Phoenixlin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Değerli öğrenciler, Yaklaşık bir saat önce yaptığım açıklamayı biraz daha genişletmek istiyorum. Buraya tıklayabilirsiniz. Selam ve sevgiler, --Umran Umran S. İnan REKTÖR Bir saat önceki maili de şu: Değerli Koç Üniversiteliler, Kampusumuzda yarın hava şartlarının bugünkünden daha iyi olmasını beklemekte beraber, İstanbul genelinde ve özellikle de Anadolu yakasında durumun çok kötü olduğu ve yarın daha da kötü olacağı artık belli olmuştur. Valilik tarafından okulların tatil edilmesi ve İstanbul Üniversitesinin bile kapatılması dolayısı ile üniversitemiz yarın (9 Ocak) her türlü eğitim, imtihan ve idari çalışmalar için kapalı olacaktır. Gerek öğrencilerimizin, gerekse idari veya akademik personelin üniversiteye gelmelerine gerek yoktur. Selam ve sevgilerle, Umran S. İnan REKTÖR Neyseki finalim falan kalmamıştı asdf
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 ahahahhah gerçek mi bu? bi arkadaş ta koç'un rektörünün mail adresi hacklenmiş falan diyordu asdkjlhsdfşlksdfjlsşdkjşf
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 ya böyle bişey gerçek olabilir mi, biri mail atmış bi şekilde
toggie Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Rektör niye atıyo abicim maili? Başka işi gücü mü yok adamın. Bariz fake.
aquila Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 kim yaptiysa iyi yapamamis, giri yanlis, kapani yanlis, tutarsizlik var. ayni sekilde yazmayi bile becerememis.
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Yok yahu mümkün değil... qandırdım xD xD xD bi sonraki mail'ı da http://inciswf.com/eh9z4omj.swf bu olur herhalde :P
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 http://ctrlq.org/html-mail/ Kim yaptıysa şu site üstünden yapmış da işin komik yanı maile cevap atınca direk rektöre gidiyor :D Yani bir de önceki mailinde adam "İstanbul Üniversitesi bile tatil oldu biz de yapalım" dedikten sonra, ikinci türden bir mail atmasını hiç yadırgamamıştım
Bunneh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Onceki mail [email protected] den gelmisti yalniz
Öne çıkan mesajlar