bck Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 belki yetimdir kedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 lan bakamıcaksan niye aldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 kediyi almış.eve getirmiş.hemen sağlık problemi olmuş.ertesi gün satılığa çıkarmış işte sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 eğer kediyle ilgilenemiyorsan ve iyi bir yuvada büyümesini, gerçekten ilgilenilmesini istiyorsan bariz bi petşop fiyatı biçmeden aday ararsın, konuşursun, kafana yatarsa anlaşırsın. "ben kediyi bedavaya almadım, parasız vereceğime işkence çektiririm." mantığı biraz ters olmuş. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Ben kedimi para ile almadım, yavrularını da para ile degil bakabilecek olanlara verdim. Yazık günah ya Edit; benim kedim/lerim de iran. Biri balkondan atladı ama :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Balkondan atlamayan kedi kedi değildir zaten. Kedi dediğin mart ayında azar balkondan atlar. Öteki türlüsü cacık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 malum gif geldi aklıma ama. koymiyim şimdi yazık :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Aceace said: Balkondan atlamayan kedi kedi değildir zaten. Kedi dediğin mart ayında azar balkondan atlar. Öteki türlüsü cacık. öyle değil. ailemin evi çatı dubleks, bir akşam aşağı katta otururken kedi bir anda gözlerini tavana dikti, sonra kuş kovalar gibi bir hışımla yukarı kata koştu, ardından çıktık ama yukarı koşup durmamış, terastaki parmaklığa zıplayıp aşağı düşmüş yavrucak :/ (üst kat 6. kat sayılıyor ama kot farkıyla 8. kata denk) veterinere yetiştirdik ama elimizde can verdi. "her kedi atlar" denip geçilecek bir olay değil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Yuh, bizimki atlamaz umarım ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 kapıları açık bırakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 tekirle takas düşünür müsün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 tekir + 1 kutu malbuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Dworgian said: Aceace said: Balkondan atlamayan kedi kedi değildir zaten. Kedi dediğin mart ayında azar balkondan atlar. Öteki türlüsü cacık. öyle değil. ailemin evi çatı dubleks, bir akşam aşağı katta otururken kedi bir anda gözlerini tavana dikti, sonra kuş kovalar gibi bir hışımla yukarı kata koştu, ardından çıktık ama yukarı koşup durmamış, terastaki parmaklığa zıplayıp aşağı düşmüş yavrucak :/ (üst kat 6. kat sayılıyor ama kot farkıyla 8. kata denk) veterinere yetiştirdik ama elimizde can verdi. "her kedi atlar" denip geçilecek bir olay değil yani Ah pardon. Gerçekten düşünemedim. Üzüldüm. Başınız sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Yok abi nereden bileceksin zaten. Sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Aceace said: Dworgian said: Aceace said: Balkondan atlamayan kedi kedi değildir zaten. Kedi dediğin mart ayında azar balkondan atlar. Öteki türlüsü cacık. öyle değil. ailemin evi çatı dubleks, bir akşam aşağı katta otururken kedi bir anda gözlerini tavana dikti, sonra kuş kovalar gibi bir hışımla yukarı kata koştu, ardından çıktık ama yukarı koşup durmamış, terastaki parmaklığa zıplayıp aşağı düşmüş yavrucak :/ (üst kat 6. kat sayılıyor ama kot farkıyla 8. kata denk) veterinere yetiştirdik ama elimizde can verdi. "her kedi atlar" denip geçilecek bir olay değil yani Ah pardon. Gerçekten düşünemedim. Üzüldüm. Başınız sağolsun. başınız saolsun dworgian, matem havasını dağıtmak için soyleyeyim o zaman, benimkinin yükseklik korkusu var ve bırak atlamayı, açık pencereye 30cm den fazla yaklaşamıyor. konu ile alakalı olarak da, arkadaş kendince haklıdır belki "bedavaya almadım ki beleşe vereyim derken" ama zaten bizim anlatmaya çalıştığımız şey ile paralel düşün(e)mediği için, "bakamayacağı" dostumuzu "para verip mal gibi" satın almıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 teşekkürler. tatsız durum tabii. hani "ölüp giden hayvan neticede" diye bakanlar olacaktır ama işte biz öyle düşünemiyoruz sahibi olunca. bu arada yükseklik korkusu olan kedi de iyiymiş. dertsiz tasasız oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 şark kurnazı tam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar