PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 3ml falan nasi iciyosunuz ya, ben gunde 1ml ya iciyorum ya icmiyorum ki bi paket sigara iciyodum yani gunde sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Gunde yarim-bir paket sigara icen birisi , gunde ne kadar e-likit tuketir? 1-2 ml falan mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 valla sigaradan daha çok sevdim ben mesela. gerçekten keyif aldığımdan günde 1 ml falan içiyorum sanırım. yalnız uzaylı gibi bakılmasına alışamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Ben hala sigara ile beraber kullanıyorum yani günde yaklaşık 3-5 sigaraya indirdim. Bundan kaynaklı hafif bir göğüs ağrısı yapıyor gibi sanki çok fazla sigara alkol tükettğinin ertesi günü hissi ciğerlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Absolut said: Ben hala sigara ile beraber kullanıyorum yani günde yaklaşık 3-5 sigaraya indirdim. Bundan kaynaklı hafif bir göğüs ağrısı yapıyor gibi sanki çok fazla sigara alkol tükettğinin ertesi günü hissi ciğerlerde. Bendede oldu gogus agrısı artı balgam cok fazla oldu nerdeyse bıraktım ole ıs geregı dısarı cıkamıyosam cekıom arada ole .Sıgara candır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 sabah kalktığımda ağzı leş gibi oluyor insanın bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Fırçalayıp yatmayı dene :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 farketmiyo abi, yatmadan çok içersem herhalükarda sabah berbat bir ağızla uyanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 http://www.sonsigaran.com/smoktech-redux-clearomizer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Lord_Argos said: Bunların otlusu varmı. Birde absoulte senin o c6 linki 45 tl yazıyor başka ne var o sette? adam soru sormuş çaktırmadansdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 nikotin hesabi soyle yapiliyor. mesela 6mg'lik nikotin siviniz var. CE6 atomizeriniz var, 1,6ml sivi aliyor. ml basina 6mg nikotin iceren sivimiz bir baslikta 1,6x6= 9,6 mg nikotin iceriyor. ancak bu nikotin miktari sivinin icerisindeki nikotin. yapilan -az sayida bile olsa- arastirmalara gore sivi buharlastigi zaman bu nikotin miktarinin %50-%55 civari nikotin olarak buharda bulunuyor. yani kaba hesap 2 ye bolsek 4,6mg nikotin ediyor bir baslikta. bu da 5 sigaraya bedal demek bir baslik asagi yukari. ancak burada onemli olan o buhardaki nikotinin ne kadar metabolize ediliyor bilinmiyor. iste burada arastirmalar olmadigi icin yapilan tahminler hep alinabilecek maksimum nikotin seviye uzerinden. tl;dr nikotin hesabi icin = (nikotin mg seviyesi x tuketilen ml)/2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 ne kadarı alınıyor vs. çok önemli değil bence, sonuçta sigarada da tamamını almıyorsunuz. likit nikotinin katı nikotinden çok daha verimli emilmesi ile ilgili birşeyler okumuştum bir yerde ama kimbilir nerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 E sigarada alınan 3 ana madde var yanılmıyorsam nikotin ve tatlandırıcı ile pıhtılaşma engelleyici maddeler. Pıhtılaşma engelleyici olanı aynı zamanda sıvının yoğunluğunu arttırıyor ve boğaza vurma olayının sebebi. Tatlandırıcı ise buhar yoğunluğu ve armomayı arttırıyor. Bunlardan pıhtılaşmayı engelleyen dediğim sağlığa zararlı olanı o yüzden genelde az miktarda oluyor içerisinde. Fakat aynı şekilde sigaranın içeriği ile kıyaslarsak içinde bulunan yüzlerce maddeye ve birde cayır cayır yanarak içilmesinden dolayı vücuda giren zehir sayısı ve miktarı daha fazla. AMA e sigara zararları hakkında ufak birkaç araştırma dışında ciddi bir çalışma yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 yurt disindan sivi nerden getirebiliriz acaba ya. flavor art'a baktim, fiyatlari cok uygun duruyo. 30 euro ya 200ml sivi yolluyolar standart maille ama 45 gun sonra ship edilecek, 20 gun de shipping desen 2 ay sonra anca gelecek elime. toscanamall falan baktimda onlarda da uygun fiyatli sivi bulamadim buradakilerle ayni fiyat asagi yukari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 ne kadar olduki başlayalı? ben konuyu açtıkdan 1 ay sonra bıraktım ne düz ne terz sigara içmiyorum artık :) çok mutluyum. o kadar büyük şişe alıp kendini zan altında bırakma bilinç altı etkilenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 valla nargile kulturu de gelismis oldugu icin icerim ben bu zimbirtiyi ya. hani belki bi yerden sonra azalir bilemiyorum ama uzunca bir sure tuttururum cunku nargile gibi geliyo bana. benim amacim komple birakmaktan cok 0 mg'a dusmek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 dediğin gibi çok benziyor nargileye ama zararlı buda sonuç olarak nikotinsiz bile içsen içinde ciğerlerin küçülmesini sağlayacak kimyasal bir madde var soğutucudada varmış hatta adını bilmiyorum almadan önce araştırdığımda görmüştüm. bırakmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Disappear sağolsun perpadaki yere gidip 1 atomizer 3 tanede likit aldım flovourart, olay gayet güzel şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Disappear said: valla nargile kulturu de gelismis oldugu icin icerim ben bu zimbirtiyi ya. hani belki bi yerden sonra azalir bilemiyorum ama uzunca bir sure tuttururum cunku nargile gibi geliyo bana. benim amacim komple birakmaktan cok 0 mg'a dusmek :) Her kelimesine katılıyorum. Şirkette odama gelen herkes elma mı yedin diye soruyor :D sdfsdf Bir de dediğin gibi 0'a düşürsem nikotini biraz daha içmeye devam eder, daha sonra da arada pocket nargile olarak kullanırım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 FlavourArt'ın 9mg/ml veya daha hafifini bulabilen var mı orjinal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 CE6 ile CE9 arasındaki fark nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 http://www.sonsigaran.com/elektronik-sigara/joyetech-Modifiye-esigara/kanger-mt3-elektronik-sigara şunu almayı düşünüyoruz iki kişi ama ce9dan emin olamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 ce9'u denemedim fakat ce6 kullanıyorum ben. birkaç atomizer daha denedim sanırım en iyisi bu. hem aromayı koruması hem dumanı hem haznesi falan. joytech eroll'u önermiyorum bu arada yeni bir arkadaşım aldı. duman muman gelmiyor adam gibi. sırf küçük diye almayın derim. bide haznesi az pili az gidiyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 joytech eroll bence başarılı alet ama anneme verdim. çünkü ben günde 1-1.5 paket içiyorum beni çok uğraştırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 aynı likidi kullanıyoruz arkadaşla. benimkinden metreküple duman çıkıyor. yepyeni aldığı eroll'a abanıyorum böle fiyüü diye duman çıkıyo. kesmedi beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar