Ninja Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Bir masali animsatti bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 TSK oganizasyonuyla aç aç dansöz show wuhuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 yılbaşına 3 senedir ilk defa öpüşmeyerek giricem :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 KuddusiMavra said: Frostbite said: hu çekerek girecem ben.yılbaşı kutlaması nedir edep yahu! hoca onu hicri yılbaşında birlikte yaparız, ayıpsın ;) abi şaka maka şakirt esprisi yapmaya başladım değişim başladı lan korkuyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 GwindonSurion said: yılbaşına 3 senedir ilk defa öpüşmeyerek giricem :/ lan sana kız mı yok sersem? git bi yere, kıza sor "ünlüyüm ben, öbüşebilir miyiz" de bitti gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 patatespresi said: kız arkadaşımın saat sorunu var lan. 12 de evde olması gerekiyo. yılbaşı için de geçerli olacak mı bilmiyorum. olursa 2 program yapıcam. bak o kızla evlenilir...bu devirde kaldı mı öyle 12de evde olacağım diyen kız yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 12de evde olcam diyen kizla evlenirsen sonra niye eve gec kaldin dirdiri cekersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Ah o ne dırdırlar çekiyor zaten sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 patatespresi said: kız arkadaşımın saat sorunu var lan. 12 de evde olması gerekiyo. yılbaşı için de geçerli olacak mı bilmiyorum. olursa 2 program yapıcam. Adam 2. programı da yapmış aku, ben ne olucam ben ben!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 @marty...bence denge politikası ile o sorun aşılır ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 patatespresi said: kız arkadaşımın saat sorunu var lan. 12 de evde olması gerekiyo. yılbaşı için de geçerli olacak mı bilmiyorum. olursa 2 program yapıcam. evlen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Lviv rynok meydaninda ayakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 fistan bilincaltima yerlestin serefsizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 cok heyecanliyim ilk defa ukraynaya gidiyorum hem de en guzel sehrine civil civil.ukraynanin eskişehirine.çipetpet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 wastyrx said: Girmiyoruz biz abi, sende katıl bize hep genç kalacaz time paradox yaratmayın şu kısacık ömürde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTUzMzg4MTg2M15BMl5BanBnXkFtZTYwNDM4OTk4._V1._SY317_CR6,0,214,317_.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Dışarda arkadaşlarla güzel bir yerde plan vardı ama 1 Ocak sabahı Amsterdam uçuşum olduğumdan yalan oldu.Sağa sola takılır,fazla içip eğlenemeden evime dönüp uyuyacağım ne yazık ki:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Evde Ninjam programıyla elemanlarla fusion çalarken girerim herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 lan 99 kişi oy kullanmış, hala tekim >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Kabak çekirdeğimiz hazır, yılbaşını bekliyoruz. Bu yıl abimler de biyere gidiyomuş. Negzel "yeğenin dizdiği jenga taşlarını tuzlu fıstık ile devirme" oynayacaktım yine, pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 program değişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 çeşme alaçatı yapıcaz sanki biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 deli deli'ye gidelim port'ta. ben denize atlıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 ucagim saat gece 11'de tam 12'de havada olucam. artik hosteslerle cilgin atarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Oo buzlu badem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar