yildirimokur Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Diyelim ki kafanın önündeki saçlar döküldü ve sen oraya ekim yaptırdın. Daha sonra saçlarının orta kısmı da dökülmeye başladı fakat orta kısma ektirecek paran kalmadı. Ne olacak, kafanın ortasında bi kel olacak. Bence tüm saçın döküldükten sonra ektir.
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 tüm kafayı zaten kapatamıyor abi çok zor o. önleri bile anca. şimdi ektirir, ilerisi için de para biriktirir napalım sdfsdf. zaten öyle bir şey olursa saç çizgisi tekrar geri çekilip öyle yapılır muhtemelen.
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Soyleki arkadasim gecen sene 1k tl ye istanbulda ektirmis. Seanslar seklinde bolgesel olarak yaptiracakmis birde su acununu reklami yaptigi topik midir nedir onu kullaninca daha yogun gorunuyormus. Gerci 2 seansa gitmedi askere gittinonun yerine ektirdikleride dokuldu. Simdi bidaha ektirecegim diyor. 5k gidermis 3 seansta.
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 yeni konu açmak istemedim o sebepten direk burdan sorayım: göğüs kıllarını lazerle alıyolar erkeklerin. bi daha kıl çıkmıyo oralardan. kemoterapi işlemiyomuş lazer tedavisi yapılan yere diye bişey duydum doru mudur bu? bide dizilerde filmlerde falan kimseinin göğüs kılı yok lan hepsi mi lazer bunların?
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 diaboliq said: kemoterapi işlemiyomuş lazer tedavisi yapılan yere diye bişey duydum doru mudur bu? Hiç alakası olamaz abi bu dediğinin.
coco Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 diaboliq said: yeni konu açmak istemedim o sebepten direk burdan sorayım: göğüs kıllarını lazerle alıyolar erkeklerin. bi daha kıl çıkmıyo oralardan. kemoterapi işlemiyomuş lazer tedavisi yapılan yere diye bişey duydum doru mudur bu? bide dizilerde filmlerde falan kimseinin göğüs kılı yok lan hepsi mi lazer bunların? kemoterapi işlemiyormuş olayını duymadım ancak hızlı gelişen bu teknolojinin yan etkileri çok iyi ölçülmedi. konusuna hakim samimi her doktorunda vereceği cevap kısa vadede bir yan etkisinin olmadığı ancak daha uzun vadede oluşabilecek yan etkilerinin ölçülemediği şeklinde olacaktır.
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 diaboliq said: yeni konu açmak istemedim o sebepten direk burdan sorayım: göğüs kıllarını lazerle alıyolar erkeklerin. bi daha kıl çıkmıyo oralardan. kemoterapi işlemiyomuş lazer tedavisi yapılan yere diye bişey duydum doru mudur bu? bide dizilerde filmlerde falan kimseinin göğüs kılı yok lan hepsi mi lazer bunların? kemoterapiyle lazer ne alaka allaşkına
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Kemoterapi ilaç tedavisidir ve kanserli hücreleri hedef alır. Lazer dediğin şey kıl tüy hücrelerini yakıyor. Ha Lazerin kanser yapma riski filan gündemde olan bir şey ama kemoyu etkilemesi mümkün değil. Bu arada Esh Radyoterapi ile karıştırdı sanırsam.
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Şurayı bilen var mı? http://www.konhair.com/.tr/ Mail atıp konuştum. Bende saç dökülmesi çok yoğun olmadığı için DHI yöntemiyle ekeceklerini ve 3000 lira tutacağını söylediler.
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Esh said: Brezillian ? Su galiba... http://i.imgur.com/8xEdfDu.jpg
Öne çıkan mesajlar