Exeloria Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 İlk 100 oyuncuya verilecek bu sandaletler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 ya ama olmazki. server dediğin cuma açılır, cumartesi açılır. ne eyleyim ben koca haftasonu sıkılmışken sonrasında gelen serverı. hıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 çok eksik var ne ya sandalette olmamış ben oynamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jatha Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 nası ergen tepkisi şu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Daha forumları bile açmadan sunucuyu açmak büyük hata, kimse gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Myshkin doğru konuşur kulak verin adama! Red de doğru demiş. Üç günde doksanbeş tane acele acele açılmaya heveslenen server türedi. Acele etmeyiniz mis gibi açınız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 jatha said: nası ergen tepkisi şu ilk ultima deneyimin mi olacak sdfs 10 sene sonra oturup buglı eksikli serverda ne işim olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 acsın ben cok sıkıldım oynayacak sey lazım hedef olarak da bu serverı sectim bi sebebim yok sadece oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exeloria Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Red said: jatha said: nası ergen tepkisi şu ilk ultima deneyimin mi olacak sdfs 10 sene sonra oturup buglı eksikli serverda ne işim olur. Red, gerçekten bukadar profesyönel bir destek bekliyorsan ki bu beklentini elimden geldiğince yerine getirmeye çalışıyorum; neden türk sunucularda veya ücretsiz sunucularda zaman tüketiyorsun. Alaycı bir tavır dışında biraz daha yapıcı yorumlarla sorununu dile getirsen çok daha yardımcı olabilirim. Bug ne bugı? Eksik dediğin klasik bir sunucuda zaten nekadar eksik olabilir? 8 de görüşmek üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Sandaleti alayım ben :P ML gelince giyerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 hani nerde server sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 galiba benim client girmiyor. client çöplüğüne döndü bilgisayar. hangi versiyonla giricez neyle giricez onu da yazmamış bi yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 6.0.1 le girdim galbia ben bu ara runuodan anlayan birileri benim ve saeros un elinden tutsun skypetayız birazdan zombilere vurmaya gidiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 tamer kasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 screwy said: bu ara runuodan anlayan birileri benim ve saeros un elinden tutsun skypetayız birazdan zombilere vurmaya gidiyoruz MACERA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 aha girdim verin eliniz gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 iskelete cift tikliyosun olm, runuoda farkli bi olay yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 brit mezara gitmeyin, cok tehlikeliymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 hahaha http://i.imgur.com/K6HuvgK.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 GAFASINI AL GAFASINI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 maceraya atılcak varsa ses etsin skype ını yollasın alalım muhabbet sohbet ve macera yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 client falan var mı yoksa razordan mı girdiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 UO yükletceksiniz illa, şu ölü aquila ss'ı hiç olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 sitesinde server bilgileri falan var onu razora yazıp giriyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar