yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Erkeklerin hepsinin aynı şekilde giyinmesi sosyoloji açısından nasıl değerlendirilir acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 dusuncelihayvan said: oscarmystery ney lannn =) Vibratör var içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 2000 tane dediler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 yildirimokur said: Erkeklerin hepsinin aynı şekilde giyinmesi sosyoloji açısından nasıl değerlendirilir acaba ? kadın egemen moda dünyası tarafından değerlendirilebilir ancak. Olm ne giyecekler başka smokinden başka erkeğin giyebileceği ne var? götünü başını mı açacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 sosyolojik açıdan doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 bunu internetten izleyemiyoz mu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 adele yemek yemeye gelmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Anelor said: bunu internetten izleyemiyoz mu ya http://cm.ntvmsnbc.com/ServerSite/wui/CNBCECanliYayin/default.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 tam ingiliz koylusu ya ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Anelor said: bunu internetten izleyemiyoz mu ya cnbce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 adele birazdan uyur salon girişinin önünde, kaldımak için poke flute gerekecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 kzpmaza said: adele yemek yemeye gelmis. HOHOHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 at agzini yediim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 dusuncelihayvan said: yildirimokur said: Erkeklerin hepsinin aynı şekilde giyinmesi sosyoloji açısından nasıl değerlendirilir acaba ? kadın egemen moda dünyası tarafından değerlendirilebilir ancak. Olm ne giyecekler başka smokinden başka erkeğin giyebileceği ne var? götünü başını mı açacak? Felsefeforumundan alıntı: Sosyal olarak düşünelim.Zira erkek ve dişi doğada tek tek veya ufak gruplar halinde değil geniş topluluklar içinde yaşamakta.Bir erkek kendisini toplumda var edebilmek için (çalışmak,ev kurmak,evi korumak -yaşatmak,çocuk yapmak) için güçlü olmak kadın ise bunları yapabilmek için güzel olmak zorundadır.Aslen topluma yönelik (sosyalliğin sonucu) geliştirilen bu refleks toplumdan bağımsız gibi görünen "öz denetim" (ve dolayısı ile öznelik) şekline büründüğünde "kendim için vücut yapıyorum" ya da "kendim için süsleniyorum" biçimine bürünür. ----------- Arkeolojik kazılar kadın süslenmesinin tarihini neredeyse anaerkil döneme kadar götürdüğü için kadın süslenmesini ataerkil baskıya karşı bir tepki şeklinde yorumlamamız zorlaşıyor. Yine de modern kadının “çocuk makinesinden” bir özne olmaya, bir birey olmaya geçişinde süslenmesini artırması bu sefer kelimenin tam anlamıyla özne olmaya doğru attığı adımın bir başkaldırısı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 anne hathawayin memesi gözüküyor siz burda sosyal çıkarım yapıyorsunuz. hadi başlasın artık yav. kalan 13.15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 şu sikindirik event için dakika harcamanız üzücü alan memnun veren memnun bi cebinden ötekine ödül veriyor adamlar. nesi ilginizi çekiyor ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Elbiselere bakıyoz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 dsfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 ben makalaleri okuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 link için sağolun bebişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 futbol tartışmamak için oscara verdim kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 goldbären said: şu sikindirik event için dakika harcamanız üzücü alan memnun veren memnun bi cebinden ötekine ödül veriyor adamlar. nesi ilginizi çekiyor ki. ingilizce ogreniyom ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Ren said: futbol tartışmamak için oscara verdim kendimi Fenerbahçenin, yine bi çirkeflikle maç kazandığını tartışmaya gerek yok ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 amerikada herkes konuşurken niye ağzını çemçük yapıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 İİİTİRAZ EDİYORUM SAYIN YAARGIÇ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar