Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2AYLIK ERKEK İRAN KEDİMİ VERİYORUM

river170

Öne çıkan mesajlar

eğer kediyle ilgilenemiyorsan ve iyi bir yuvada büyümesini, gerçekten ilgilenilmesini istiyorsan bariz bi petşop fiyatı biçmeden aday ararsın, konuşursun, kafana yatarsa anlaşırsın.

"ben kediyi bedavaya almadım, parasız vereceğime işkence çektiririm." mantığı biraz ters olmuş. evet.
Sosyal ağlarda paylaş

Aceace said:

Balkondan atlamayan kedi kedi değildir zaten. Kedi dediğin mart ayında azar balkondan atlar. Öteki türlüsü cacık.

öyle değil. ailemin evi çatı dubleks, bir akşam aşağı katta otururken kedi bir anda gözlerini tavana dikti, sonra kuş kovalar gibi bir hışımla yukarı kata koştu, ardından çıktık ama yukarı koşup durmamış, terastaki parmaklığa zıplayıp aşağı düşmüş yavrucak :/ (üst kat 6. kat sayılıyor ama kot farkıyla 8. kata denk)

veterinere yetiştirdik ama elimizde can verdi.

"her kedi atlar" denip geçilecek bir olay değil yani
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

Aceace said:

Balkondan atlamayan kedi kedi değildir zaten. Kedi dediğin mart ayında azar balkondan atlar. Öteki türlüsü cacık.

öyle değil. ailemin evi çatı dubleks, bir akşam aşağı katta otururken kedi bir anda gözlerini tavana dikti, sonra kuş kovalar gibi bir hışımla yukarı kata koştu, ardından çıktık ama yukarı koşup durmamış, terastaki parmaklığa zıplayıp aşağı düşmüş yavrucak :/ (üst kat 6. kat sayılıyor ama kot farkıyla 8. kata denk)

Ah pardon. Gerçekten düşünemedim. Üzüldüm. Başınız sağolsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Aceace said:

Dworgian said:

Aceace said:

Ah pardon. Gerçekten düşünemedim. Üzüldüm. Başınız sağolsun.

başınız saolsun dworgian, matem havasını dağıtmak için soyleyeyim o zaman, benimkinin yükseklik korkusu var ve bırak atlamayı, açık pencereye 30cm den fazla yaklaşamıyor.

konu ile alakalı olarak da, arkadaş kendince haklıdır belki "bedavaya almadım ki beleşe vereyim derken" ama zaten bizim anlatmaya çalıştığımız şey ile paralel düşün(e)mediği için, "bakamayacağı" dostumuzu "para verip mal gibi" satın almıştır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...