Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Amac oyunsa ilk sayfada soylenmis Lenovo alinmali. Ya da bu var, en iyi model 2000TL'ye kadar bence: http://www.bimeks.com.tr/urun/125863/acer-v3-771g-w8-.aspx Ekran kalitesi kotu bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Dworgian said: Cok ilginc, ben de mesela lenovo yu tırt sanirdim ogretici oldu bu topic. Ben direk topic i linkleyeyim o karar versin ne alacagina :) Son karar, marka olarak lenovo -> samsung -> asus i7 en olmadi i5 islemci, ve max ekran kartı :) Ty tekrar :) Abi gtx ekran kartlı bir şey bulursan onu al, 300 400'üne bakma. Neden dersen gtx olmayan tüm laptop ekran kartları tırt. Ben de 2 sene kadar laptopta oyun oynadım müşküliyetten, gt kartla aldığın ilk 6 ay medium oynarsın, sonraki 6 ay low'a kayar sonra oynayamazsın. Hele FPS falan oynuyorsan laptop'ı camdan atarsın ilk iki hafta içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 kzpmaza said: Gerge'nin önerdiği laptoplar güzel gibi. Ben de bi Asus öneriyim çeşitlilik olsun. novabilgisayar.com Bi farklı kasa olanını kendim kullanıyorum. 1.5 sene oldu hala ısınma yok laptopda. fan çalışıyor oyun oynarken tabi ama bileğini koyduğun yer ya da klavye kesinlikle ısınmıyor. çok sağlam kasa yapmış adamlar. içini açıp baktım işlemciyi alüminyum folyo ile sarmışlar. ucuz yöntem ama işe yarıyor. Dell almanı tavsiye etmem, şu meşhur bi kasası varya arkası kalın, arkadaşlarımda var ısınma oluyor çok fazla. fan gerekli gereksiz çalışıyor. Samsung,Asus,Lenovo iyidir. Sony alman için en az 2-2.5 arası bişey alman lazım ucuz modelleri gerçekten çok dandik. Ekran kartını da yabana atmasın arkadaşın bence illaki lazım oluyor. Benimki ASUS da ısınmıyordu hiç, lan ne süper laptop diyordum, sonra hiç ısınmadan yandı ekran kartı QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Gtx almaya kalkip islemciden fln odun vermeyelim yahu. Sonucta primary objective gaming degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 En ucuzu bu onlarin: http://www.bimeks.com.tr/urun/125574/asus-g55vw-s1196h-w8-.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Ben GERGE'nin postla atıldım olaya ahah. Çok doluyum eski laptop'uma karşı. Lenovo'nun kesenize en uygun modeline bakın eğer durum öyleyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Lenovo'yu alin bence de. Simdi Matlab'in hizli olmasi iyidir, alirken bir guzel de kandirirsin kendini bununla; ama hepimiz ogrenci nedir biliyoruz yani. O makineyle oyun oynanacak. Ister Far Cry 3 olsun, ister Civilization V olsun. Ancak kuzen ♀ ise olay farkli olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 http://www.eksenbilgisayar.com/urun/msi-ge60-core-i5-3210m-8gb-750gb-2gb-vga-gtx660m-156-full-hd-win8.aspx bu nasıl peki? ve evet kuzenimiz bayan edit: derken 2100 e kadar çıkmayalım dedi orada fail oldum direk. yine lenovo indirimi bitmeden lenovo ya döndük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Kagit ustunde cok iyi gorunuyor ama sorun cikarirsa kiz rage of a thousand suns moduna girer. Servis berbat. MSI'ler de sorunlar yasiyorlar, Acer ya da Lenovo gibi genel olarak servis gormeyen makinelerden degiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Kuzenine bir destek cık şunu alın: http://www.hizlial.com/u30.001.1473.0143/msi-ge60-0nd-414xtr-i5-3210qm-25ghz-8gb-750gb-2gb-gtx660m-156-freedos Okulu bununla bitirir. Üstüne de baya kullanır hem çanta , mouse de yanında, onları ayarlamakla uğraşmaz. Windows yüklersiniz artık üstüne. Hem bunun işlemci ve ekran kartı,Ram vs. önerilenlerin hepsinden iyi. Basarım öneriyi kaçarım buralardan. Not: Bakmamışım sen de aynı modelin linki vermişsin, ben sana windowsuz olanı verdim. Daha ucuz. Al sen MSI G60 serisini bak keyfine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Isyerinde 1 yillik Dell, evde 3 yillik Acer var. Ayrica annemlere verdigim 7 yillik bir Dell daha var. Acer fiyatina gore canavar alet cikti, bir iki problemi var ama o paraya bu boya gayet iyi. Dell ler biraz fazla isiniyor. Eski Dell in 2.5 senede fanlari cortladi, 5. senede ise yeni takilan fanlardan teki daha cortladi, digeri de bozulacam seklinde ses cikariyor su anda. Isyerindeki Dell den memnunum. Bir sonrakine Asus yada Acer almayi dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar