Red Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 tabagındayken tuz eklemek yasak mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Red said: çaya şeker ahahahah ben böyle 4-6 şekerle çay içenleri görünce şok oluyorum lan nutella falan ye canın tatlı istiyorsa.baklava ye.hatta direk küp şekeri ye.ama çaya niye atıyorsun zamanı yokmuş demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Dünyanın tadı tuz, oda sudan ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Çaya eskiden çok şeker atıyodum ama demleme süresini kısalttıkça ben de yarım küpe düştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Saeros said: ben de solaryumda ski yapıyorum hep seni bu yüzden seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Chemical said: AMAN ALLAM YEMEKTEN LEZZET GELİYOR BU..BU..TUZ...OF ÇOK TUZLUOOEEAA. tepkisi vere vere yemeklere konulan tuzu komple iptal ettirenler kafanıza vurayım, üstüne eklemekle tadı kurtarılamayan yemekler var, mahvettiniz lan herşeyi. sarı işiyorsanız su için kardeşim. hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 senelerdir doğal deniz tuzları kullanıyorum. çok da fazla dökmem zaten. chem haksız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 tuz candır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 tuz nasıl ezilmiş, her geçen üstüne basmış garibanın. beyaz altın olmuş fakir yemeği asldfkjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 çaya seker atmayanlar garanti şişman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 çok kısaca yazarsak şeker yaşlandırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 bi şeker yaslandırıyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 tuz bence gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 bi hafta sekersiz icin cayi, bi daha sekerli icemezsiniz zaten. sirf sekerin tadi geliyo vicik vicik. kola falan da icemiyorum ben artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 benim büyük büyük babam tuz ve baharat tüccarıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 sen ise vibratör dildo falan tüccarısın.. torunların senden bahsederken çok gurur duyacaklar. "benim büyü dedem kol gibi zenci makine satıyormuş! yağlı damarlı böle! NA BU KADAR!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Benim en çok komiğime giden 100 yaşına kadar yaşamayı kafasına koymuş sağlık saplantılı adamların peşini hastalıkların bırakmaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 genellemeler genellemeler genellemeler vs scientific facts abi 100yaşına kadar yaşama zaten. 60-70e kadar yaşa ama sağlıklı yaşa, dinç yaşa. yaşlanınca 4saniyeye 3şikayet sığdırarak 24/7 "ay oram ağrıyor, midem de yanıyor, kolum da tutuldu" diycekseniz yaşamayın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 siz 95 te geberipte 100 yaşımda ölümsüzlük bulunduğunda gülücem size nihaha diye. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/1/16/Drevil_million_dollars.jpg/200px-Drevil_million_dollars.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 tuz da yerim,şeker de yerim,sigarada içerim,spor da yapmam,kırmızı eti de aşırı tüketirim.tüketirimde tüketirim,TÜKETİRİMDE TÜKETİRİM... , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Marketlerde satılan tuzun zararı var evet. Hatta kanserojen tehlikesi bile çıktı. Bu da doğru. Ama bu haberler ortaya çıktığında uzmanlar insanlara tuz kullanmayın demedi ki. Alternatiflerin var, köy tuzu var, marketlerde satılanlardan daha büyük ve daha doğal. Çoğu yerde de bulunur. Ne kanserojeni var ne bişeyi. Neredeyse 1 yıldır kullanıyorum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 bi ururnun basina `koy` kelimesini ekleyince icimiz disimiz saglik oluyomus. oyle dediler.. koy kahvaltisi koy boregi koy yumurtasi koy penisi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Joker said: siz 95 te geberipte 100 yaşımda ölümsüzlük bulunduğunda gülücem size nihaha diye. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/1/16/Drevil_million_dollars.jpg/200px-Drevil_million_dollars.jpg 100 yasinda olumsuz olup ne yapicaksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 köy tuzu denilmesinin sebebi endüstriyel işlemlerden fazla geçirilmemesiydi :/ Abi şu genellemeleri bi bırak da bi araştır soruştur be ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Bu "doğal tuz", "deniz tuzu", "himalaya tuzu" zart zurt bir ton hikaye var. Hangisi nedir, gerçek midir belli değil. Sağolsun zaten öyle bir memlekette yaşıyoruz ki aldığımız ürününün içinde ne var gerçekte bilen, emin olabilen yok. Daha sonra sodyumlu sodyumsuz vs. işi çıktı başımıza. Ayrıca çaya şeker koymaya laf edenler var ki, moderasyonu burada göreve çağırıyorum, ağzının yadını bilmeyenlerin forum bünyesinde tutulmaması gerek! Şimdilerde şeker yerine Splenta diye bir tatlandırıcı tavsiye etti doktor bir arkadaş, onu deneyeceğim bakalım. Fakat bu konuyu şeker topic'ine saklıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar