Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

OnemliUyari:Lutfen paticik accnizi acık unutmayın

cyberlord

Öne çıkan mesajlar

doğru, içine çıyan filan girebilir..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

Altı üstü bir forum şifresi nebula uo server ı değil ki herkes birbirini hacklemeye çalışsın kötüsü senin adına ben gay ım msjları yazarlar[signature][hline]Your feelings
I can't help but rape them
I'm sorry, I don't feel the same
My heart inside is constantly hating
I'm sorry, I just throw you away

[Bu mesaj screamer tarafından 17 Kasım 2004 18:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
screamer, 17 Kasım 2004 17:51 tarihinde demiş ki:
Altı üstü bir forum şifresi nebula uo server ı değil ki herkes hacklemeye çalışsın birbirini en kötüsü senin adına ben gay ım msjları yazarlar

nebula uo serverını kimse ztn hacklemeye çalışmaz ki lol :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Bir pati kardesimizin sözüdür...
Öhöm Öhöm ben :)
Sosyal ağlarda paylaş

hayır zaten kendini bilen bir pati kullanıcısının öyle bir şey yapacağını sanmıyorum

diceksiniz "nice salakları var sen bilmiosun" die ama yapmazlar bence o kadar da salaklık

o yüzden "ti" ye almakta sakınca görmüorum ben[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
valla en çok kutluyoruz arkadaşı
abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki:
ben büyüyünce frp olmak istiyorum
[b]KoC Icq
Sosyal ağlarda paylaş

gayet mantıklı bir uyarı?dalga geçecek şey buldunuz ona mı konuşuyorsunuz.açın da bi tarafınızla dalga geçin...[signature][hline]
-oğlum saçını kestir toka takacak kadar uzamış
-hocam okul kurallarına uyuyorum ama.yönetmeliğe göre ensenin açık olması ve saçın kulak memesini geçmemesi gerekiyor.yan istersem neslihan yargıcı gibi tepeye kadar kule yapabilirm
-e peki

son projem:tüm sevgililerine şarkı yazan adam.ancak şarkı aynı sadece isim bölümünü değiştiriyor

o kadar progresifim ki anlatamam

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...