dana22 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 yok valla 1 ay surmez sıkılmam..hype kurbaniyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 senin sıkıntın likit likitini bul benden fazla içmezsen ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 benim yeni setupda bu; vtc mini + kanger subtank + samsung inr 18650 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 seninki uzunmuş bayaaa :P 0,5ohm 25-30w arası gayet hoş oluyor zaten coil üzerinde 15-30ohm yazar artık zevkine göre içeceksin nic level falan da etkiler tabi bende borazan gibi boğaz var herhalde 18mg boru gibi takılıyorum aşşası kurtarmıyo sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 tankı çok çok sevdim bu arada yok böle bi tank daha iyisini bulana kadar favorim ( coil yapması falan da acaip kolay ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 beyler kokuyor mu peki evi çinde falan içince? VS normal cigara desem oran verebilirmisiniz.. Birden hype oldum ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 koku bırakmıyor dumanı sinmiyor. @auril, abi subtank icin coil yapmayı anlatsana auril reismli :) bide abi subtank icin hangi coil hangi pamugu aldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 hatta yapıştırayım adamım sakallıyı hemen https://www.youtube.com/watch?v=RCqNcKZAZjM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 çin de içersen koku yapar mı bilmem ehuehuehue /dasaaa mode off ya ben 32mm kanthal a1 aldım bundan 4 sarım 1 ohm yapıyor / default gelen 0,5 ohm daha kalın alırsan sanırım fazla sarabilirsin bende senden az önce başladım ehu /summon guru here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 layn bozuldu benim ijust2 asds coil değiştirdim, yarım saat iyiydi herşey sonra ateşleme yapmamaya başladı. ilginç olan tankı çıkarttığımda, coilden eşek gibi buhar geliyor. tankı takıyorum hareket yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 valla pamuk olarak da migrosta ne bulduysam aldım ipek pamuk %100 organik / anamı babamı bellesinler ki organik- yazıyor üstünde aldım geçtim sorgulamadım çok, ama türkiye burası, hmm ipek bende bilemedim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 huun said: layn bozuldu benim ijust2 asds coil değiştirdim, yarım saat iyiydi herşey sonra ateşleme yapmamaya başladı. ilginç olan tankı çıkarttığımda, coilden eşek gibi buhar geliyor. tankı takıyorum hareket yok. ijust 2+ coilleri uygun fiyata satılır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Auril said: huun said: layn bozuldu benim ijust2 asds coil değiştirdim, yarım saat iyiydi herşey sonra ateşleme yapmamaya başladı. ilginç olan tankı çıkarttığımda, coilden eşek gibi buhar geliyor. tankı takıyorum hareket yok. ijust 2+ coilleri uygun fiyata satılır :P mesela? birisine alacaktım zaten, seninkini alayım madem satıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 oo ..benim 2. ijust2 ler de tr ye inmis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 deneme mahiyetinde, istediğiniz arkadaşınızın ağzına verebilirm ( hehe ) 1 ay falan kullandım sadece 1 +5 coili var orjinal ( orjinal coil hiç kullanılmadı 0,3 ohm olan- 0,5 ohm olanı kullandım üstündeki ) 150 tl ye olur gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 olm birbirinizin azına vermeyin lan ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 dripp tipp değiştirmeye özen gösteriyorum ben malum hijyen ama arada atlıyo biri noolur bi fırt diye sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 iyide sıctım ben 18650 icin sarj cihazı gelmedi kargodan ahaha aksam napacz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 telefon şarjı yok mu ? samsung go go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 box mod u uzerinde sarj? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Auril said: huun said: layn bozuldu benim ijust2 asds coil değiştirdim, yarım saat iyiydi herşey sonra ateşleme yapmamaya başladı. ilginç olan tankı çıkarttığımda, coilden eşek gibi buhar geliyor. tankı takıyorum hareket yok. ijust 2+ coilleri uygun fiyata satılır :P abi ijust2 coilleri ben alırım. kac ohm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 aa dogru, direk usbden basım sarjı :) hic aklıma gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 ben hep box mode uzerinden basıyorum şarjı kim uğraşcak lel coilleri ayrı satmayayım ya kit aldım kit satayım sdf :D alan bana küfretmesin 1 ay sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 bombilo said: Auril said: huun said: layn bozuldu benim ijust2 asds coil değiştirdim, yarım saat iyiydi herşey sonra ateşleme yapmamaya başladı. ilginç olan tankı çıkarttığımda, coilden eşek gibi buhar geliyor. tankı takıyorum hareket yok. ijust 2+ coilleri uygun fiyata satılır :P abi ijust2 coilleri ben alırım. kac ohm? 0.5 ama hallettim sıkıntıyı :D pille tank arasındaki zamazingo, coili taktığımız içine likit dökülmüş epeyce temizleyince çalıştı. sanırım akımı engelliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Auril said: ben hep box mode uzerinden basıyorum şarjı kim uğraşcak lel coilleri ayrı satmayayım ya kit aldım kit satayım sdf :D alan bana küfretmesin 1 ay sonra tamam yınede aklında bulunsun, ayrı verirsen coilleri direk alırım. ben kendime vtc + kanger yapınca, ijust 2'yi hatuna verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar