kopleff Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Gelirken benim için amazon kindle paperwhite getirebilecek arkadaş varsa, istediği ek ücretle beraber iletişime geçebilir mi? http://www.amazon.com/Kindle-Paperwhite-Touch-light/dp/B007OZNZG0 $119'lık model. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopleff Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Günceldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 amerikadaniste.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 o site ne kadar fee alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 aylık 15tl mi ne üyelik ücreti istiyor o site. + kargo ücreti tabiki. bu arada deadwoll satıyordu kindle, senin istediğin model mi bilmiyorum ama bi pm at istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopleff Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Güncel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopleff Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Var mı amerikaya giden bu ara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 http://www.istanbulbilisim.com.tr/kindle-paperwhite-kindle-e-kitap-okuyucu-en-ucuz-fiyatlari,36912.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 ben kindle fire'imi satmayi dusunuyorum, ne kadar verebilirsin sole, ona gore bi fiyatta anlasabiliriz. flash falan destekliyomus lan alet onuda 1 hafta once ogrendim dsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 fire ile paperwhite'in kullanim amaclari farkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopleff Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 İst bilişimde gereksiz pahalı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 oradan birini bulsam bana göndersene bu heriflera verdiğim paradan daha fazla parayamı geliyor bana 10x10x10 cm 1 kg bişi yolladım 40 dolar para istedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 kopleff said: İst bilişimde gereksiz pahalı ya. Diyosun Amazon Ben şunu alırdım ama Gerge Kobo glo soktu kafama her yerde deli gibi onu arıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 GERGE'nin her şeyi bilmesi... Nasıl bir adam çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Kobo Glo ile Kindle Paperwhite'in tek beni satin al dedirten farki Kobobooks'un Turkiye'ye yasal olarak kitap satmasi. Teknik bir farklari yok Kobo'da font kalinligi ve keskinligi ayari disinda ki Kindle'da o ayarlar zaten gerekli degil. Turkce kitap alcaksan DRM kirmaktan kurtariyor bir de tabii. Cok kasma yani bulamazsan, US adresi girip Kindle'dan da kitap alirsin. Bulursan tercih et demistim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 sipeyskeyk said: GERGE'nin her şeyi bilmesi... Nasıl bir adam çok merak ediyorum. eyay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopleff Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Vay be konu nerden nereye geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopleff Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopleff Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar