Chimera167 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Eminim herkesin başına geliyordur böyle seyler zorla aileniz bi yere götürmeye çalışır şu anda öyşe bir durumdayim ve canim cok sikiliyor evimde olmak istiyorum bilgisayarda sadece internet war uo fln hiç bişi yok animasyon fln yani normalde yaptıgım hiçbirşeyi yapamıyorum bişey alıcaz diye götürüyorlar ama karşılıgında hep pişman olan ben oluyorum su anda ananemde oturuyorum çok sıkıldı Mp3 arşivim yok şarkı dinliyemiyorum sabahtan beri Al1 de burdan yak dinliyorum Sagopalarımın hepsi ewde kaldı durumumu paylaşmak istedim saat 22 ye kadar paticik okicam... Yorumlarınızı harbi bekliyorum REFREEEESSHHH :lol:[signature][hline]Bennnnn Sozluk ÜMMM !!! ANSALON UO RESMİ SİTESİ www.bkcartoons.com Ayrıca Animasyon Sitesidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 can sıkıntısı son zamanların büyük derdi insanoğlunda =)[signature][hline]msn/mail|mail|icq Hayat,silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Aynen ya iğrenç vbişedri çok ii bilirim...[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 az restorana sürüklemediler beni:) (gerçi sıkılmıyorum artık, cep telefonunu oyun indirdim zilyon tane onları oynuyorum heuhe) sen en azından paticik falan okuyabiliyorsun şükret bence :)[signature][hline]öss nubisi MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 ben hala burdayım :( böhühühü napıcam a.q. ya ... Duruyorum öyle boş boş[signature][hline]Bennnnn Sozluk ÜMMM !!! ANSALON UO RESMİ SİTESİ www.bkcartoons.com Ayrıca Animasyon Sitesidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 çık kız tavla diycemde döverler diye demiyorum :D benim öyle bi durumum yok çünkü annem yurt dışında kalıyor. Babam zaten kendinden bi haber bende kardeşimle tek takılıyom.[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 iyi olmuş aslında uzaklaş uodan fln yenilik olsun ya =)) çık dolaş et komşuların kapısını çal, pardon yanlış geldim galiba de, elbet karşılıklı oturcaın birine rastlarsın ne bilim taş at milletin camlarına, pencerelerine lazer tut nıhahaha anneni felan al git bi yerlere ya değişiklik olur XD[signature][hline]Let me back let me back, I promise to be good. Don't look in the mirror at the face you don't recognize. Help me, call the doctor Put me inside Put me inside Put me inside Put me inside Put me inside **no paranoia@ montezaus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 yat uyu.[signature][hline]a soulful song, that would not stay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 şehremini de de ne kız olur hee :D[signature][hline]Bennnnn Sozluk ÜMMM !!! ANSALON UO RESMİ SİTESİ www.bkcartoons.com Ayrıca Animasyon Sitesidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike-de-Morgoth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 en iyisi.[signature][hline]Değerini bilmek gerekir Aşkın..aaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 de burda hiç bişi yok ve ben hala paticikteyim[signature][hline]Bennnnn Sozluk ÜMMM !!! ANSALON UO RESMİ SİTESİ www.bkcartoons.com Ayrıca Animasyon Sitesidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Ansalon Uo'nun owneri annesiyle addalaramı gitmis canım benim.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 said: Naa, 16 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: Ansalon Uo'nun owneri annesiyle addalaramı gitmis canım benim. nie Ansalonun ownerı olunca bişi mi deghisiyor :lol: - anne ben owner oldum ayrı eve çıkıyorum artık sizinle kalamam :P[signature][hline]Bennnnn Sozluk ÜMMM !!! ANSALON UO RESMİ SİTESİ www.bkcartoons.com Ayrıca Animasyon Sitesidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 dün bütün gün bu bilgisayarın başında oturdum. asıl kullandığım pc arızalandığından eski pc'mi kullanmak zorunda kaldım ve halen onu kullanmaktayım. bu pc'de de hiç birşey yok malesef.. az kalsın çatlıyodum neyseki cnbc-e'deki "black cat white cat" filmi imdadıma yetişti. süper bi filmdi.. GOOOoooOooLL... Türkiye : 1 - Ukrayna : 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 said: Naa, 16 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: Ansalon Uo'nun owneri annesiyle addalaramı gitmis canım benim. bu guzeldi :lol:[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net Exile UO Player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 wah yawrum kolay gelsin..[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki: -Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki : -Palayla bi ilişkiniz varmı? -Sadece arkadaşız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Direk atla abi camdan[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 gitmicen olm dicen benim yaşım kemale erdi.[signature][hline]Arsen Manson[B-D] Guildmaster Of Black Dragons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Müzikten uzak kalmamak lazım :lol:,bozar...[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar