Joker Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 bursa'nın mı kestanesi daha meşhur kasmatonu'nun mu?
reampage Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 bursa şeftali kestane motor iskender. dendiğinde cinsel çağırışımlar oluomuş biraz. İskenderide eklersek tamam bursalılara bu yüzden gay diolarmış tamamen anlam karmaşası.
Llama Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Theridone said: bursanın travestisi meşhur
calimero Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 kastamonu kestanesi ilk kez duydum hayatımda
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Zikko said: bur-sa-lı-yız bunu demee gelmiştim
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=vTXaHyIxMDM
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Joker said: bursa'nın mı kestanesi daha meşhur kasmatonu'nun mu? Bir Kastamonulu olarak, şehrimizin ismini düzeltmemeni esefle kınıyorum. :X Ayrıca evet, kestanemiz meşhur, etli ekmeğimiz meşhur(öyle konyanın lahmacundan bozma etli ekmeği gibi diil bizimki), sarımsağımız meşhur, pirincimiz meşhur, çekme helvamız meşhur, simidimiz meşhur. Bir de ayımız meşhur. :) Ama avlaya avlaya ayı kalmadı memlekette. :(
calimero Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 abi bütün bunlara rağmen kastamonu meşhur değil ama onu nabıcaz onu de sen bana..
senko Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 simiti meşhur olmayan ilimiz yok sanırım ya ankara istanbul izmir kocaeli bunların hepsi bizim simidimiz meşhur diyor
calimero Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 senko said: simiti meşhur olmayan ilimiz yok sanırım ya ankara istanbul izmir kocaeli bunların hepsi bizim simidimiz meşhur diyor SİMİT DEĞİL BOYOZZ!!!
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Simitle boyoz ne alaka. Ayrıetten gevrek o gevrek.
Öne çıkan mesajlar