Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yaş 21 nba oyuncusu olmak??


sefacaNBA

Öne çıkan mesajlar

beyler geyik degil herhangi bir basketbol takımında oynamışlıgım yok, kurallar konusunda sıkıntılıyım oynayacak adam olmadıgından ve bi de lise bittiginde tam olarak bu spora baglandıgımdan tam olarak altyapım yok ama imkansızdır diyerekten bir nba basketbolcusu olma hayaline kapıldım. yapamazsın edemezsin diyenler olacaktır erdim mi ne yaptım bilmiyorum hedefsiz kaldım agalar okulum devam ediyor lakin ben okul bitsinde şu bu olayım diye bir halin içine bir türlü giremiyorum prof, mühendis, imam veya başbakan olmak beni kesmiyor hayal edyorum yapabilecegimi düşünüyorum imkansız gelmiyor dolayısıyla bir türlü şu okul mevzusuna adapte olup kendimi gaza getiremiyoru biri çıkıp şu olamazsın dese belki zorlayacam ama ne bileyim tat vermiyor laa bu tü rşeyler, düşünüyorum bahis aldıgım bir maçtan aldıgım zevkin daha fazlasını okul okuyup diploma sonrası bulabilecegim bir işte alamayacagım veya böyle hissediyorum. anlayacagınız işçi olmakla doktor olmak arasında benim için şimdilik bir fark yok. sadece biraz daha fazla alıyor doktorlar o kadar. hal böyleyken diyorum sizce nba'de oynayabilir miym, yok diyecekler olursa yaş da 21 bu arada bu işe atılmayı düşünüyorum bana da imkansızmış gibi geliyor bu tür bir heyecan ancak beni motive edebilir. hiç bir deneyimim yok istisnai bir kaç maç dışında öyle basketbol oynadıgımda yok ama kendimi nedense ricky rubio tarzıdna bir oyuncu olacakmış gibi hissediyorum. ne diyorsunuz bi heves gireyim mi şu işe, var mı böyle bir hikaye nba tarihinde eline top almamş ama başarabilecegni düşünen ve başaran bir insan.. bildigin 50 yaş sendromuna girdim her şeyi yalayıp yuttum havasındayım yeni heyecanlar arıyorum bu yaşta allah sonumu hayreylesin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
Jaegerjaquez said:

bende hayatımda hiç futbol oynamadım ama şampiyonlar ligine başvurcam bu sene


Jaegerjaquez tam vurdu noktasına!
arkadaşım iyi güzel yapmak istiyorsun birşeyler ve uğraşıyorsun bu da güzel ama burda onu yazmayla iş bitmiyor ki. hem maalesef 21 yaşında zaten çok geç oldu. yani bu yazdıklarını kimse ciddiye almaz ki.

neyse bende katılıyorum artık sana: bende hayatımda hiç bale yapmadım ama BlackSwan ı en büyük sahnelerde oynamak istiyorum :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...