Absolut Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 İlerde iş hayatında da babasını mı alıp gidecek patrona veya devlet görevlilerine :) Kendi sorunuzu kendiniz çözün. Eğer hatalıysan (bu anlattığın olayda bence hatalısın) git hocanla konuş, özür dile. Hatalı değilsen de sonuna kadar hakkını ara. Aileni orayagetirip uğraştırma bence yani ben utanırdım.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cornelius Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 bence kesinlikle sen haksızsın madem ciddi bişiler istiyosun o zaman ; birincisi bıraktık artık dersleri yazılı da konuşulmaz, ikincisi eğer öğretmen bir bayansa onun yanında hiç konuşulmaz çünki kadınlar her zaman kendilerinin üstün olmasını ister bu durumda her ders bi iki blöf yapar yok disipline veririm yok şöyle yok böyle diye, üçüncüsü öğretmene karşılık vermişsin bu da bi eksi puan, dördüncüsü önceki sınavdan 90 almış olman senin üzerinde bi ayrıcalık olacağını göstermez yani diyeceğim şudur ki 8de 8 hatalısın..[signature][hline]Zamanı gelen bir düşüncenin gücüne hiç bir ordu karşı koyamaz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 sana olanin aynisi bana olmuştu lisede.. sinavfa hocayi aglatmistim müdür gelip tokat atmişti bana bende sinifi trk etmiştim babam gidip müdürle konuşmuş SSK hastanesinde görevlidir babam demiş rapor alcam filam ertesi gün okula geldigimdmde müdür beni yanina cagirtmişti sigara uzatmişti kiz paran olmassa gel haşlik ferim vs. gibi şeyler demişti =) neydi lise günleri beaa offf offf[signature][hline]not everyone who drops shit on you is your enemy not everyone who gets you out of shit is your friend and when you are in deep shit, keep your mouth shut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 said: avp, 18 Kasım 2004 15:27 tarihinde demiş ki: müdür beni yanina cagirtmişti sigara uzatmişti kiz paran olmassa gel haşlik ferim vs. gibi şeyler demişti vaay ahlaksız müdür, hem sigaraya hem de kumara teşvik ha! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Vergilerimizi neler için veriyoruz bilmemiz iyi. Baban memuriyetini hep böyle şeyler için mi kullanır?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 evet , çok rüşvet yer[signature][hline]not everyone who drops shit on you is your enemy not everyone who gets you out of shit is your friend and when you are in deep shit, keep your mouth shut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 afiyet olsun ne diyelim[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 yigemiyenler çatlasin[signature][hline]not everyone who drops shit on you is your enemy not everyone who gets you out of shit is your friend and when you are in deep shit, keep your mouth shut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rarebee Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 said: Absolut, 18 Kasım 2004 15:24 tarihinde demiş ki: İlerde iş hayatında da babasını mı alıp gidecek patrona veya devlet görevlilerine :) Kendi sorunuzu kendiniz çözün. Eğer hatalıysan (bu anlattığın olayda bence hatalısın) git hocanla konuş, özür dile. Hatalı değilsen de sonuna kadar hakkını ara. Aileni orayagetirip uğraştırma bence yani ben utanırdım. ben sorunalrımı kendim çözerdim ama 18 yaş sorunu malum adam seni adam yerine koymaz.zaten bu arkadas da pek haklı değil.ama dediğim gibi yaparsa kesin yırtar.benim de başıma böyle çok şey gelirdi yırtardım.ama hiç bi ögretmen bana vurmamıştı.büyük konusmam ama vurdurmam kendime başlarım ögretmenine.o bana vurusa ben de ona vururum artık kimin gücü yeterse :D hiç dayak yemeden bitti zaten lise.[signature][hline]RareBee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Yiyen şerefsizler utansın.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 utansın =)[signature][hline]not everyone who drops shit on you is your enemy not everyone who gets you out of shit is your friend and when you are in deep shit, keep your mouth shut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rarebee Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 said: avp, 18 Kasım 2004 15:35 tarihinde demiş ki: utansın =) bence utanç verici hala sırıtıon.[signature][hline]RareBee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 said: Absolut, 18 Kasım 2004 15:24 tarihinde demiş ki: İlerde iş hayatında da babasını mı alıp gidecek patrona veya devlet görevlilerine :) Kendi sorunuzu kendiniz çözün. Eğer hatalıysan (bu anlattığın olayda bence hatalısın) git hocanla konuş, özür dile. Hatalı değilsen de sonuna kadar hakkını ara. Aileni orayagetirip uğraştırma bence yani ben utanırdım. babam çok sert biri olduğundan hiç bi zaman babamla arkadaş veya normal bi insan gibi konuşma fırsatım olmadı halada öyledir babama hiç bi zaman şaka yaptığımı hatırlamam veya karşısına geçip gülerek muhabbet ettiğmi o yüzdende bi sorunum olduğunda kendim hallettim söylesem böyle bi olay olduğnu kesinlikle dayak yerdim babamdan hayvan herif diye[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... [Bu mesaj kermit_frog tarafından 18 Kasım 2004 15:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 said: rarebee, 18 Kasım 2004 15:35 tarihinde demiş ki: said: avp, 18 Kasım 2004 15:35 tarihinde demiş ki: utansın =) bence utanç verici hala sırıtıon. babam hiç bir zaman rüşvet yememiştir. Okul müdürüne gidipte kanuni hakkimiz olan rapor almayi hatirlatmakta rüşvet veya memuriyet kullanmak değildir her türk vatandaşinin hakkidir.[signature][hline]not everyone who drops shit on you is your enemy not everyone who gets you out of shit is your friend and when you are in deep shit, keep your mouth shut. [Bu mesaj avp tarafından 18 Kasım 2004 15:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rarebee Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 said: avp, 18 Kasım 2004 15:37 tarihinde demiş ki: said: rarebee, 18 Kasım 2004 15:35 tarihinde demiş ki: said: avp, 18 Kasım 2004 15:35 tarihinde demiş ki: utansın =) bence utanç verici hala sırıtıon. babam hiç bir zaman rüşvet yememiştir. Okul müdürüne gidipte kanuna hakkimiz olan rapor almayi hatirlatmakta rüşvet veya memuriyet kullanmak değiltir her türk vatandaşinin hakkidir. benim ona lafım yok arkadaşım az önce cok rusvet yer dedin ben adam da yiyen serefsizler utansın demiş sen de sırıtıon.[signature][hline]RareBee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 espri olarak demiştim ama arkadas ciddiye alip hakarete götürmüş kelimeyi benimde konuyu uzatmam gerekmez[signature][hline]not everyone who drops shit on you is your enemy not everyone who gets you out of shit is your friend and when you are in deep shit, keep your mouth shut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Ben de şaka olarak dediğinin farkındayım ve o lafı babana etmedim tabi ki.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 eheeh ne alaka şimdi ya, durun öğretmenle kavgayı tartışıyorduk, rüşvete getirdiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rarebee Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 eheheh tamam o zaman hep beraber toplanıp ögretmenler odasını basalım önümüze gelen öğretmene verelim dayağı :D özellikle o öğretmeni dağa kaldıralım. :D[signature][hline]RareBee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Hatta öğretmenleri protesto için okumayın. Eğitimin ne önemi var zaten :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 paralı parasız eğitime hayır ancak bunu uzun uzun açıklayacak zamanım yok ne yazık ki[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 arka fonda Pink Floyd'dan Another Brick In Wall calmaya baslar... We dont need no education... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar