FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 o sağ taraftaki kamera olayını ben bilemedim bi türlü ya. nasıl işliyo o? lockscreendeki kamerayı tutup sol tarafa sürükleyince sağ tarafta başka bi ekrana geçiyo ve üstüçizik bi kamera işareti var orda da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 gençler xperia z isteyenler bana özelden ulaşabilir. bir-iki kişiye yardımcı olmaya çalışabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 darkwingduck said: gençler xperia z isteyenler bana özelden ulaşabilir. bir-iki kişiye yardımcı olmaya çalışabilirim.ne konuda yardımcı olucaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 FromTheHell said: o sağ taraftaki kamera olayını ben bilemedim bi türlü ya. nasıl işliyo o? lockscreendeki kamerayı tutup sol tarafa sürükleyince sağ tarafta başka bi ekrana geçiyo ve üstüçizik bi kamera işareti var orda da. abi direkt olarak kameraya geçmesi lazım. diagnostic tools'dan bi baksana kamerada sorun falan mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 hep o ana ekrandan ayarları kurcalamayı denemiştim de, kameranın ayarları kısmında hızlı başlat sekmesi varmış. ordan ayarlanıyomuş orası(açılır açılmaz video başlat blabla gibin), kapalıymış hızlı başlat. açtım oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 asdf ben de şimdi screen caps alamıyorum lock+ vol. down yemiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 aynı anda basılı tutuyosun dün ben baya uğraştım onla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 bende o söylediğinizi bilmiyodum. direk hep power+sound'la çekiyodum screenshot. şaşırdım şu anda biraz dfkhdkf öle bişey mi vardı ya diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 telefonu kapatma opsiyonunun altında kocaman ekran görüntüsü al diye buton çıkıyodu nasıl bilmezsin onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 hiç kapamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 pf, illa senkronize basmak lazımmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 ben sd kart falan almadım ve sd kart kalitesinden de anlamam hiç. class 10 iyidir gibi bi şey okumuştum, 4.2 ile madem 64gb desteği gelmiş bu telefonlara, şundan alayım diyorum. alınır mı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 16 dakikalık hd video kaydı yaptım, 2~ gb kadar yer tuttu telefonda. Video kaydı yaparım, editlerim, film falan da atarım diyorsan alınabilir. newegg'den falan bi kartın performansına yorumlarına bak derim almadan önce, her class 10 tatmin edici hızlarda olmayabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 bu güncelleme bana hala gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Eveett marmarise gittim bi test edeyim dedim denize soktum havuza soktum muhteşem video kaydı yapıyor. bir bok olmadı. tertemiz. çıkarınca sabunlu suyla yavaşça yıkadım tek sıkıntı su altında dokunmatik çalışmıyor her zaman bi acaip o yüzden fotoğraf çekmek sıkıntı ama sahilde şov yapıyorsunuz :) pc ye bağladım güncelleme gelmedi haa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Geldi günecelleme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 bende aldim saniri haftaya gelir. ha sifir hatli 264 euroya aldim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Evet efem 4.2.2 yi yükledik. Buyrun size ilk izlenimler; 1. Yukarıdaki notification barı customize edebiliyosun ki bu bence en güzel gelişme olmuş. Ayarlar>Ekran>Hızlı ayarlar 2. My Xperia gelmiş ki bu gerçekten gerekliydi. Ayarlar>Xperia>My Xperia 3. Alttaki menü çubuğu transparan olmuş. İyi olmuş. 4. Lock ekranda sola app eklenebiliyor. Ama eklenebilecek app çok sayılı ve gereksiz. Bunun tüm app lar için yapılması gerekir. İlg gördüklerim bunlar. Çok ıncık cıncık bakamadım, işteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 hareket sensörleriyle açılan app falan gibi şeyler var mı ya? demin cüzdanın üstüne sertçe koydum telefonu, dırılılıb diye ses çıkardı alet. tekrarladım, hep çıkıyo o ses. ne boka yaradığını çözemedim, nette nasıl arama yapacağımı da çözemedim. nelabu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 nfc falan açıksa manyetik bişey hissetmiştir alet, ona bak bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 oh. açıkmış, kapattım ve kurtuldum. nasıl rahatladım bilemezsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 abi sony xperia da internete baglantı sorunu var, şifreyi falan yazıyoruz baglanırken kullanıcı kimliginde sorun diyor, güncellemede yeni yapıldı, ne olabilir acaba problem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 dusuncelihayvan said: Eveett marmarise gittim bi test edeyim dedim denize soktum havuza soktum muhteşem video kaydı yapıyor. bir bok olmadı. tertemiz. çıkarınca sabunlu suyla yavaşça yıkadım tek sıkıntı su altında dokunmatik çalışmıyor her zaman bi acaip o yüzden fotoğraf çekmek sıkıntı ama sahilde şov yapıyorsunuz :) pc ye bağladım güncelleme gelmedi haa :( Hah abi mevsimi gelsin biri denesin diye bekliyordum ben de. Dokunmatik hiç mi çalışmıyor? Yani fotoğraf çekme imkanımız yok mu yoksa birazcık tıktıktıtkıtkık yapınca oluyor mu? Olmuyorsa, bunun için bir application ya da işte rootlayınca ne boksa onunla olan bir tweak falan bulan oldu mu? Yan tuşları fotoğraf çekme tuşu yapabilir miyiz? Yapabilirsek basınca içeri su kaçıvermesin? Var mı bu konuda bilgi hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 kamera ayarlarında ekranda nereye tıklarsam tıklayayım fotoğraf çek gibisinden bi seçenek olacaktı illa bi şey algılar, çekersin fotoyu. en kötü 10 saniyelik shutter süresi koyar, su altına sokarsın o arada telefonu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Maynun etmesin diye diyorum da nereye tıklarsan tıkla çekiyorsa güzel, illa algılıyordur bir şeyin değdiğini de nereye değdiğini anlamıyordur hıyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar