se7en Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 paticiler..size basimdan gecen cok ilginc bi olai anlaticam arife günü evde rtl izliodum hani su alman kanali bi adam programa ciktii adi daa uri geller adam aynen dedi kii tv basindaki herkess kasiklarinii ekrana yaklastirsin aynii zamanda bozuk saatlerinizi de dedii..basta hic inanmadim ve hadi len dedim daha sora merak ettim ve kasigi tv ye yaklastirdimm ve kasik yamulduu ciiden yamulduu.. yanee ve o an kanalin tüm tel.leri kilitlenmiss her kasigini tv ye yaklastiranin kasiq yamulmuss..vay anasina ddm yanee ( bu arada alm. biliorm) ondan anladim[signature][hline]kaybetcek birşeyi olmayan insandan korkacaksın..!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 KASIK bükülmesi nedir dedim bir anda eğersem kaşık bükülmesiymiş :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 bi kere merak edip sitesine bakmıştım. bükülebilir, katlayıp çantaya koyabileceğiniz bisiklet satıyomuş artık adam. bükülebilir kahkahalar atarak uzaklaştım. [Bu mesaj Gazanfer tarafından 17 Kasım 2004 11:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Ahhha aynen. Ulan kasık nası bükülür dedim. Düşündüm huylandım..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver122 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 ya şuna kaşık desen olmazmıydı, yazının ortalarında ne demek istedieğni anladım [Bu mesaj forgiver122 tarafından 17 Kasım 2004 12:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 olurmu ole seyya tas yagcak walla..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 heheh bir yandan da kasık ekrana nasıl yaklaştırılır diyorum :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 ehuehue bende çok fesatmışım,bir ş harfi nelere neden oluyor..[signature][hline]click here online now though under contruction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Oeehhhh... Hakkaten herkes de kasık diye düşünür mü... Bizim bi arkadaş vardı adam kasıklarını 3 tur çevirmişti de sonra ameliyatla düzeltebilmişlerdi anca o geldi aklıma[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Haha lol abso... Haha, hayalini ettikçe gülüyorum. Evde kasıklarını açmışsın, 70 ekran bi tv'nin önüne geçmişsin, tvde de bi adam var ve kasıklarınla adamın suratı aynı hizada.. Karın yada kocan geliyo eve, seni o halde görüyo.. Ulan ayıkla şimdi pirincin taşını.. -Ya aşkım ben, kasık, ama... -Ya hayatım büküyo, yok yok bildiğin gibi değil!! -Ya meleğim cidden, valla sapık deilim..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Hadi onu bırak. Tut ki adam hakkaten kasık büküyor :) *Doktor bey TVde bi adam demişti yaklaştırın bükücem diye -Ve siz de mal gibi yaptınız. *Ne biliyim olmaz gibime gelmişti. -O zaman neden yaptınız. *ya yaptık işte bi mallık uzatmayın da büküğü nasıl düzelticez onu düşünelim. -Pek de fena bükmüşssünüz. *Ben değil adam büktü tekrar belirteyim [Bu mesaj Absolut tarafından 17 Kasım 2004 12:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Uri Geller 70 lerden beri bu işleri ile bilinen bir adam bir zamanlar "Bilinmeyen" diye bir dergi çıkardı Türkiyede sanırım 90 ların başıydı bu adam ait en az 5 fasikül yayınlamışlardı sadece televizyonda soytarılık yapan bir adam değil, üzerine araştırmalar yapılan bir adam aynı zamanda. Bilindik bi şaklaban değil yani.[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Ahaha yarıldım burda...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Aradım buldum Uri Gellerin olduu dergiyi ilk 1973 te BBC de bu gösteriyi yapmış Programdan önce oturup sahne arkasında programa katılan herkesin bir resmini çizip zarflara koyup program sunucusuna vermiş ve mühürlemişler zarfları ayrıca programda bir çatalı parmağının ucuyla hafifçe ovalayarak yamultmayı başarmış. Aynı anda izleyenlerin evlerinde bulunan bir çok çatal ve kaşık yamulmuş. Bu programdan sonra tüm Britanyada meşhur olmuş. Buna benzer bir sürü gösteri sonrasında Stanford Üniversitesi elektro manyetik ile ilgili yapılan araştırmalarında bu adamın sahtekar olmadığını açıklamış. Marifetleri arasında bozuk saatleri dokunarak çalıştırmak, düşünce okumak, nesneleri dokunmadan havaya kaldırmak gibi bir sürüsü geliyormuş.[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... [Bu mesaj SadButcher tarafından 17 Kasım 2004 12:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar