Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 3 gün önce eşimle Xbox aldık kinectli fln epey para bayıldık üzgünüz. Neyse konu bu değil tabi. Meredin oyunlarına bakalım dedik d&r dan. Borderlands 2 200TL diyor. Gears of War 3 - 150 TL. Epey pahalı. Sonra konsoldan marketplace e girdim Gears of War 114 TL dedi. Borderlands sanırım 95TL idi. Baktım ki burdan almak lazım alınacaksa. Fakat biraz daha gezdim nette, shopto.net var mario128 mi ne var. Daha ucuz yerler. Ben de konunun üstadları burdadır dedim sormak istedim. Oyunları nereden alıyorsunuz ? Kırdırmak istemiyorum, orjinal takılacam. Nereleri tavsiye edersiniz ? Istanbul' da ucuzcusu varsa gidip de alabilirim. Ayrıca, bu marketplace de her oyun yok. Left 4 Dead 2 istedik ozellikle, yok yani bulamadım sayfada. Ama biliyorum ki var bu oyunun Xbox 360 versiyonu. Nedir oneriler ? Ek Not (alakasız): Paketten halo 3 çıktı, aa ulan herkes anlatıp duruyor bir bakayım dedim. Millet üstümden geçiyor resmen. Controllerla fps oynayamıyorum. Adeks de cs listesindeyim lise 3 zamanı. Noldu lan böyle, ne kasış bir fps mantığı var. Adamlar iğne deliğinden vuruyor beni. FPs oynayamıyorum yani. Gelişir mi oynaya oynaya, yoksa olmaz mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 zavvi,hut,tronixweb,hkofferhouse ve istanbul spotcular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 kadıköyden fln spotçulara bakıcaksın yada shopto.net, gittigidiyor fln. live marketplace de her oyunu satmıyorlar. halo 3 de baya eski ya. fps oynaya oynaya alışırsın tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 oyunlari almadan once,region free mi yoksa degil mi iyi arastir.ornek vereyim,makinen pal ve elindeki oyun ntsc,oyun region-locked ise acamazsin pal alet ile.bunlari iyi arastir xbox boyle bir alet iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Kadıköydeki spotçulardaki oyunların fiyatları nasıldır peki ? Han D&R ve türevlerine göre 10 tl kar ediceksem kalkıp gitmiym şimdi bu karda kıyamette :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 ornek. d&r'da 170 lira halo 4,spotcular 110-120 lira arasi satiyor.internetten kontrol et,hepsinin dukkani var gg'da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 İyi iyi xbox'çılar artsın da takas'a 2.ele başlayalım biz de. Bu arada en ucuz gg'den bulursun, spotçularda da pahalı oyunlar. Ben geçen GG'den mk9 aldım mesela 60 liraya ki Avrupa'dan da ucuz sdfdg Halo 3 ben de online oynuyorum btw, quake tadında çıtır çerez iyi gidiyor. Joystickle oynamaya alışınca klavye+mouse kadar akıcı oluyor, taş çatlasa 1-2 haftanı alır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 ben de oyun alamıyorum 2 aydır ahaha nba 2k13 alacam, alamıyorum. spotu bile fazla geliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 BiTcH_oFBaT said: ben de oyun alamıyorum 2 aydır ahaha nba 2k13 alacam, alamıyorum. spotu bile fazla geliyor :) xbox store da ucuz ya 60 lira filan sanırım bende almayı düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRomper Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 khalad said: BiTcH_oFBaT said: ben de oyun alamıyorum 2 aydır ahaha nba 2k13 alacam, alamıyorum. spotu bile fazla geliyor :) xbox store da ucuz ya 60 lira filan sanırım bende almayı düşünüyorum xbox store da 145 lira olmuş yeniden. daha geçen gün 59 liraydı. üzdü canımızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaryos Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 fifa 14 ve gta V ön sipariş vereyim diyorum. ama zavvi mi shopto mu kararsız kaldım. bizim buradakilerle 50-60 lira oynuyor arasında. ayrıca forza horizon ve dragons dogma uygun bulamadım. zavvi'de checkout yaptıgımda sepette kargo ucreti 0 olarak gozukuyor. Shopto için ise neredeyse buraya yaklaşıyor kargo ucretli olarak. diyorum ki 6 ay taksitle mi alsam Dnr'dan. bilemedim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 store dan oyun almanın tek kötü yanı. oyunu bitirdikten sonra değiştirme veya geri iade etme gibi bir olayı yok o yüzden çok saçma kalıyor. halo4 aldım storedan ucuz die zamanında oyun bitti online da oynamıyorum öyle kaldı elimde. hadi cdli filan olsa koleksiyon yapıyorum dicem ama o da değil. dün shopto'dan forza 4 ve direksiyon setini söyledim bakalım nasıl olucak. horizondan sonra 4 oynamak mantıklımı bilemedim ama yinede heyecanla bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaryos Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 horizon yok hiçbir yerde ya. deli olmak için dnr'a falan 150 tl bayılmak istemiyorum. shopto-playasia-hk-zavvi heryere baktım yok. spotcular da bile kalmamış.. başka spotcu bilen varsa solesin. allah rızası için. asddf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaryos Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 forza horizon amazon.com'da 19 dolara buldum ama pal alette çalışır mı shipping ne kadar bilemedim. kaçö günde gelir? daha önce konsol oyunu alan oldu mu oradan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Bende sıkıntıdayım bu oyun konusunda. Nba alacaktm ama cok pahali, indirimide kacirdik. Red dead redemption istiorum tezzamanda. Su an için en mantiklisi shopto ve gittigidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar