SinerJJi_ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 İçinde 50 level olan hesaplarınızı almak istiyorum. Fiyat server ve karakterin durumuna göre değişecektir. Ayrıntılı bilgi için öm ya da skype yolu ile ulaşabilirsiniz. Skype: SinerJJi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Ahanda Beyler koşun swtor alıcısı var. Zararın bi kısmını kapatmış olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 karakterleri sildim ben sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Aynen bende de karakter yok, 40 liraya vereyim 20-30lvl karakterli acc. istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SinerJJi_ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Dediğim gibi 50 level lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 jedi sage + jedi knight + sith inquisitor var benim hesapta, nekadar eder? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 zaten hazır level 50 karakter alırsan hepten oyundan soğursun, bi levelling'i var swtor'un. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SinerJJi_ Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 -Deno- said: zaten hazır level 50 karakter alırsan hepten oyundan soğursun, bi levelling'i var swtor'un. Oyunu zevk için oynayacağımı nereden çıkardın ki^^ Satmak isteyen arkadaşlar lütfen server, karakter bilgisi ile ulaşsınlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 ne için oynayacaksın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 -Deno- said: ne için oynayacaksın ? kiz tavlicak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 SinerJJi_ said: -Deno- said: zaten hazır level 50 karakter alırsan hepten oyundan soğursun, bi levelling'i var swtor'un. Oyunu zevk için oynayacağımı nereden çıkardın ki^^ Satmak isteyen arkadaşlar lütfen server, karakter bilgisi ile ulaşsınlar.. Ha?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Botçuya verilecek hesap yok bizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 bnede var level 50 assasin satarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar