Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TUZ ZARARLI OMFG diyip yemeğe artık tuz konulmaması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Red said:

çaya şeker ahahahah

ben böyle 4-6 şekerle çay içenleri görünce şok oluyorum

lan nutella falan ye canın tatlı istiyorsa.baklava ye.hatta direk küp şekeri ye.ama çaya niye atıyorsun

zamanı yokmuş demek ki
Mesaj tarihi:
Chemical said:

AMAN ALLAM YEMEKTEN LEZZET GELİYOR BU..BU..TUZ...OF ÇOK TUZLUOOEEAA. tepkisi vere vere yemeklere konulan tuzu komple iptal ettirenler kafanıza vurayım, üstüne eklemekle tadı kurtarılamayan yemekler var, mahvettiniz lan herşeyi. sarı işiyorsanız su için kardeşim.

hayır
Mesaj tarihi:
sen ise vibratör dildo falan tüccarısın..

torunların senden bahsederken çok gurur duyacaklar.

"benim büyü dedem kol gibi zenci makine satıyormuş! yağlı damarlı böle! NA BU KADAR!"
Mesaj tarihi:
genellemeler genellemeler genellemeler

vs

scientific facts

abi 100yaşına kadar yaşama zaten. 60-70e kadar yaşa ama sağlıklı yaşa, dinç yaşa. yaşlanınca 4saniyeye 3şikayet sığdırarak 24/7 "ay oram ağrıyor, midem de yanıyor, kolum da tutuldu" diycekseniz yaşamayın zaten.
Mesaj tarihi:
siz 95 te geberipte 100 yaşımda ölümsüzlük bulunduğunda gülücem size nihaha diye.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/1/16/Drevil_million_dollars.jpg/200px-Drevil_million_dollars.jpg
Mesaj tarihi:
Marketlerde satılan tuzun zararı var evet. Hatta kanserojen tehlikesi bile çıktı. Bu da doğru.

Ama bu haberler ortaya çıktığında uzmanlar insanlara tuz kullanmayın demedi ki. Alternatiflerin var, köy tuzu var, marketlerde satılanlardan daha büyük ve daha doğal. Çoğu yerde de bulunur. Ne kanserojeni var ne bişeyi.

Neredeyse 1 yıldır kullanıyorum. Saygılar.
Mesaj tarihi:
bi ururnun basina `koy` kelimesini ekleyince icimiz disimiz saglik oluyomus. oyle dediler..

koy kahvaltisi
koy boregi
koy yumurtasi

koy penisi..
Mesaj tarihi:
Joker said:

siz 95 te geberipte 100 yaşımda ölümsüzlük bulunduğunda gülücem size nihaha diye.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/1/16/Drevil_million_dollars.jpg/200px-Drevil_million_dollars.jpg

100 yasinda olumsuz olup ne yapicaksin
Mesaj tarihi:
Bu "doğal tuz", "deniz tuzu", "himalaya tuzu" zart zurt bir ton hikaye var. Hangisi nedir, gerçek midir belli değil.

Sağolsun zaten öyle bir memlekette yaşıyoruz ki aldığımız ürününün içinde ne var gerçekte bilen, emin olabilen yok.

Daha sonra sodyumlu sodyumsuz vs. işi çıktı başımıza.

Ayrıca çaya şeker koymaya laf edenler var ki, moderasyonu burada göreve çağırıyorum, ağzının yadını bilmeyenlerin forum bünyesinde tutulmaması gerek!

Şimdilerde şeker yerine Splenta diye bir tatlandırıcı tavsiye etti doktor bir arkadaş, onu deneyeceğim bakalım. Fakat bu konuyu şeker topic'ine saklıyorum.
  • Yeni Oluştur...