Xenus Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Elimde 3 adet Borderlands 2 EU mevcut Steam keyi. Adet fiyatı 35 TL. - EU keyleridir. Region, VPN sıkıntısı vs. yoktur. Direk aktivasyonu Steam üzerinden yapabilirsiniz. - Kafanıza takılan birşey olursa mesaj atabilirsiniz. - Keyiniz mesaj sistemi üzerinden teslim edilecektir. http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/borderlands-2-eu-steam-key-73492347 Paypal gift yolu ile ödemek isteyen olursa mesaj atabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Nereden buldun bu kadar ucuza? 4-pack bile 40TL'ye geliyordu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 gamersgate'den 4-pack almıştım. keyden birini hesabıma sıkıntısız aktive ettim. diğer keyler duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 aldım az önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 peh dünya para bayılmıştım ilk çıktığında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 öm attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 dün gece aldım key bekliyoruz bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Anelor eve donunuyorum simdi o zaman islemi bitiricem. Key sana rezerve zaten. Steam e de ekleyebilirsin. id: jakoben bu arada keyler bitti arkadaslar gg sayfasini daha guncellemedim o yuzden satin almayin daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Xenus said: Anelor eve donunuyorum simdi o zaman islemi bitiricem. Key sana rezerve zaten. Steam e de ekleyebilirsin. id: jakoben bu arada keyler bitti arkadaslar gg sayfasini daha guncellemedim o yuzden satin almayin daha. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 tam hasta yattığım güne denk gelir mi böyle şey ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar