samaella Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 marks&spencer da var güzel üst alt takımlar. Alt yerine üst almayı tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 36ma aldığın içlik 2 gün sonra ya seni yara eder ya ilk yıkamada gider yada hiç birisi olmaz ama sıcakda tutmaz git herhangi bir kayak malzemeleri satan dükkana içlik almak istiyorum da o sana yol gösterir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 ulan bütün paticik içlik giyiyomuş ne tırt adamlar çıkınız lan abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 DoruK said: ulan bütün paticik içlik giyiyomuş ne tırt adamlar çıkınız lan abv bu sadece iceberg'in görünen yüzü daha neler vardır Allah bilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 http://www.turen.com.tr/urunler.php?urn=178 dün şunu aldım, bugun üzerimde. sıcak tutuyor ama benim üzerimde böyle duruyor; http://www.itusozluk.com/image/hiyarli-baba_55393.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 gizli içlik giyenler derneği "GİG" sizde katılın beraber giyinip beraber soyunalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 termal içgüdü dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Mont giysenize lan! Iclik neymis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Selam, Yün içlikler en süperi ama kaşındırıyorlar ve terleme durumunda sizi üzüyorlar. Termolite malzeme öneririm. Kışlık çoraplarımda onu tercih ediyorum. Yüzdesel oranı ne kadar yüksek o kadar iyi. Teri vücutta daha hızlı uzaklaştırmanızı sağlıyor ve çok daha hızlı kuruyor; nifes alıyor kısaca. Alp dağlarına falan çıkmıyorsanız yün gereksiz zaten :) Bu arada içliğin üstüne de nem transferinde başarılı ürün giymeniz gerekli. Yoksa içlik kuru ama gömlek ıslak falan olabilir ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Iclik yerine benim tee yillar once adidas dan aldigim hiking pantalonu super. fotograf yuruyuslerimde sehir ici, sehir disi, dag, kayak merkezi vb her yerde giyiyorum. zerre usutmuyor ve cok cok rahat. bulamadim simdi internette ama ic kismi ince polar. siskin falan durmuyor kayak giysileri gibi. tamamen su gecirmeme ozelligi yok ama sert ruzgar falan islemiyor yani. iclik harbi rahatsiz bir sey. surekli duzeltmen gerekebilir. elin seyinde gezersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 askere giderken almistim termal iclik rahatsız etmiyor tayt gibi bisey ve bacak döt üşümesi diye bişey kalmıyordu kamuflajın altında sivilde giymiyorum da askerde müthiş bişey oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 abi marks n spencer a gidiosn nasil yazliio bilmiom da bole onlarin kendi thermal iclikleri var ust ve alt. aliosn birazcik pahali ama alinca degiyio. ben moskovada yasiorm gayette tutuo beni -15, -35 e kdr dayanabiiorm iclik sayesinde ama corplarinda iyi olmasi gerekio eger buzlu yerde yuruyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 marks and spencer da avrupada lc waikiki gibi bişi yalnız ingilterede falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 ee aksini idda etmedik abi maison martin marguela, balmain veya givenchy paris demedik. ne varmis lcwkiki ise. iclik giyiosun abi cok paran varsa north face fln al ne bilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Olm şu northface ler ikitellini oradaki tekstilkentte yapılıyormuş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 asfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 rahatsız eder vs diyenlere lol diyorum, yün değil abi bu. tam tersine deriyi sıkınca bi iyi geliyor böyle, atlara bile giydiriyorlar lan artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 ata nasıl giydiriyorlar hiç bir fikrim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Selam, Eli de yok ki orasını burasını çekiştirsin! Oradaki o adamın görevi o mu yoksa!!! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Gelmiş bugün içlik, huun'un koyduğu linkten aldım. Kumaşı fln garip bişey, normal kumaş değil. Ölçü de süper oldu tam vücuda sıkı oturdu. Yarın sıcak olmazsa denicem bakalım. Umarım testis kebabı olmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 paramecium said: Selam, Eli de yok ki orasını burasını çekiştirsin! Oradaki o adamın görevi o mu yoksa!!! Saygılar. hipodrom deyip geçme. atlar başta olmak üzere alayı esrarcı, o kıyacakçıların hikayelerini bana sor. 3-5 at sahibi arkadaşlarımız vardı. çok acaip şeyler gördüm hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Lafuma'nın polar içliğini almıştım yıllar önce. Çok memnunum. Yünlü beyaz köylü içliği gibi de durmuyor. Alacaksanız kaliteli birşey alın, yoksa yarardan çok rahatsız ediyor :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Selam, huun said: hipodrom deyip geçme. atlar başta olmak üzere alayı esrarcı, o kıyacakçıların hikayelerini bana sor. 3-5 at sahibi arkadaşlarımız vardı. çok acaip şeyler gördüm hehe Acayip "şeyler" derken :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar