LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Şu Philips'in Ambilight ürünlerini seviyordum, şu 16 milyon renk paletine sahip oda ışıklandırmaları iyiydi ama Philips Hue olayı bitirmiş bence. Bütün evi döşemek lazım. http://www.youtube.com/watch?v=IT5W_Mjuz5I http://www.meethue.com Direk LED ampulleri iOS programından kontol edip istediğimiz rengi verebiliyoruz. Açma/kapama, zaman ayarları falan gibi şeyler de var. Apple Store'lar da satılıyor. http://store.apple.com/us/product/HA779VC/A/philips-hue-connected-bulb-starter-pack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Bu da eğlencesi: http://vimeo.com/53788941 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 kaç para adedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 250 falan heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 o_o abi bize uymaz o. salona 4tane koysam 1milyar eder. >>bir şeyin pahallı olduğunu ifade edeceğim zaman eski paraya dönüyorum hemen. bin değil BİR MİLYAR EDER! düşün ne kadar pahallı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Starter Pack: 3 adet lamba + wireless cihazı = 200$ Tek ampul: 60$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 ha ucuzmuş.. bi oda 550 MİLYON'a falan çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Güzel bir şey ama şu anda ampüller aşırı pahalı ve kontrolü de çok başarısız yapılan değerlendirmelerde. Oturana kadar biraz süre lazım. Bu arada tutarsa fiyatlar da iner belki. Bir de muadili Lifx var ama o daha geliştiriliyormuş. (kickstarterda hatta daha) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 fazla aydınlatmıyo, ne o 30 watt ampül gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Türkiye'de satan yer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Yok, philips'e mail attım, sadece US Apple Store'larda varmış. Avrupada da yok sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Alibabada cok renkli e27 bulblar var. wattlari yuksek ve kumandali. Tanesi 10-20 $ gibi. Onlardan alip deneyin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2012/07/a9c72bf88cb0b75bd6d0fa827b553a73.jpg?1341840033 geliyor aklıma her bakışımda konuya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Starter Pack'i aldım. 5 dakika tutuyor kullanmaya başlaması. App içinde çeşitli "scene" adı verilen presetler var, kolay geçiş için onları kullanabiliyorsunuz ya da kendiniz yaratıyorsunuz. Şu saatte şu scene'e geç, evden çıkınca ışıkları kapat, eve gelince aç gibi seçenekler var. Evde olmadığınız zamanda internet üzerinden kontrol edebiliyorsunuz. Philips app için SDK yayınlamış, haliyle bir çok program türemiş. Kimisi çalan müziğe göre ışıklarla ritim tutturuyor, diğeri ışıklara mum efekti veriyor, bir başkası renk değişim ayarları yaptırıyor falan. Güzel fikir, kaliteli ürün ama tabi pahalı. Zamanla benzer ürünlerin piyasaya girmesiyle fiyat düşecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 kaç para? ömrü ne kadar mış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 ampül ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 LathspeLL said: Starter Pack'i aldım. 5 dakika tutuyor kullanmaya başlaması. aydınlatması nasıl kaç metreye kaç tanesi yetiyor anlatsana biraz daha bende almayı düşünüyorum birde 2 farklı ampül var sanırım birisi normal ampül şeklinde diğeri üstünde çizik gibi bişi var siteler yasaklı bakamıyorum ben neymiş diye farkları ne onların ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Ömrüne bakmadım ama LED sonuçta, iyi ömürleri vardır diye düşünüyorum. 200 dolar USA'da, UK'de 180 pound, tax return ile 160 oldu. Normal ampul kadar parlak değiller yani 3'ü birlikte yetiyor aydınlatmaya, ben hep dim ediyorum ışıkları zaten. Yani beyaz vesarı ışıkları yeterince güçlü bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Yeni eve taşınıyorum, böyle bi sistem kurmaya değer mi sizce? 2 oda 1 salon, bi koridor bi de mutfak desek, 5 tane alsam, her birine birer tane yeter mi? güncel kullanıcı yorumu rica ediciğim^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Yetmez, çok aydınlık değiller. Odaya göre 3-4 yerleştirmek mantıklı olur anca. Tek bir odayla başla, sonra ampul'leri alırsın sırayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Roughly 30m2 salondan başlanabilir o zaman. Peki şu ve şunun arasında temel fark ne? Yani fiyat farkının en önemli etkeni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Bir farkı yok gibi duruyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Fark var. Ambiance White serisi yeni seri, beyazları daha iyi veriyor. Temperature'ı değiştirebiliyorsun beyazlarda. Ayrıca Apple Store'da ki Hue Bridge v2.0 olanı. Siri ve Home'u destekliyor. Diğeri desteklemiyor. Yine Philips Hue App'i ile değiştirebiliyorsun veya widget ile scene'leri seçebiliyorsun ama Voice ile değiştirme veya iOS 10 ile gelecek Home app'i içinde tanımlayamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 indirim gelince hemen topic uplanmış. sinirlerim tekrar oynadı. nisan ayında 650tl bayılıp aldım hala taksit ödüyorum. 377'ye ne ara nasıl düştü lan bunlar. benim taksitim 200 küsür zaten. of çok sinirliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Sağlam fark varmış ya, apple'dan almak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar