Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnternet seçimi yardım pls

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kgns said:

Joker said:

diyorum ki bir site yapayım. insanlar internet bağlantılarından hangisi kendine uygun seçebilsin. speed test yapabilsin ve diğer insanların kullandığı net'in semt bazlı performans'ını direk kullananlardan görebilsin.

faydalı olur mu sizce?

yapabiliyosan yap işe yarar

http://www.secmeje.com/default.aspx

ufak bi konsept çalışması yaptım bile. işlevsellik yok henüz.
Mesaj tarihi:
abi iyi etmişin de, işlevsellik olmadan sadece bir tasarım projesi olur, o da hiç bir işe yaramaz. yapabiliyosan önce işlevselliği yap sonra istediğin dizaynı giydirirsin üstüne o kısım kolay.
Mesaj tarihi:
15dk yı bırak ne kadar uğraşsan da bitecek bir iş değil, güncel tutması dinamik olması, ve kullanıcının isteklerini güzel bir şekilde parametrize edip uygun interneti bulması, user content ile semt bazlı iss puanlaması, bence boşuna uğraşırsın.

ama dediğim gibi olursa süper olur :)
Mesaj tarihi:
sonuç olarak TTNet Hipernet mi? (20 veya 35 mbps)

yoksa önce Superonline 16mbps yalın adsl, sonra fiber hizmeti başlayınca da fibere geçiş mi?

bugün artık sipariş vermem gerekiyor
Mesaj tarihi:
TTnet Fiber bağlat, şuan özellikle İstanbul'da olmak üzere bütün Türkiye'de fiber yatırımları yapılıyor ve yük tamamen orada,

Hatta bakırları söküp satıyor TT, önemli bölgelerin tamamı fiber olacak birkaç yıla. Önem verdiklerinden ötürü ve Superonline'ın fiber konusunda önde olmasından kaynaklı gayette ilgililer ve öncelikli olarak bu müşterilere bakılıyor.

TT Fiber dışında düşünme, ayrıca başvurursan gelip tek kişi için bile kutu koyuyorlar. Super'de apartmandan adam bul diyorlar bütçeleri o kadar geniş olmadığı için asdfsda
Mesaj tarihi:
bu kampanyayı kaçırma bence. 24 ay taahhütlü 5 ay 5 lira her pakette;

http://www.biri.com.tr/besbeslikbiri.aspx

bende böyle bir kampanyayla 6 ay 7 tl'likti, 8 Mbps akksiz limitsiz tarifeye girmiştim 3 senedir sürüyor taahhüt bitti ama şuan 8 Mbps tarifeye devam ediyorum çok memnunum bir kere internet kesilme hız sorunu yaşamadım, 8 Mpbs parası verip, 9.5 Mbps'lik internet kullanıyorum şuan sanırım santrale yakın olduğum için emin değilim. şu haliyle ttnet 8 Mpbs'inden 10 lira daha ucuz.

hatta şu kampanyadan yararlanmak için interneti kestirip, tekrar bağlatmayı düşünüyorum şuanda. :)

Kampanya 31 aralıka kadarmış sitede duruyor hala ama bitmiş olabilir.
Mesaj tarihi:
küçük şeylerden mutlu olmak, monoton hayatınıza renk katmak istiyorsanız metronet bağlatın... beş dakika kesintisiz bağlantı aldığınızda gözlerinizden sevinç yaşları gelecek.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
yeni konuya gerek yok sanırım, TTnet 8mb kotasız (AKK 50gb) kullanıcısıyım. 63 tl fatura veriyorum ve ilginç ama hiç sorun yaşamıyorum internetimle ilgili (1.2mbp/s ortalama dl hızım).

5 tl farkla (aylık 68 tlye) 16 mb'a kadar kotasız (50gb AKK) paketi de cazip geliyor şu an açıkçası. bölgemdeki altyapı 16 mb ı destekliyor ancak 9mb mi alabilirim 16mb verilebilir mi bunu öğrenmenin yolu var mı ?
Mesaj tarihi:
tt net şu yalın internette bile telefon hat ücretini geçirdiği sürece isterse allah hızında internet versin almayacağım..

ha fiyatları ayarlar da çok uygun hale gelirse olur ama kullanmayacağım hizmeti dayatmasın

uydunet gogogo yaptım en azından kablolu yayından bbc cnn rtl fln izleyebiliyorum sadece 7tl gibi komik bir rakam alıyorlar
Mesaj tarihi:
bağlı olduğu santralden ogrenirsin cagri merkezinden degil. orda alirsin der ama ben aradim bbeyi santrali adam max 12 alirsin dedi cmerkizndeki kiz hiper desteklio demisti guya...
  • Yeni Oluştur...