Masakari Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Ben şeriat dedim ama oda min 4 olduğu için yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 alkol aldik mi gencler hayir almadiysanız bir an evvel alin yeni yilda cok super ileri demokrasi zamlari gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Bu siyasetle ilgilenmiyorum diyen arkadaşlar oy verirken hangi kriterlere uyuyorsunuz ? Hani ne için oy attığını bilmeyen koyunlar gibi takım tutarmışçasına kafanızda ki partiye mi atıyorsunuz yoksa adamları dinleyip buna göre mi karar veriyorsunuz ? Bence her insan belirli bir seviye siyaset bilgisine sahip olmalıdır.En azından karşısında ki insanı değerlendirebilecek konumda olmalıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 ben babam hangi partiye oy veriyosa ona oy veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 adnan oktar parti kursa oy veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 ben rengi güzel gelene oy veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Umuruk said: Bu siyasetle ilgilenmiyorum diyen arkadaşlar oy verirken hangi kriterlere uyuyorsunuz ? Hani ne için oy attığını bilmeyen koyunlar gibi takım tutarmışçasına kafanızda ki partiye mi atıyorsunuz yoksa adamları dinleyip buna göre mi karar veriyorsunuz ? Bence her insan belirli bir seviye siyaset bilgisine sahip olmalıdır.En azından karşısında ki insanı değerlendirebilecek konumda olmalıdır. oy vermiyorum keyfimi bozamam sabahın köründe kalkıp oy vermeye kasarak lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 GERGE said: Herseyi yazmamissin. Anarko-kapitalistim ben. avukatin hipster i da entersan oluyor arkadas. hipster liberteryen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 KuddusiMavra said: Hangi siyasi görüşü benimsiyorsunuz? Boş-dolu yüzlerce siyasi tartışma dönüyor pati'de. Üstelik yazanların çoğu da sorsan lay lay lom tipler...ya da öyleler mi? Bana Sosyalist-Sosyal Demokrat-Kemalist farklarını açıklar mısın ? ONa göre oy vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Siyaset nedir abi?bekarlarımız sevişsin evlilerimiz bez degistirip evlat çüküyle oynasın .nedir siyaset arkadaş çeto abi yaşın 42 ama 70'lik haca da gizlice gidip gelmiş kemalist dedeler gibisin :) sarkık ve öfkeli asdasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Abi siyasi olarak bi görüştün olmam birşey ifade ediyor mu bilmiyorum. Ben kendime bakıyorum açıkçası, kendi kafama ve yaşayış tarzıma göre oluşturduğum bi çevrem var.Bu çevrede dinle ilgili olanlar yok, ha onlara karşı kötü bir tavrımda yok ama beni kısıtlamak isteyen insana kızarım.Din sömürücülüğünü de sevmem. Sol muyum, açıkçası buna da tam manasıyla evet hayır diyemiyorum gerçekten TR'deki solun abuk subuk hareketleri ve düşünceleri var.Muhafazakar soluz resmen, kendi düşüncesi dışındakileri aforoz ediyorlar direk.Muhalet yapma filan 0. Sağ mıyım,muhafazakar mıyım?Muhafazakar değilim yenilikçi biriyim çünkü, statükoculuğu karşıyım.Totolitarizmden nefret ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Biz klancana Turancıyız. http://p.twimg.com/Avrh-hkCAAEufiN.jpg:large http://sphotos-a.xx.fbcdn.net/hphotos-ash4/c9.0.403.403/p403x403/395019_553832064633138_1538339123_n.jpg http://member.gazetevatan.com/userfoto/727839.jpg http://3.bp.blogspot.com/_n3hU0kkEchg/S9dDXgg3QmI/AAAAAAAABH0/9jabPgyHEUo/s1600/gok-girsin-kizil-ciksin.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 TurN ne abi yoZgatın köyümü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 abi milliyetçi sol gibin bişey varmı?? ülkücü değilim emme miliyetçi bi yapım var ama islamın ılımlı oryantalist yapısı bozuyor beni..şöyle milletçe maklube yerine kımız,içsek at binsek falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Tıfılın kolundaki rünler de ney ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 abi ne ruh hastaları varmış dövmeye bak la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Frostbite said: abi milliyetçi sol gibin bişey varmı?? ülkücü değilim emme miliyetçi bi yapım var ama islamın ılımlı oryantalist yapısı bozuyor beni..şöyle milletçe maklube yerine kımız,içsek at binsek falan.. ulusalcılık var maoculuk var atatürk milliyetçiliği var felan falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Masakari said: Tıfılın kolundaki rünler de ney ? Göktürkçe gök girsin kızıl çıksın yazıyo işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 ama gidip mal gibi başına sonuna islamın sembolü hilal felan koyması manasız olmuş kurt başı koysa daha iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 abi hilal değilde ay yıldız gibi onlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 sdskjglkfdlkjdflkg ne kafası bu ya.ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Umuruk said: Bu siyasetle ilgilenmiyorum diyen arkadaşlar oy verirken hangi kriterlere uyuyorsunuz ? Hani ne için oy attığını bilmeyen koyunlar gibi takım tutarmışçasına kafanızda ki partiye mi atıyorsunuz yoksa adamları dinleyip buna göre mi karar veriyorsunuz ? Bence her insan belirli bir seviye siyaset bilgisine sahip olmalıdır.En azından karşısında ki insanı değerlendirebilecek konumda olmalıdır. Karşımdaki insanın her zaman "dolandırıcı" olduğunu, Türkiye'de siyasette yükselmenin şartının "vasıfsız ve hırsız" olmak olduğunu bilerek oy atıyorum. edit: Ayrıca, takım tutar gibi bir siyasi görüşü tutan adam anca gidip koyun gibi tek partiye oyunu verir. Dolandırıcıların hiçbiriyle ilgilenmeyen adam onu yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Frostbite said: abi hilal değilde ay yıldız gibi onlar.. hilal, -li Ar. hil¥l a. (hila:li, l ince okunur) 1. Ayın ilk günlerinde aldığı yay biçimi, ayça, yeni ay. 2. esk. Çocukların okuma öğrenmeye başladıklarında satır ve sözleri şaşırmamak için söz üzerinde gezdirdikleri ucu sivri, uzunca bir gösterme aracı. hilal ay zaten abi islam sembolüdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 BonePART said: Frostbite said: abi hilal değilde ay yıldız gibi onlar.. hilal, -li Ar. hil¥l a. (hila:li, l ince okunur) 1. Ayın ilk günlerinde aldığı yay biçimi, ayça, yeni ay. 2. esk. Çocukların okuma öğrenmeye başladıklarında satır ve sözleri şaşırmamak için söz üzerinde gezdirdikleri ucu sivri, uzunca bir gösterme aracı. hilal ay zaten abi islam sembolüdür frostbite haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 yok hilalin islami bi sembol olduğuna katılıyorum da geçenler de balon olması muhtemel bi haberde çinde çok eski bi mezarda ayyıldız figürleri bulunmuş.yani müslümanlıkdan önce de kullanıyormuşuz diye kafamda yer etmiş işte niye kızıyonuz hemen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar