Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aile Zorlamasi

Chimera167

Öne çıkan mesajlar

Eminim herkesin başına geliyordur böyle seyler zorla aileniz bi yere götürmeye çalışır şu anda öyşe bir durumdayim ve canim cok sikiliyor evimde olmak istiyorum bilgisayarda sadece internet war uo fln hiç bişi yok animasyon fln yani normalde yaptıgım hiçbirşeyi yapamıyorum bişey alıcaz diye götürüyorlar ama karşılıgında hep pişman olan ben oluyorum su anda ananemde oturuyorum çok sıkıldı Mp3 arşivim yok şarkı dinliyemiyorum sabahtan beri Al1 de burdan yak dinliyorum Sagopalarımın hepsi ewde kaldı durumumu paylaşmak istedim saat 22 ye kadar paticik okicam... Yorumlarınızı harbi bekliyorum REFREEEESSHHH :lol:[signature][hline]Bennnnn
Sozluk ÜMMM !!!
ANSALON UO RESMİ SİTESİ
www.bkcartoons.com
Ayrıca Animasyon Sitesidir...
Sosyal ağlarda paylaş

çık kız tavla diycemde döverler diye demiyorum :D benim öyle bi durumum yok çünkü annem yurt dışında kalıyor. Babam zaten kendinden bi haber bende kardeşimle tek takılıyom.[signature][hline][b]Msn : [email protected]

Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P
Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D
Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b]
Sosyal ağlarda paylaş

iyi olmuş aslında uzaklaş uodan fln yenilik olsun ya =))

çık dolaş et komşuların kapısını çal, pardon yanlış geldim galiba de, elbet karşılıklı oturcaın birine rastlarsın ne bilim taş at milletin camlarına, pencerelerine lazer tut nıhahaha

anneni felan al git bi yerlere ya değişiklik olur XD[signature][hline]Let me back let me back, I promise to be good. Don't look in the mirror at the face you don't recognize. Help me, call the doctor Put me inside Put me inside Put me inside Put me inside Put me inside

**no paranoia@ montezaus
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Naa, 16 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki:
Ansalon Uo'nun owneri annesiyle addalaramı gitmis canım benim.

nie Ansalonun ownerı olunca bişi mi deghisiyor :lol:
- anne ben owner oldum ayrı eve çıkıyorum artık sizinle kalamam :P[signature][hline]Bennnnn
Sozluk ÜMMM !!!
ANSALON UO RESMİ SİTESİ
www.bkcartoons.com
Ayrıca Animasyon Sitesidir...
Sosyal ağlarda paylaş

dün bütün gün bu bilgisayarın başında oturdum. asıl kullandığım pc arızalandığından eski pc'mi kullanmak zorunda kaldım ve halen onu kullanmaktayım. bu pc'de de hiç birşey yok malesef.. az kalsın çatlıyodum neyseki cnbc-e'deki "black cat white cat" filmi imdadıma yetişti. süper bi filmdi..

GOOOoooOooLL... Türkiye : 1 - Ukrayna : 0
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...