screwy Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 cantug said: o baya eski version değilmi ? çok update i var onun http://uo.com/Client-Download Burası daha uygun gibi... Ha yok yeni clientla çalışmıosa server ayrı konu tabi.bundan denedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 ya sanki roket bilimi.açaydınız da bug mug varsa bile takılırdık sonra reset atardınız sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraine Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 bence finaller bitmiştir herkesin ya :D uo vakti geldi bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 22 sinde bitiyor benim finaller , bu akşam biraz vaktim var o ara bakacağım sunucuya, eğer yetişirse ve sorun yoksa scriptlerde , gece açabilirim, ama beta gibi olacaktır kritik ve oyun ekonomisini etkileyecek bir sorun çıkar ise sonradan , reset gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 oyunu yükledim de fazla petç atmasın diye açmadım. açiyim mi ne yapim asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Hiç açma , razor 'u yükle onun arayüzü üzerinden rahatlıkla bağlanabilirsin , hem büyük kolaylıklar sağlıyor oyun içinde. Cacik said: [www.runuo.com] den razoru indirebilirsiniz , bilmeyenler için tuşlara macro atama , ve birçok oyun özelliğini kolaylıkla kullanmanıza yaran bir tooldur, razor üzerinden sunucu ip si ve portu yazarak , login olabilirsiniz, şiddetle tavsiye edilir. Not: Razor .Net Framework gerektirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Şimdi Cacık efendi bir anlat hele ne var ne yok sunucuda? Eğlendir bizi! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 http://img72.imageshack.us/img72/4295/30474686.jpg uo.cabukvpn.com,2593 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 http://img12.imageshack.us/img12/4697/uo2a.jpg Son patche kadar yapmanız önemlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 ya editör defol git. paticik yapmış bi de ismi asdişlsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Evet editör sayesinde açıldı açtı Claim yapılmayı bekliyor :) hizmette sınır tanımıyoruz daha ne yapak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 soldaki abla kim resimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 çok güzel dimi bende sordum da söylemedi editör henüz. ofisteki makina bu bugün iş çok sabahlıyoruz malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 abi Owner ne ya Owner ne abi nasıl bi görev o sahip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 hala açamadılar serverı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Abi sevilmediğini bile bile onu kabullenmek ve ilgi görmeye çabalamak ne güzel bi yeti ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Bu cantug ne lame adammış arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 BonePART said: abi Owner ne ya Owner ne abi nasıl bi görev o sahip Sphere default yaziyor üzgünüm. Ayrıca Sevmeyenler niye sevmiyor bi yanlışlıklı yaptım, birinimi kandırdım veya dolandırdım gerçekten farkında değilim ? itici bir davranışta bulunduysam özürdilerim. Burda eminim yaptığımız şeylere saygı duyan insanlar vardır onlar için buradayim. Sevmeyebilirsin ok Ama forumda istemeyecek kadar sevmeyenlere anlam veremiyorum. Editör sanırım bikinili resim paylaştı diye banlandı. Onun dışında nefret beslenmiyordu.Mail ile cabukvpn için ulaşan 92 kullanıcılardan belli olması gerekmektedir. Açıkçası anlam veremedim bundan sonra veremeyecemde. Umrumdada değilsiniz aslında bu aşamadan sonra. Sevmeyen sevmez gereksiz açıklamalarda bulunmayın konuları gereksiz bulandırmayın. Bi sorununuz varsa adresimi verim, erkek gibi gelin konuşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 adamsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Gerçek bir erkek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 sevip sevmemekle alakası yok owner baya komik bi rank staff olarak ondan yoksa bu saatten sonra oynayacagımda yok oynatacagımda iyi sanslar yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Sana demedim onları zaten Owner i sen iste değiştirirz zaten :) default öyle geldiği için uğraşmadım. Hatta Gel sana devredeyim. İyi şanlar lık birşey yok açıkçası public bir server da değil PatiUO dendi açtık bu yani ;) Yöneten yönetsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 cantug said: Hmm buna hemen bir rakip sever açmalı :) Sphere açıyoruz beyler herşey snn based... Yani Hiç bişi yok ! herşey Default. miss gibi Jong u da başına koydukmu tammdır... 6ıncı sayfada bu şekilde atlamışsın konuya, sonra sana sorulmasa da her şeye server adresi verip laf yetiştirmişsin. Benim lame deme sebebim bu. Ota boka konu açılıyor sen de sphere server fln diye açaydın bir tane, cacık'ın server muabbetine salça olacağına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 biz onu sana dememistik, sen kendin actin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar