Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Exeloria UO (RunUO)

Exeloria

Öne çıkan mesajlar

şöyle bir sorunum var;

Razor'dan uo'ya giriyorum. Sifre, server karakter ekranlarını geçiyorum. Oyuna girdiği anda UO aşşağıya atıyor kendini, hiç bir şekilde tıklayarak geri ekranı yukarı getiremiyorum. Razor ekrana geliyor ama hiç bir şekilde UO gelmiyor. Nası çözücem?
Sosyal ağlarda paylaş

archery
tactics
anatomy
healing
chivalry
musicianship
provocation

archery
tactics
necromancy
spirit speak
musicianship
provocation
meditation

bu ikisi eğlenceli olabilir pvm için. başlangıçta 50 archery mutlaka al. diğer 50 skill'de chivalry/necromancy veya provocation olabilir. provocation kasması zor ama masrafsız kasılır, chivalry/necromancy daha kolay kasarsın ama masraflı olur.

archery kasarken hızı en yüksek, dmg'ı en düşük ok olan repeating crossbow kullanabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Crematorium said:

AOSu hiç oynamamış biri olarak pvm archer kasmak istiyorum başlarken hangi skilleri veriyim skill, stat, item ne olmalı nerde nasıl kasmalıyım?

animal tame-archer bi build vardı eskiden kullandığım hatırlamıyorum templatei ama netten bakabilirsin baya zevkliydi. gerçi ML serverdı burda işe yaramayabilir itemlerden dolayı
Sosyal ağlarda paylaş

xaty said:

Tam anlamıyla hepsini mi çaldırdınız?
Hepsini nasıl çaldırdınız ya?

abi hepsini çaldırmadık, archery 120'yi çaldırdık sonra noluyo emüğeğiym diye avel avel gezinirken silver serpentlar geldi, herkes mala bağladı, razor yerdeki goldları otomatik toplamış kimse kıpırdayamıyo falan of ki ne of. temiz wipe yedik, eleman gelip kalanlarını da topladı. herifi fena zengin ettik ya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...