KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Hangi siyasi görüşü benimsiyorsunuz? Boş-dolu yüzlerce siyasi tartışma dönüyor pati'de. Üstelik yazanların çoğu da sorsan lay lay lom tipler...ya da öyleler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 allahçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 bunlarin yarisi siyasi gorus degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 AUUUUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 siyaset ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 hiçbir siyasi görüşü, hiç bir kimliği benimseyemiorm. hepsi lol tatava hatta birbirinin aynı gelio, basit bi ilizyondan fazlası deil. ha o listeye suarkoloji yi eklersen tıklarım, gelin çürümüş ve yozlaşmış ideolojileri bırakın yeni akıma takılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Kaos. Hayatımda siyaset kadar boş birşey görmedim, hiçbir zaman anlamadım anlamak istemedim. Hadi meslek olarak bunla uğraşanlar neyse de, boş boş forumlarda kahvelerde akşama kadar bunları konuşuyorlar şaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Beşiktaşlıyım ben ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 hepar hngisi oluyor Türk milliyetçiliği Halkçılık Sosyal adaletçilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Şirketokrasi yok listede onu işaretlicektim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Ne boklar yedim bir bilseniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Kemalist olur diye düşünüyorum. Sen karar ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Sosyal demokrat falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 ırkcıyım ben siyasi görüş olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 siyasetle ilgilenmiyorum ilgilenmenin vakit kaybı olduğunu düşünüyorum. sayın çetinTaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Perinçekistiz biz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 dışarıda kapitalist, mutfakta sosyalist, yatakta anarşistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Herseyi yazmamissin. Anarko-kapitalistim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 her şeyi yazmadığımı biliyorum. bunun için de şık var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Türkçüyüm ama, siyaset boş iş en doğru şık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 senko said: siyasetle ilgilenmiyorum ilgilenmenin vakit kaybı olduğunu düşünüyorum. sayın çetinTaş ahahah aklı başında insanbelli ediyo kendini ya, siyaset bildiğin işsiz yeto uğraşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Kur'ân öğrencisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 ha bide level 85 monkum bu sayılıyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 siyaset, seyisten yani at bakıcısından türemiş bir kelimedir. temel olarak toplumu ve insan yaşamını düzenleme, yürütme anlamı taşır. hepimiz toplum içinde yaşadığımıza göre, insan yaşamına dair her şeyin olduğu gibi, senin burada siyaset yeto uğraşı yazabilmenin bile siyasi neden-sonuç ilişkileri vardır. bu neden-sonuç ilişkilerini çözmeye çalışmaya da siyasetle ilgilenmek denir. at kafalılığın lüzumu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 baya yeto uğraşı, deal with it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar