KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Vay lan! Yetmez amd Evetçi tipi tipler azıcık üzülüyorlar mıdır acaba şu yaşananlardan? Ben pek sanmıyorum da... http://sozcu.com.tr/ataturku-anan-genclere-dava.html https://www.aydinlikgazete.com/mansetler/18150-10-kasim-agir-cezalik.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Amd evet! İntel no sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 tatar...anlamıyorum olm böyle şifreli yazma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 ama yerine amd yazmışsın, amd bir işlemci firması, intel de öyle, tatar onu demiş. -captain obvious Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 te allahım...sağol bone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 kemalist diktatorya son bulacak, tekrar osmanlının eski sınırlarını geri alacagız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 bir de sözcüyse kesin yalandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 aşağıda aydınlık var >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 tamam işte tam ergenekoncu gasteler, bedava olarak her insanın kapısına bırakılıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Nutella rpye kendini kaptırıp akpci olacan bu gidişle sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 gerçek bayi satışı 21 binmiş zamanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Abi pazar gunleri yayinlanan politika konulu programlar gibisin. Geleneksellestirdin bu pazar gunu politika basliklarini :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 insanların haber alma hakkı var gözüm...bu haberleri ben yazmasam bilmeyecek çoğunuz...içinizden bazılarını haberdar ettiğim için mutlu oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 bu haberleri almak istesem, yada daha önemlisi %x i ki x burada yeterince büyük herhangi bir rakam oluyor, akpye oy vernebir ülkede vatandaş zerre umurumda olsa zaten bunu haber yapan sitelerden öğrenirim. ve çetintaş kötü haber için üzgünüm ama patidekilerin çoğuda bu düşüncede, konu dışını kirleten kötü bir şakadan fazlası degilsin. iş için yrut dışına gidip konu dışını 2-3 gün rahat bıraktığında ben şahsen rahat bir nefes alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Ne gerek var hacim bu kadar nefrete? Okumazsin olur biter :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 pati adına konuşmaya hevesli ne kadar çok adam var arkadaş...kendi adına konuş...ve zaten kendi adına yaptığın konuşmayı-yazışmayı okudum. etkilenmedim. istediğim yere istediğim konu başlığını açacağım konusunda daha önce çok kez yazmıştım. çok kez +1incisi de sana geldi. düşüncelerin en ufak bir şekilde bile umrumda değil. neticede karşılıklı birbirini önemsemeyen iki kişi olduğumuzu teyit etmiş olduk diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 KuddusiMavra said: insanların haber alma hakkı var gözüm...bu haberleri ben yazmasam bilmeyecek çoğunuz...içinizden bazılarını haberdar ettiğim için mutlu oluyorum. eyvallah hocam ben memnunum taşıdığın haberlerden başka türlü haberim olmuyor veya sürekli sauron efendimiz yeni bi kötülük planladığı için kaçırdığım oluyor sayende görüyoruz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Soimyr said: bu haberleri almak istesem, yada daha önemlisi %x i ki x burada yeterince büyük herhangi bir rakam oluyor, akpye oy vernebir ülkede vatandaş zerre umurumda olsa zaten bunu haber yapan sitelerden öğrenirim. ve çetintaş kötü haber için üzgünüm ama patidekilerin çoğuda bu düşüncede, konu dışını kirleten kötü bir şakadan fazlası degilsin. iş için yrut dışına gidip konu dışını 2-3 gün rahat bıraktığında ben şahsen rahat bir nefes alıyorum. nasıl bir hayatınız var sizin adamın biri 2-3gün yazmayınca rahat nefes alıyorsunuz falan ilginç bir şey hayatı forumdan ibaret birisi olmak. Adamın uslubunu,kendisini beğenmiyor olabilirsin okumak zorunda da değilsin. Ben okuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Şahsen ben K.Mavra'nın yazılarını çok severek ve isyteyerek takip ediyorum. Sözcü, Sol falan sürekli takip ederim ama arada patide K.M. yorumları ile görmek gerçekten hoşuma gidiyor. Siyasi görüşümüz pek ayni çizgide olmasa da DEVAM Mavra. Seni seviyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Abi forumda başlık açılmasından niye rahatsız olunabilir anlayamıyorum ki. hani görüntü kirliliği desen günde bin tane mesaj atılan forumda kimse cevap yazmasa 10 dakkaya arkada kalıyor zaten, yukarılara çıkıyorsa da demek ki birileri umursuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Yürü be Çeto arkandayız! On yıldaaaa her savaştaaaaa! Demir ağğğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Soimyr said: bu haberleri almak istesem, yada daha önemlisi %x i ki x burada yeterince büyük herhangi bir rakam oluyor, akpye oy vernebir ülkede vatandaş zerre umurumda olsa zaten bunu haber yapan sitelerden öğrenirim. ve çetintaş kötü haber için üzgünüm ama patidekilerin çoğuda bu düşüncede, konu dışını kirleten kötü bir şakadan fazlası degilsin. iş için yrut dışına gidip konu dışını 2-3 gün rahat bıraktığında ben şahsen rahat bir nefes alıyorum. Lütfen bu yazıyla garbage'da anket aç. Bakalım kaç kişi aynı düşüncede. KuddusiMavrayı tanımam etmem. Hatta belirttiği düşüncelerin çoğunun ulusualcı "mavrası" olmasından ötürü zerre katılamasam da adamın yapmaya çalıştığı şeyin kötü bir şey olduğunu iddia etmek komik kaçmış. Beğenmiyor musun? Okuma. Rahat nefes almakta sıkıntın varsa önerim: Şaka bir yana günlük yoğunlukta insanlık hali kaçırdığım pek çok şeyi paticikte yakalıyorum. Bu da kimseye rahatsızlık vewrmemeli. Konuya dönersek. E beklemiyor muydun bunu Kuddusi? (Çetintaş gerçek adın mı bilmiyorum.) Ağır cezaya gideceği belli. %99.98 oranla beraat ya da takipsizlik kararı verileceği belli. Tuhaf ülkeyiz vesselam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Soimyr said: bu haberleri almak istesem, yada daha önemlisi %x i ki x burada yeterince büyük herhangi bir rakam oluyor, akpye oy vernebir ülkede vatandaş zerre umurumda olsa zaten bunu haber yapan sitelerden öğrenirim. ve çetintaş kötü haber için üzgünüm ama patidekilerin çoğuda bu düşüncede, konu dışını kirleten kötü bir şakadan fazlası degilsin. iş için yrut dışına gidip konu dışını 2-3 gün rahat bıraktığında ben şahsen rahat bir nefes alıyorum. üstteki mesaj benim fikirlerimi belirtmemektedir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar