne-babalarin kotu arkadas dedigi tipler. Burada da anne-babalar var yani, diyorlar. Kucuk bir kardesim var, arkadasi kavga edip dursa gorusmesini bir daha engellerim ben de. Kavgaya gitmekle buyuk adam olmuyorsunuz, gitmemekle oluyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Battle not with monsters, lest ye become a monster, and if you gaze into the abyss, the abyss gazes also into you. Sen seçilmiş kişisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
presentxy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 GERGE said: Ergen rage'e girdi. Copry'nin seni tanimasina gerek yok, kavga etmek hayvanliktir daima. Agir abilik de ise yaramayan bir sifat. Ergensen bunu belli etmen lazim degil, ya da icinde hic ergen kalmamis bir toplulukda hayat dersi vermen. biz ne dedik gurur duyulcak sey mi dedik ağır abilik ne olduğunu bilmeden konusma biz o dur bu dur su dur demiyoruz,istediğimi istediğim yerde belli ederim belli ettiğim sey sadece düşüncem bu da beni ergen yapmaz sen ergen bile değilsin evden cıkmayan pasif dengesizin tekisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
presentxy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 ahmedinejad said: adam hem görüş soruyor hem de beğenmediği görüşlere atar yapıyor. olm madem en iyisini sen biliyorsun niye konu açtın? olum bence fikrin yanlıs bence fikrin iyi yapmıssın demek yerine salak saçma yorumlar geliyor kimse hiç bi seyin isini bilemez atar felan da yapan yok ağzının payını veriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
presentxy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 GERGE said: Buyu de gel yani, buyudugunde bu haline gulersin. Seni kavgaya cagiran arkadas da tam anne-babalarin kotu arkadas dedigi tipler. Burada da anne-babalar var yani, diyorlar. Kucuk bir kardesim var, arkadasi kavga edip dursa gorusmesini bir daha engellerim ben de. Kavgaya gitmekle buyuk adam olmuyorsunuz, gitmemekle oluyorsunuz. ulan kimsenin kimseyi cağırdığı yok deli misin be adam sen nerenle okuyon büyük adam felan olunur diyen kim sen hangi kafadasın git uzaklas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 git uzaklaş gerge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Lise uc ergen olmuyor mu? Sinifta mi kaldin yoksa her sene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 ------------ reklam alanı ------------ (kötü yatırım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
presentxy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 GERGE said: Lise uc ergen olmuyor mu? Sinifta mi kaldin yoksa her sene? bilader teşekküre 2 puan kalmıştı lise 3 e diye de ergen olunmaz kaplunbağa kabuğundan cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
presentxy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 ahmedinejad said: git uzaklaş gerge al sana atar :D gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Ergen 12-13 ve 19-20 yas arasi oluyor. Biyolojik bir donem. Beyin farkli isliyor o esneda, olugunluk ile cocukluk arasinda kalmis sacma dertlere odaklanarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
presentxy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 GERGE said: Ergen 12-13 ve 19-20 yas arasi oluyor. Biyolojik bir donem. Beyin farkli isliyor o esneda, olugunluk ile cocukluk arasinda kalmis sacma dertlere odaklanarak. aferin büyünce ne olcan biyoloji öğretmeni mi hahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 ergenlik 25 e kadar yolu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Benim bi kavga anım var lisede hala unutmadım. Sadun vardı rahmetli Windshade patiden onla beraberdik lisede iyide arkadaştık uo oynuoduk felan. Sınıfta bi gün milletin gazına gelip herife bi tane koydum ama sağlam koydum ki çenesi felan hırpalandı epey. Sonra gittim özür diledim adamdan. Aradan epey geçti o sene sonunda ayrılıp okuldan kanadaya gitmişti sonra görüşmedik epey. Bir yaz bi numara aradı bir baktım sadun dönmüş istanbula görüşelim dedi yaz bitince tamam dedim. Aradan 2 ay felan geçti ben unuttum o konuşmayı sonra burdan öğrendim ki intihar etmiş çocuk kanadada böbrek yetmezliği başlamış haftada bir diyalize giriomuş sonunda dayanamamış gitmiş atmış kendini köprüden. Şimdi adamı sadece o yumruk attığım günden hatırlıorum. Buda böle bir anım. Ne yaparsan yap lisede ileride çoğu zaman yediğin bokları hatırlıosun sadece.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
presentxy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 bck said: ergenlik 25 e kadar yolu var. konuyu kilitleyin ne kadar gereksiz insan var burda ya efendi gibi sorduk aldğımız cevaplara bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
presentxy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 reampage said: Benim bi kavga anım var lisede hala unutmadım. Sadun vardı rahmetli Windshade patiden onla beraberdik lisede iyide arkadaştık uo oynuoduk felan. Sınıfta bi gün milletin gazına gelip herife bi tane koydum ama sağlam koydum ki çenesi felan hırpalandı epey. Sonra gittim özür diledim adamdan. Aradan epey geçti o sene sonunda ayrılıp okuldan kanadaya gitmişti sonra görüşmedik epey. Bir yaz bi numara aradı bir baktım sadun dönmüş istanbula görüşelim dedi yaz bitince tamam dedim. Aradan 2 ay felan geçti ben unuttum o konuşmayı sonra burdan öğrendim ki intihar etmiş çocuk kanadada böbrek yetmezliği başlamış haftada bir diyalize giriomuş sonunda dayanamamış gitmiş atmış kendini köprüden. Şimdi adamı sadece o yumruk attığım günden hatırlıorum. Buda böle bir anım. Ne yaparsan yap lisede ileride çoğu zaman yediğin bokları hatırlıosun sadece.. zor günlermiş yorum için sağol.o boklar her zaman oluyor geleceği etkilemesin de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 sana cevap yazıcam derken klavyeye maden suyu döktüm. ee büyükler boşuna çocukla çocuk olma dememişler mustehakmış bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
presentxy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Flassh said: sana cevap yazıcam derken klavyeye maden suyu döktüm. ee büyükler boşuna çocukla çocuk olma dememişler mustehakmış bana elinden alan mı vardı hızla yetiştirmeye çalısıyon :D ulan ne biçim adamlarsınız ya bosa dememişler etme çoluk cocukla muhabbet koy g.tune gümbürlet... ama sana doğru :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 lisedeyken bu foruma yazdığımda hep merak ederdim, burada kocaman adamlar da var, nasıl tepkiler alırım, benim hakkımda ne düşünürler falan diye. .. . .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
presentxy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 ginaly said: lisedeyken bu foruma yazdığımda hep merak ederdim, burada kocaman adamlar da var, nasıl tepkiler alırım, benim hakkımda ne düşünürler falan diye. .. . .. ilginç. . .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 bi de f5lerdim evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
presentxy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 ginaly said: bi de f5lerdim evet. :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar