aquila Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 2 durum yetmez sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 vendorumda hiç item satılmamış ama havadan 8k gelmiş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 ver paramı geri. tıkladım para gitti item gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 vendorun gece baska islr yapiyo abi, benden soylemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 şöyle bir sorunum var; Razor'dan uo'ya giriyorum. Sifre, server karakter ekranlarını geçiyorum. Oyuna girdiği anda UO aşşağıya atıyor kendini, hiç bir şekilde tıklayarak geri ekranı yukarı getiremiyorum. Razor ekrana geliyor ama hiç bir şekilde UO gelmiyor. Nası çözücem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 başlat çubuğunda cliente sağ tıklayıp maximize de, eğer orda olmuyorsa task manager'dan sağ tıklayıp maximize de eğer ordan da olmuyorsa C/users altındaki oyun kayıtlarını sil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 maximize çıkmıyordu zaten :) UO klasöründeki desktop'ı sildim sen user diyince hatırlayıp sorun çözüldü çok sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 AOSu hiç oynamamış biri olarak pvm archer kasmak istiyorum başlarken hangi skilleri veriyim skill, stat, item ne olmalı nerde nasıl kasmalıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Client versiyonum 7.0.10.3 sorun olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 archery tactics anatomy healing chivalry musicianship provocation archery tactics necromancy spirit speak musicianship provocation meditation bu ikisi eğlenceli olabilir pvm için. başlangıçta 50 archery mutlaka al. diğer 50 skill'de chivalry/necromancy veya provocation olabilir. provocation kasması zor ama masrafsız kasılır, chivalry/necromancy daha kolay kasarsın ama masraflı olur. archery kasarken hızı en yüksek, dmg'ı en düşük ok olan repeating crossbow kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 6.0.1.10 lazım yoksa cokuyo falan sitesinde vardı direk basıyon yukluyon oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Crematorium said: Client versiyonum 7.0.10.3 sorun olur mu? ben denedim, oluyor hem de çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Crematorium said: AOSu hiç oynamamış biri olarak pvm archer kasmak istiyorum başlarken hangi skilleri veriyim skill, stat, item ne olmalı nerde nasıl kasmalıyım? animal tame-archer bi build vardı eskiden kullandığım hatırlamıyorum templatei ama netten bakabilirsin baya zevkliydi. gerçi ML serverdı burda işe yaramayabilir itemlerden dolayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Ulan tam yeni çarla oynicam yine gitti server. http://i.imgur.com/iJQPzMF.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 geldi geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exeloria Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Server en fazla 1 dakika gitti, birşey yok. Olay ilginçti bugün. Pati ailesi champion kasıp, champion alanındaki hırsızın tüm power scrolları çalması.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Peace/Prov./Vet./Eval.Int PS'leri alırım varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 calan arkadasa sorarsan o soyler heralde. birini temiz zengin etmis bulunduk =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Tam anlamıyla hepsini mi çaldırdınız? Hepsini nasıl çaldırdınız ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Ahaha mallar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 ilk ben yapıcaktım bu olayı, thief bekleme süresi yetişmedi uonun en son oynarken en sevdiğim olayı champtan ps çalmaktı sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 necrobook satan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 neyse tum gecmisteki mmo tatsız anılarımı hatırladım. ben gider paragorn umu keser takılırım. bi ara da psleri birinden satın alırım. ya da hic oynamam o daha kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 xaty said: Tam anlamıyla hepsini mi çaldırdınız? Hepsini nasıl çaldırdınız ya? abi hepsini çaldırmadık, archery 120'yi çaldırdık sonra noluyo emüğeğiym diye avel avel gezinirken silver serpentlar geldi, herkes mala bağladı, razor yerdeki goldları otomatik toplamış kimse kıpırdayamıyo falan of ki ne of. temiz wipe yedik, eleman gelip kalanlarını da topladı. herifi fena zengin ettik ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 herkes kimse falan diye anlatıyosun tekrar kızıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar