imamizer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 patiUO dan ümidimi kestim. muhtemelen sphere açıp 10 oyuncunun 8 inin warlock 2 sinin mage olduğu studded giymiş, 3-5 silah tipinden ötesinin hayatta kullanılmadığı, bol uus jux lu bi şey olacak. sphere sux. burada oynamaya karar verdim. adam kendini adamış ve işi bildiği her halinden belli. patiyle çok içli dışlı olmaması da güzel. edik, adam kayırma gibi saçma şeylerle uğraşmayız.
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Valla reklam falan da vermişsin, inşallah harcadığın paranın ve zamanın karşılığını haz olarak alabilirsin.
Exeloria Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 imamizer said: patiUO dan ümidimi kestim. muhtemelen sphere açıp 10 oyuncunun 8 inin warlock 2 sinin mage olduğu studded giymiş, 3-5 silah tipinden ötesinin hayatta kullanılmadığı, bol uus jux lu bi şey olacak. sphere sux. burada oynamaya karar verdim. adam kendini adamış ve işi bildiği her halinden belli. patiyle çok içli dışlı olmaması da güzel. edik, adam kayırma gibi saçma şeylerle uğraşmayız. Myshkin said: Valla reklam falan da vermişsin, inşallah harcadığın paranın ve zamanın karşılığını haz olarak alabilirsin. Saeros said: üsluptaki samimiyet ve kalite beni baya cezbetti açıkçası, umarım server uzun soluklu bişey olur SmBg said: petler için düşünüyorum demişsin nasıl bir şey pet acıklarmısın? @imamizer, Myshkin, Saeros; işte beklediğim cevaplar. Çok teşekkür ederim. Güveniniz boşa çıkmayacak :) @SmBg; PvP kadar bu oyunun PvM hastası da var. Bunlardan biri de benim. Adjournment to Antiquity'de 6 ay kadar, Hellstemple (ismini umarım doğru hatırlıyorumdur. Quaxis dönemleriydi) de 6 ay kadar oynamışlığım var. PvE için RunUO'daki en önemli şey petler, bu petler yaratık öldürdükçe exp kassa, level alsa; renk değiştirse güçlense, zamanla binilebilir olsa.. güzel olur diye düşünüyorum. Daha fazla detay verirsem biri fikrimi çalar diye korkuyorum :)
Exeloria Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 [email protected] u isteyenler ekleyebilir bu arada, Soru vb. olaylar için.
xaty Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 msn mi kaldı ya, modern ol biraz facebook sayfası falan aç
Exeloria Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 xaty said: msn mi kaldı ya, modern ol biraz facebook sayfası falan aç Oda var; http://facebook.com/Exeloria Sunucumuza başlayacak arkadaşlar mutlaka okusun: http://www.exeloria.com/index.php?bolum=haberler
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 sitede bişey var, açılmıyor geçici bişeydir heralde ama ben gene de yazayım
Red Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 patiuo yerine bu arkadaşın serverına girelim işte
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 en sonunda gerçekten birbirimizin bağırsaklarını deşip kanında dans edebileceğiz. beni en çok bu heyecanlandırıyor.
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 tabi lan manyak, uo bahane baarsak şahane.
Exeloria Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Saeros said: tabi lan manyak, uo bahane baarsak şahane. Saeros said: sitede bişey var, açılmıyor geçici bişeydir heralde ama ben gene de yazayım DNS değiştiriliyor, yeni sunucuya taşınıyoruz mecburen sunucu açılımı için. Red said: patiuo yerine bu arkadaşın serverına girelim işte Açan kişiler ile görüşüp bu işi ayarlarsanız benim için bir sorun yok, başından beri ne isterseniz o diyen bir yapıda ilerliyorum zaten.
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 cacikla monglowda pvp yapsınlar, kazanan patiuo diye açsın
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Asteriks 10 görev tadında bir şey de yapabiliriz. Önce tamamlayan kazanır. Veya cüzi miktarda edit de işi görürdü aslında.
Exeloria Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 screwy said: simdi bu acıldı mı acılıyo mu nedir 20 Ocak
screwy Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 bu aksam acsan da oynasak. cok baydım.
screwy Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 eger kucuk detaylar kaldıysa acsın yani nolcak dimi =) oku oku icim daraldı oynmaka istiyorum. bi de ilk kez bi servera ilk acıldıgı gun girip o herkesin heycanını tasımak istiyorum daushd
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 ML yapınca gel ÖM at hocam 3 kişiyle başlıyım :)
Exeloria Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Yarın akşam 8 de görüşürüz arkadaşlar :)
Exeloria Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Red said: açta girelim.pati uo dan bi cacık olmaz Daha şu an açılışta spawn olucağınız koordinatlarını ayarlayacak vakti bulabildim. Gerçekten çok eksik var.. Şu an girmek istemezsin güven bana :) Sitede de yazdığım gibi umarım bu eksikliklerin telafisinin olmayacağını düşünmezsiniz. Çünkü uzun vadede sorunsuz sistemi yapmaya çalışacağım. Ayrıyetten makine bilgileri: Bağlantı: 100mbit havuz Ram: 8GB HDD: 2TB İşlemci: x5620 x 8 Senelerdir bu bilgileri paylaşıyorlar, ben oyuncuyken de paylaşılırdı.. hala oyuncunun bundan ne çıkardığını bilmiyorum fakat işte durum bu :D
Öne çıkan mesajlar