FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 pc comp görmüyo bende update ya süreci hızlandırma yolu yok mu bekleyecek miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 4.3'ü bende bekliyorum hala gelmedi, bakalım 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Tablete ne zaman gelir yeni versiyonu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Tableti olupta 4.3 gelen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Bir anlık gazla z1 aldım. 4s vardı. İnanılmaz iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 çok yakışıklı telefon ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Elimden bırakamıyorum abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 hemen hevesini kacirayim o zaman gece cekimleri iyi degil telefonun. aslinda normal cekimleri de iyi degil fotograf ozelligi biraz dandik aletin ama geri kalan kisimlari basarili bir de evet, telefon cok yakisikli gozukuyor hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Abi gece çekimleri nasıl iyi değil. Iphone 5 var kız arkadaşımda aynı yeri çektik biraz önce hayvan gibi fark var çekim kalitesinde. Işıkta çekim de çok başarılı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Dün gece update bölümünden elle kontrol ettim, yeni güncelleme gelmiş. Hemen indirdim, şimdilik her şey yolunda. Arayüzde değişiklikler kendini hissettiriyor. Eskiden Türkçe ve İngilizce klavye seçmek daha kolaydı, şimdi onu göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 bu telefonda da Xperia SP'de olduğu gibi uygulamaları sd karta aktaramama sorunu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 hiç ihtiyacım olmadı,8 gb alan yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 z1 mini gelse ya çogzel ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Bugün itibari ile Sony Xperia Z alınır mı ? Yoksa LG Nexus 5 mi almalı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 xperia z 20 kere düşürdüm belki telefonu hiçbişi olmadı daha sapasağlam alet yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Z biraz eskidi gibi. aslında şu hızı düşününce nexus 5'de eskidi. ama benim tercihim nexus 5. google optimize geliyor. her ne kadar Sony ürünleri çok sağlam geliyor olsa da. Xperia S daha ağlatmadı senelerdir sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 senko said: xperia z 20 kere düşürdüm belki telefonu hiçbişi olmadı daha sapasağlam alet yapmışlar bumper kullanıyor musun? benim 2-3 kere düştü yataktan falan. Arka tarafın sağ üst tarafından hafif açılma var. Garantiye göndereceğim de 1 ay gelmez diye korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 lazerbulbul said: bu telefonda da Xperia SP'de olduğu gibi uygulamaları sd karta aktaramama sorunu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 dusuncelihayvan said: senko said: xperia z 20 kere düşürdüm belki telefonu hiçbişi olmadı daha sapasağlam alet yapmışlar bumper kullanıyor musun? benim 2-3 kere düştü yataktan falan. Arka tarafın sağ üst tarafından hafif açılma var. Garantiye göndereceğim de 1 ay gelmez diye korkuyorum. hiçbişi kullanmıyorum arkası çizildi ama biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walkie Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 lazerbulbul said: bu telefonda da Xperia SP'de olduğu gibi uygulamaları sd karta aktaramama sorunu var mı? Markadan bağımsız olarak android artık bazı işlemleri yapacak uygulamaları sd karta yükletmiyor. http://developer.android.com/guide/topics/data/install-location.html#ShouldNot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Xperia Z tekrardan tavsiye ederim. Sony sözünde durduğu gibi 4.3 güncellemesini yıl başında gönderdi. Yenilenen arayüz güzel olmuş, şuanda her şey yolunda gidiyor. Bi tek eskiden kamerada hangi çözünürlükte çekeceğini seçebiliyordun, yeni arayüzünde göremedim nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 seçebiliyosun hala kamerayı aç elle ayarını seç sol üstte menü var orada ayarlayabiliyosun çözünürlüğü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 orc_lord said: Xperia Z tekrardan tavsiye ederim. Sony sözünde durduğu gibi 4.3 güncellemesini yıl başında gönderdi. sözünde durduğu gibi denince ben kendi kendime rage'e girdim. xperia spler için aralık ayında vereceğiz 4.3 diye resmi açıklama yaptılar. 13 ocak oldu. hala yok. be adam madem veremeyeceksin, bari açıklama. kendimi dalga geçilmiş hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 paspatur said: seçebiliyosun hala kamerayı aç elle ayarını seç sol üstte menü var orada ayarlayabiliyosun çözünürlüğü Haklısın, duruyormuş hala (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 4.3 ile daha bi hızlandı telefon ya güzel oldu böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar