Ren Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 2005'de açılmış ama anketsiz konusu vardı. hadi oylayın bakalım. edit: bu arada paket/tane sayısını tutturamayabileceğimden parantez içine eşdeğer açıklamasını girdim. ona göre de oynayabilirsiniz. ancak zannediyorum ki 1.5 paketten sonrası aktif içiciliğe giriyor. gün başına düşen sigara sayısı birden fazla oluyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 sigara kadar gereksiz baska bir sey yok sanirsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 bıraktım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 bıraktım ama pişmanım. keşke bırakmasaymışım. sigara güzel bir şey. için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 1 paket kısa winston içiyorum 20/17 si ni yarıda atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 hafta içi günde 2-5 arası cumartesi 2 paket pazar 1 paket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 6 sene içtim geçen sene nisan ayında bıraktım ama hala canım duman çekiyor arada bir nargile-backwoods ile bastırmaya çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 bıraktım da 7 gün oldu duramıyorum gibi geliyor zorlanıyorum şu günlerde ama baslamicam 5 ay falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 ben de bıraktım ya 2.5 haftadır içmiyorum çok krize girdiğimde nikotin sakızı kulllanıyodum dün akşamdan beri onu da kullanmıyorum en çok zorlandığım gün oldu şimdiye kadar. nikotinsizlik hakkat koyuyor fiziksel olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cumburlop Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 marka olarak camel black arada da lucki strike mentol içiyorum. günde yaklaşık 2 paket. ayrıca mac baren 7 seas regular tütün alıyorum 2-3 ayda o gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Wolas said: hafta içi günde 2-5 arası cumartesi 2 paket pazar 1 paket öf post bile sigara kokuyo leş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Fistan said: bıraktım da 7 gün oldu duramıyorum gibi geliyor zorlanıyorum şu günlerde ama baslamicam 5 ay falan ehe yeni yıl yeni bi sayfa falan. benim de 6 gün oldu, bi daha dönmem zor ama. arada bir ufak krizler geliyo onlar sıkıntı ama genelde hatırlamamaya başladım falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 bırakalı 1 sene 1 ay olmus her gidi. arada bi kere icmeyi deneyip becerememistim onun dısında agzımdan duman gecmedi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 5-6 ayda bi paket anca ama baskası içinde tahammül edemiyorum kokusuna dumanına falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 daytt haftada 3-4 paket sigara içiyorum diye çok gördüler kardaşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 4 yılı geçti bırakalı bırakanalara sabır diliyorum ilk 1 ay cidden zordur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 günde 2-5 paket sandım ben onu sdjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 ben kolayca bırakabiliyorum 2009 da 3 ay 2011 de 4 ay bıraktım 2013 te 5 ay bırakıcam böyle böyle bırakırım 10 seneye falan tamamen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 arada bir icki ile birlikte puro iciyorum keyif icin, sarabin yaninda falan cogiyi gidiyo onun disinda daimi paket tasimam, emelemiyim lan ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar