dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Telefonumun kamerası bozuldu. Yeni telefon alana kadar yahut bozulana kadar çektiğim resimleri paylaşacağım. HİÇ GÖRMEDİĞİNİZ DENEYSEL ÇALIŞMALAR OLACAK! Hazırsanız başlayalım. kadraj ve kompozisyon ile ilgili yardımlarınız alıcam... cep tel kamerası bu arada bu. onun için fazla bişi beklemeyin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 oha lan cok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Tik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 CIdden iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 valla yardımlarınız bekliyorum beyler. ama anlatmayın. mümkünse üstüne çizerek anlatın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Çok iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 alice sanayide. güzel olmuş eline sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 cams on drugs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 dasaaa çek böyle birkaç enteresan foto, direk gizmondo, engadged gibi yerlerde çıkar bu haber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Ridan kanvasla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 ben çekerim siz yayarsınız. ama tavsiye verin de düzgün çekebileyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 O telefon sana artık iki telefon bile alabilir. Harika bir resim bu. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 adam fotoğrafı "ms paint"le çekiyor AHAHA çok başarılı geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 feysbuk'a da koydum. layklarınızı esirgemeyin! bozulana kadar 100tane falan çekerim bence. her gün 2tane çıkar sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Satma sakın bunu, tamire de verme, çok iyi lsdfjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 olm millet bu pozlari yakalayabilmek icin milyonlar veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 süper olmuş(tu) devamını bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 oha amma abartmışsınız sırf mod diye balonu olsa billur geçiyodunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 aaaa kıskanmııışşşş mı benim fotoğrafçım!!! yok abi eğleniyoruz işte. çünkü komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 ben de eğleyniyorm hrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 bi forgiver değil bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Asimov'un böyle bi hikayesi vardı ya. Android hizmetçilerin artık sırada olduğu bi zamanda bi sanatçı var; aslında kendisi sanatçı değilmiş, bunu gizliyomuş hizmetçi androidi bozukmuş direkt. Sanat eserlerini ona yaptırıyomuş bu falan... Sonra birisi iyilik olsun diye o androidi tamir ediyomuş ve... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 doomsday book degilmiydi ya o filmin adi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 yav said: bi forgiver değil bu arada. olm çizip şunu şuraya kaydırsaydın falan bİşi diyin de LSD'li telefonum ölene kadar boşa gitmesin. azıcık düzgün çekebileyim. okuyamam kitap falan şimdi ben. varsa 5-6dakikalık video onu da izleriz hani. renkler random değişiyor. bazen çok siyah falan da çıkıyor. şans yani. kalanını düzgün tutabileyim bari :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar