Popeye Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 klasik chp kafasi iste. hukumetin yaptigi her seye muhalefet olurlar. eger ortada muhalefet olacak bir konu yoksa halka inip oy toplamak yerine kim seksi kim daha koca memeli diye boy gosterirler.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 evet,chpliler gerçekten böyle insanlar. zaten chplilerin her gece seks partisi verdiğini söylüyorlardı geçen.
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 isterlerse ardlarini dovdursunler benim karismaya hakkim olan bir konu degil. ama internette bol keseden atip her firsatta akp hukumetine giydirmeye calisip sonra da tan gazetesi kalitesinde konu basligi acinca ne oldugunuz ortaya cikiyor iste. bir sonraki secim % 60i kafaya yediklerinde akillari baslarina gelir belki.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 yav rahatsızsın belli de ilacı bu topikte değil.
Sam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 ahah pope yargılamış. ya liste zaten çok kötü de milletçe ne kadınımız ne erkeğimizin ekseriyeti çok iç açıcı değil. tutup çek (no pun intended) ile kıyaslamak haksızlık olmuş yani lol. macarmış bu arada, çek değil lol.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 "nutella yerim" said: dagılın bok gibi sori
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 keyt aptin isin suyunu cikarmis. tokmak riski olmasa gecen gordugum fotoyu yabistirirdim. sagdan soldan tasmis kizcagiz, cok kilo almis. yazik.
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Sparkcaster said: bok gibi sori Kate tamam da yvonne? Canin sagolsun
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 listeye bi göz atayim dedim direk bullshit alakası yok
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 ölmüş en seksi türk kadınını seçtik annen http://fc03.deviantart.net/fs71/f/2011/016/2/b/problem_deviantart__by_metal_locked_forever-d37b5gp.png basının ve halkın gittiği nokta budur.
elesso Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 MrLevie said: oya eczacıbaşı ne tatlıymış yav edit: gençliğinde tabi. erdal acrın karısı sandım ben onu ya. bu arada berbat bir liste
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 ayşe arman'ı görüp kapattım dünyada kalan tek kadın olsa sex asucan shoptan tengaları kullanmaya başlarsın
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 içinizde kendisine karşı kabaran bir şeyinmiz varsa, o kadın seksidir arkadaşım ama ayşe arman bu hissiyatı nötürlemek için torna tezgahında üretilmiştir
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 saba tümer mi? öykgg abi bir hülya avşar 2.bu kadın kadar boş insan yoktur herhalde..
Nako Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 KuddusiMavra said: Liebe said: ferhan istanbullu diye biri var listede allahım amcam bile daha çok hakediyor o listede olmayı he yaaaa.... Bende mi bir problem var acaba? Benim favorim, ciddiyim.
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Nako said: KuddusiMavra said: Liebe said: ferhan istanbullu diye biri var listede allahım amcam bile daha çok hakediyor o listede olmayı he yaaaa.... Bende mi bir problem var acaba? Benim favorim, ciddiyim. verdiğin verilere göre senin için ideal olanı seçtik surat hatları benziyor diye.. hem de çok başarılı bi politikacıdır sebahat tuncel. yanlış yapmayalım
Nako Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Yanlış yapılmış zaten, neyini yanlış yapmayalım?
patatespresi Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Nako said: KuddusiMavra said: Liebe said: ferhan istanbullu diye biri var listede allahım amcam bile daha çok hakediyor o listede olmayı he yaaaa.... Bende mi bir problem var acaba? Benim favorim, ciddiyim.
Nako Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 ahaha helal len bir de düzgün koysan... olm benden başka beğenen varsa çıksın valla korurum ben. bir kişi mir kişi kabulüm.
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 kuddusi ne yaptın abi?? fazla erkeksi değilmi abi suratı sencede? çoğu travesti bile yanında daha kadınsı kalır bunun yanında..
Öne çıkan mesajlar