Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Bir USB sarj buldum evde, denemek icin Xperia acr'i taktim, ekran phantom touch'larla doldu tamamen. CIakrdim tabii hemen, normal sarj ile de duzgun calisiyor. Niye oldu ki ama bu? Test icin Cin markasi tabletle de denedim, ayni sonuc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 sarj aletleri ve soket uclarindaki + - girisler genelde standarttir konu mini usb olunca. ama bazi markalar bazi modelleri icin degisiklik yapip usb-pc baglantisi ve sarj blogunun soket uzerindeki data yollarini degistirebiliyolar. kisaca; sarj aletini telefona taktiginda soket icindeki uclar telefonun sarj soketi uclarina degilde usb-pc baglantisi veya baska bi bolume guc vermis olabilir. muhtemelen olay onunla alakalidiir. %99... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 çakma şarj aletleri telefonda öyle etkiler yapabiliyor ya. ben de bi iphone şarjında aynısını yaşamıştım. dokunmatik ekran saçmalıyor nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 saçma miktarda interference yapıyor da olabilir saçma komponentleri varsa, sine wave yapıcam diye osiloskopta ipe asılı çamaşır çizen ups gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 yada şarjın ground'u bozuk oluduğu için statik elektrik yüklüyor olabilir telefonuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Attim zaten tirsip, markasi bile yoktu. Iki sarj, uc alet var su anda, donusumlu kullanirim bir sure. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Bende yedek var bi tane gönderiyim istersen. çakma şarj aletleri öyle bi saçmalık yapıyor evet. kullanmayın. ben telefon patlayacak sanmıştım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Sagol, alirim ama bir yerden. 10 liralik sey icin verilen kargoya degmez. 3 aleti birden ayni anda sarj etme yilda 2-3 kere oluyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 0ne said: sarj aletleri ve soket uclarindaki + - girisler genelde standarttir konu mini usb olunca. ama bazi markalar bazi modelleri icin degisiklik yapip usb-pc baglantisi ve sarj blogunun soket uzerindeki data yollarini degistirebiliyolar. kisaca; sarj aletini telefona taktiginda soket icindeki uclar telefonun sarj soketi uclarina degilde usb-pc baglantisi veya baska bi bolume guc vermis olabilir. muhtemelen olay onunla alakalidiir. %99... O_O adam mantıklı bişiler söylemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 aynen şaşırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 "service guy told me that it is faulty charger. once you replace the charger, let the battery drain completely and recharge using a new one (or alternatively charge it using your computer) the issue should be gone." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar