Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Xbox Ucuz Oyun Almaca


Jeeztro

Öne çıkan mesajlar

3 gün önce eşimle Xbox aldık kinectli fln epey para bayıldık üzgünüz. Neyse konu bu değil tabi.

Meredin oyunlarına bakalım dedik d&r dan. Borderlands 2 200TL diyor. Gears of War 3 - 150 TL. Epey pahalı. Sonra konsoldan marketplace e girdim Gears of War 114 TL dedi. Borderlands sanırım 95TL idi. Baktım ki burdan almak lazım alınacaksa. Fakat biraz daha gezdim nette, shopto.net var mario128 mi ne var. Daha ucuz yerler. Ben de konunun üstadları burdadır dedim sormak istedim. Oyunları nereden alıyorsunuz ? Kırdırmak istemiyorum, orjinal takılacam. Nereleri tavsiye edersiniz ? Istanbul' da ucuzcusu varsa gidip de alabilirim.

Ayrıca, bu marketplace de her oyun yok. Left 4 Dead 2 istedik ozellikle, yok yani bulamadım sayfada. Ama biliyorum ki var bu oyunun Xbox 360 versiyonu. Nedir oneriler ?

Ek Not (alakasız): Paketten halo 3 çıktı, aa ulan herkes anlatıp duruyor bir bakayım dedim. Millet üstümden geçiyor resmen. Controllerla fps oynayamıyorum. Adeks de cs listesindeyim lise 3 zamanı. Noldu lan böyle, ne kasış bir fps mantığı var. Adamlar iğne deliğinden vuruyor beni. FPs oynayamıyorum yani. Gelişir mi oynaya oynaya, yoksa olmaz mı ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İyi iyi xbox'çılar artsın da takas'a 2.ele başlayalım biz de.

Bu arada en ucuz gg'den bulursun, spotçularda da pahalı oyunlar. Ben geçen GG'den mk9 aldım mesela 60 liraya ki Avrupa'dan da ucuz sdfdg

Halo 3 ben de online oynuyorum btw, quake tadında çıtır çerez iyi gidiyor. Joystickle oynamaya alışınca klavye+mouse kadar akıcı oluyor, taş çatlasa 1-2 haftanı alır zaten.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
  • 5 ay sonra ...
fifa 14 ve gta V ön sipariş vereyim diyorum. ama zavvi mi shopto mu kararsız kaldım. bizim buradakilerle 50-60 lira oynuyor arasında. ayrıca forza horizon ve dragons dogma uygun bulamadım. zavvi'de checkout yaptıgımda sepette kargo ucreti 0 olarak gozukuyor. Shopto için ise neredeyse buraya yaklaşıyor kargo ucretli olarak. diyorum ki 6 ay taksitle mi alsam Dnr'dan. bilemedim şimdi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

store dan oyun almanın tek kötü yanı. oyunu bitirdikten sonra değiştirme veya geri iade etme gibi bir olayı yok o yüzden çok saçma kalıyor. halo4 aldım storedan ucuz die zamanında oyun bitti online da oynamıyorum öyle kaldı elimde. hadi cdli filan olsa koleksiyon yapıyorum dicem ama o da değil.

dün shopto'dan forza 4 ve direksiyon setini söyledim bakalım nasıl olucak. horizondan sonra 4 oynamak mantıklımı bilemedim ama yinede heyecanla bekliyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...